Гороскоп на 5 січня / slovofraza.com

Астрологи склали прогноз на четвер, 5 січня 2023 року, для всіх знаків Зодіаку. Деяким з них варто приготуватися до великої кількості роботи, а комусь вдасться розслабитися і відпочити.

Овен

Вас життєвий потенціал буде на висоті, а значить, вам буде везти у всіх сферах - і на роботі, і в особистому житті. Не тягніть кота за хвіст, щоб зробити все заплановане.

Телець

Весь день ви будете відчувати емоційний підйом. Це дозволить вам в гарному настрої зайнятися робочими справами, домашніми клопотами, а вечір присвятити своїй другій половинці.

Відео дня

Близнюки

День буде сприятливим для фізичних навантажень. Вам варто записатися в спортзалу і зайнятися своїм тілом. Пийте багато води.

Рак

Сьогодні всі починання обернуться для вас успіхом. У цей день не бійтеся ризикувати і приймати важливі рішення.

Лев

Ви можете дізнатися якісь новини, які змінять ваше уявлення про життя. Вони можуть бути позитивними, тому не напружуйтеся передчасно.

Діва

За словами астрологів, доля продовжить випробовувати вас на міцність. У четвер на вас може звалитися купа проблем, питань, які доведеться вирішувати моментально. До кінця дня ви будете як вичавлений лимон.

Терези

Терезам може надійти перспективна пропозиція. Вам можуть запропонувати підвищення на посаді. Погоджуйтеся, адже на новому місці на вас чекають нові виклики та інший рівень доходу.

Скорпіон

Ви можете познайомитися з людьми, які навчать вас фінансової грамотності. Експерти радять вам вкладати гроші в перспективні проекти, прибуток не змусить на себе довго чекати.

Стрілець

День буде сприятливим для відпочинку на свіжому повітрі. Не зайвим буде і зимовий пікнік в лісі або в заміському будинку. Час, проведений з близькими людьми, запам'ятається вам надовго.

Козоріг

На Козерогів сьогодні чекає успіх, але за однієї умови: вам потрібно рахуватися з думкою оточуючих. Тільки спільно ви зможете домогтися великих висот.

Водолій

У четвер вам може знадобитися порада від близької людини. Однак не варто покладатися тільки на думку інших, прислухайтеся і до своєї інтуїції.

Риби

У цей день доля не приготувала для вас якихось неприємних сюрпризів. Тому можете жити спокійно і насолоджуватися цим днем.

Нагадаємо, раніше астролог назвала дати, коли в Україні закінчиться "кривава бійня".

Вас також можуть зацікавити новини: