Гороскоп на п'ятницю / vietucnews.net

Сьогодні всі знаки зодіаку без винятку перейматимуться фінансовими питаннями.

Про це пише "1001 гороскоп".

Овен

Овну сьогодні необхідно потурбуватися наведенням порядку в своєму житті, щоб звільнити місце для нового. Пам'ятайте, що поки не позбудетеся старого, чогось нового і хорошого просто не буде місця у Вашому житті. 

Відео дня

Читайте такожАстрологи розповіли, яким повинен бути ідеальний чоловік для жінки кожного знака ЗодіакуТілець

Сьогодні Телець не буде схильний до компромісів. Ви захочете чітко розуміти, коли "так", а коли "ні". І ніяких напівтонів.

Близнюки

Близнюкам сьогодні краще керуватися принципом"сім разів відміряй - один раз відріж". Прийняття поспішних рішень може бути небезпечним. 

Рак

Сьогодні Раку, досить ймовірно, доведеться переглянути свою думку про якусь людину, подію або проблему.

Лев

Лев сьогодні буде твердо стояти на своєму і проявляти небачену впертість. Стережіться, адже оточуючі можуть сьогодні бути надто образливими і не прийняти вашу поведінку.

Діва

Сьогодні Діва буде не надто педантична і скрупульозна. Ви будете помічати смітинки в чужих очах, але не пропустіть колоду в своєму.

Терези

Терези сьогодні мають шанс подивитися на важливі справи під новим кутом, відшукавши в них невидимі раніше нюанси.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіон може виявитися втягнутим в розмову про гроші. Це стосуватиметься або роботи, або особистих взаємин. Не гарячіться і зберігайте холодну голову в подібних розмовах.

Стрілець

Стрілець сьогодні захоче пограти в"великого боса". У вашому голосі раз у раз звучатимуть командирські нотки. Це не погано, але не забувайте про повагу до оточуючих. 

Козеріг

Сьогодні - хороший день для того, щоб внести ясність у відносини з кимось - якщо, звичайно, така необхідність у Козерога є.

Водолій

Водолій сьогодні злегка втратить впевненість в собі, і з багатьох питань йому знадобиться допомога оточуючих. Прислухайтеся до їхніх порад.

Риби

Сьогодні Риби будуть схильні досконально розбиратися в будь-якому, навіть найдрібнішому, питанні! Неясність в справах або в словах буде їх дратувати.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: