Гороскоп для Близнюків на липень 2022 / depositphotos.com

Астрологи попереджають, що в липні 2022 року Близнюки повинні розраховувати тільки на себе. Безліч несподіваних і не завжди приємних подій - те, чим буде наповнений ваш місяць. Намагайтеся зберігати спокій і керуватися розумом, а не емоціями. 

Раніше УНІАН складав докладний гороскоп для Тельця в липні 2022.

Гороскоп кар'єри на липень 2022

Загальна емоційна втома призведе до застою в професійній сфері, зате великі шанси розвитку творчого потоку. Астрологи рекомендують більше слухати свій внутрішній голос і менше - оточуючих людей. Для тих, хто хоче почати свою справу, липень несприятливий, тому відкладіть цю ідею до більш вдалих часів.

Відео дня

Зате липень вдалий для укладення партнерських угод і спілкування по роботі - в цьому місяці у вас вийде закласти міцний фундамент для майбутніх звершень. У другій половині місяця чекайте на велике грошове надходження, яке помітно поліпшить вашу фінансову ситуацію.

Гороскоп кохання на липень 2022

Особисте життя так само, як і робота, не складеться вдало - Близнюки опиняться в епіцентрі сварок, непорозумінь і зруйнованих очікувань. Навколишня атмосфера теж негативно вплине на відносини, тому краще, що ви можете зробити - провести відверту бесіду з партнером і підтримати один одного. Багатьом представникам знака астрологи пророкують розставання - впоратися з негативом вийде не у всіх.

Самотні Близнюки можуть не чекати серйозних відносин в цьому місяці - краще займіться собою. Вам буде здаватися, що все "валиться з рук" і нічого не виходить. Будь-які домовленості зірвуться, зустрічі не відбудуться, а очікування не виправдаються. Не переживайте не ставте на собі хрест - просто у вас несприятливий період.

Гороскоп здоров'я на липень 2022

Зірки рекомендують бути уважнішими до того, що ви їсте - незнайома або неякісна їжа може стати причиною розладу шлунково-кишкового тракту. Також висока ймовірність набрати зайву вагу, тому харчуйтеся корисно, стежте за порціями і, по можливості, займайтеся спортом.

Незважаючи на те, що на вулиці стоїть спекотна погода, Близнюки можуть стати жертвою інфекційного захворювання. Щоб цього не сталося, зміцнюйте імунітет, пийте вітаміни, їжте свіжі овочі і фрукти.

Вас також можуть зацікавити новини: