Гороскоп на середу / depositphotos.com

Гороскоп обіцяє день емоційних стрибків. Напади апатії здатні раптово змінюватися різкими емоційними підйомами. 

Овен

У повній мірі проявиться весь ваш вогненний характер. Емоції можуть спалахнути на порожньому місці при чому в найневідповідніший момент. 

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять розігрувати драму і трагедію
Тілець

Перед Тельцем постане необхідність розібратися в своїх фінансах. Ви занадто любите спускати гроші на всякі приємні дрібниці, але іноді варто все ж тримати себе в руках. 

Відео дня

Близнюки

Близнюки будуть особливо щасливі в справах, що вимагають посидючості і послідовності. Відмінний день, щоб виконати монотонну роботу. 

Рак

Перед вами відкриються широкі можливості для активності в сфері професійної діяльності або зростання в кар'єрі, творчості і самовираження. Ймовірно, вас чекають успіхи в романтичній сфері. 

Лев

Лев буде схильний до надмірної емоційності і драматизму. Намагайтеся не надто піддаватися цьому, інакше оточуючих почне дратувати ваше перегравання. 

Діва

На порядку денному у Діви стоятимуть питання, пов'язані з організацією і дисципліною. Все, що не вписується в вашу "ідеальну" схему буде вас дратувати. 

Терези

Терезам просто необхідна зустріч з друзями! Вам пора вже перестати чахнути вдома і знову влитися в активне соціальне життя. 

Скорпіон

Жінкам-Скопіонам належить нове захоплення або легкий флірт. Зірки попереджають, що характерна для вас стриманість почуттів може перешкодити вірно оцінити чесноти і недоліки шанувальника. 

Стрілець

Стрілець буде відчувати образу на весь Всесвіт і на кожну людину окремо. З таким настроєм ви і ризикуєте провести весь день. 

Козеріг

Козеріг ризикує весь день провести за вирішенням чужих проблем і питань. Втім, ви завжди схильні відсувати себе на другий план. Зірки настійно радять вам перестати це робити. 

Водолій

Як ніколи Водолій може здивувати всіх своїми організаторськими здібностями. Те, на що вчора оточуючих довелося б довго вмовляти, у Водолія може вийти без зайвих зусиль.

Риби

Хороша новина або вигідна пропозиція принесуть значний прибуток. Не виключено, що представниці прекрасної статі отримають подарунок від чоловіка або близького друга.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: