Гороскоп на грудень 2022 - Стрілець / depositphotos.com

Стрільці будуть в грудні жахливо зайняті: й на роботі потрібно все встигнути, і в особистому житті. Енергія буде бити ключем, але якраз тут, кажуть астрологи, обережніше: головне, щоб не гайковим і не по голові. 

Гороскоп кар'єри на грудень 2022

На роботі у Стрільця в останній місяць року настане "гаряча" пора. Ви будете шалено зайняті: доведеться вирішувати всі накопичені за рік питання. Одну з великих справ потрібно буде довести до фіналу - прикладіть до цього максимум зусиль. Також є ймовірність, що у вас з'явиться можливість відкрити свою справу - не пропустіть її. 

Астрологи радять Стрільцям в грудні бути акуратнішими з грошима і не брати кредитів: у вас можуть бути безглузді витрати, невигідні угоди і навіть крадіжки.

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2022

Одиноким Стрільцям грудень обіцяє нове цікаве знайомство і початок нових стосунків - Венера буде знаходитися якраз у вашому знаку. Користуйтеся нагодою: ходіть на побачення і влаштовуйте романтичні вечері.

Стрільцям сімейним грудень подарує повну гармонію в особистому житті. Цей місяць ви проведете зі своєю половинкою душа в душу і навіть заново закохаєте в себе партнера.

Гороскоп здоров'я на грудень 2022

Стрільцям гріх скаржитися на здоров'я в цьому місяці - енергія так і б'є ключем. Але астрологи попереджають: не перестарайтеся. В кінці грудня буде дуже сильним вплив ретроградного Меркурія, тому можливі травми.

Вас також можуть зацікавити новини: