Гороскоп на п'ятницю, 29 травня / kruto.online

Гороскоп на п'ятницю, 29 травня 2020 року, передбачає несподівану звістку для Тельців, а Риби зможуть продемонструвати весь свій професіоналізм і ерудицію. Овнам астрологи радять звернути увагу на здоров'я, а Близнюкам – відкласти термінові справи.

Сьогодні будьте уважні до того, що вам пропонують, і ретельно перевіряйте інформацію. Беріться за справу осмислено, а не механічно, тоді воно принесе бажаний результат, пише slovofraza.

Овен

Астрологи радять звернути увагу на своє здоров'я. Стрес і малорухливий спосіб життя можуть погано вплинути на ваше самопочуття.

Відео дня

Телець

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, на яких чекає неймовірна удача в червні

29 травня Тельці отримають несподіване повідомлення з минулого, яке може сильно вплинути на ваше життя. Придивіться уважніше до людини, яка подає вам знаки уваги. Можливо, ви зможете побудувати не тільки дружні, але і романтичні відносини.

Близнюки

У Близнюків буде не надто вдалий день. Астрологи радять відкласти термінові справи на інше, більш щасливий час.

Рак

Раки можуть відчути сумніви і невпевненість в собі. Не переживайте, що ви можете не встигнути, зробити щось не так, як від вас вимагає керівництво. Зірки будуть на вашому боці, тому все пройде успішно.

Лев

29 травня Левам доведеться розв'язувати питання, які стосуються фінансів і кар'єри, тому в першу половину дня не плануйте нічого важливого. Увечері ви станете більш активними, у вас з'являться раптові ідеї та бажання.

Діва

Настрій покращиться у другій половині дня після того, як ви виконаєте всі термінові завдання. Вранці краще нікуди не поспішати. Робіть все вдумливо і розсудливо.

Терези

29 травня Терезів чекає легка і монотонна робота, яка принесе вам радість. Для фізичних навантажень найкраще підійде післяобідній час.

Скорпіон

Читайте такожАстрологи назвали найпристрасніші знаки Зодіаку

29 травня на вашому життєвому шляху з'явиться людина, яка допоможе вам швидше зробити вибір. Увечері ваші розумові здібності на високому рівні, тому можете це час використовувати для роботи.

Стрілець

29 травня вдалий день, щоб зайнятися своїм іміджем, взяти участь у тренінгу, марафоні або почати бігати вранці. Вільний час бажано присвятити особистим відносинам: подумайте про ваше майбутнє, обговоріть проблеми і знайдіть шлях до їх вирішення.

Козеріг

Прислухайтеся до своєї інтуїції і зробіть певні висновки: чому саме такі думки вас приходять і що вони можуть означати. Логіка може підказати вам зовсім інше. Подумайте над перспективами майбутньої і особистого життя.

Водолій

У першій половині дня не поспішайте ухвалювати важливі завдання. Ближче до вечора у вас буде більше оптимізму і натхнення.

Риби

29 травня чудовий день, щоб продемонструвати свою ерудицію і професіоналізм. Вибирайте нові орієнтири, оскільки зовсім скоро у вашому житті з'являться нові можливості.