Гороскоп на середу, 30 Вересня / inforondonia.com.br

Гороскоп на середу, 30 вересня 2020 року, обіцяє Левам приємну зустріч, а Рибам - прилив натхнення.

Про це пише slovofraza.

Овен

Сьогодні зірки радять Овнам доробляти всі справи до кінця. День буде сприятливим і для реалізації фінансових планів.

Відео дня

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... покі не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців " Ашану"Тілець

Сьогодні ваша любов до тихих образ і контролю ослабне, тому внутрішній спокій знайти буде легше.

Близнюки

Астрологи радять Близнюкам подбати про своє здоров'я. Якщо планували почати займатися спортом або кинути погану звичку – це хороший день для початку.

Рак

Важливі питання вдасться обговорити в невимушеній обстановці, що неабияк додасть вам натхнення.

Лев

На вас чекають приємні зустрічі, можливі нові знайомства, які будуть мати цікаве продовження. Увечері дозвольте собі повноцінний відпочинок.

Діва

Сьогодні хороший день, щоб потурбуватися в першу чергу про себе. Відкиньте на другий план обов'язки перед іншими і виділіть більше часу на пристрій власного життя.

Терези

Намагайтеся сьогодні керуватися здоровим глуздом, а не порадами з боку або імпульсивними бажаннями.

Скорпіон

День не підходить для стрижок і зміни іміджу. Для одягу краще вибирати стримані кольори. Не надто варто очікувати допомоги інших. Через високу зайнятість більшість сьогодні буде турбуватися в першу чергу про себе.

Стрілець

Стрільцям рекомендують чітко дотримуватися законів і не порушувати встановлених державою правил. В іншому випадку можна випробувати неприємності, які істотно зіпсують ваші плани.

Козеріг

Сприятливий час для романтичних побачень, спілкування з коханою людиною і друзями. Не завадить стати трішки більш відкритим в почуттях і спробувати отримати відповіді на питання, які Вас давно турбують.

Водолій

Водоліям варто бути сміливіше, проявляти більше ініціативи і голосно говорити про свої бажання і наміри. Трішки амбітності вам не завадить, особливо тим, у кого є пара.

Риби

До Риб в гості сьогодні прийде потужний приплив натхнення. Використовуйте його для втілення близьких серцю задумів.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: