Повний місяць - це час переходу від накопичення сил до активної їх витрати / semraninyolu.blogspot.com

2 вересня повний місяць у Рибах о 8: 22 за київським часом. Повний місяць - це час переходу від накопичення сил до активної їх витрати. Але не варто доводити ситуації до крайнощів, тому що дуже легко втратити над собою контроль. Уникайте хірургічного втручання, будьте уважні при прийомі ліків.

Повний місяць в Рибах найважче переносять люди з тонкою душевною організацією, ті, які не вміють реально дивитися на речі. Взагалі, повний місяць в Рибах послаблює почуття реальності у багатьох. Люди намагаються піти в себе, добровільно ізолюватися від суспільства і зануритися в песимізм.

Читайте такожАстролог Марина Скаді: у 2020-му році деякі політики втратять владу, хоча відчувають себе впевнено у своїх кріслахВиконання професійних обов'язків, ділове життя ускладнюється домашніми або особистими проблемами. Вимушена економія загострює сімейні протиріччя. Поганий період для політиків і громадських діячів. Але ті, хто здатний володіти собою, тверезо оцінювати події, що відбуваються, зможуть прояснити питання, які не вдавалося вирішити протягом тривалого часу. Якщо зосередитися на своїх цілях, то можна отримати задовільні відповіді на найактуальніші питання, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Відео дня

Овен

Можливе посилення головних болів, травми від ударів або порізів. Наберіться сил і терпіння, тиждень складний. Щоб не витрачати свої ресурси, не поспішайте, по можливості-відпочиньте. Сильне внутрішнє перенапруження призводить до занепаду сил. Слід дотримуватися особливої обережності при користуванні колючо-ріжучими предметами, вогнем, побоюватися перезбудження і спалахів агресивності, уникати бійок, дотримуватися обачність. Заняття спортом допомагають перебувати в спокійному стані.

Тілець

Хороший період для дружнього спілкування, для любові, шлюбу і сімейного життя. Період сприятливий для залучення уваги до своїх справ світських осіб і впливових осіб.від них можна очікувати розуміння, допомоги і підтримки, в тому числі матеріальної та фінансової. Не виключено зав'язування службових романів. З'являється можливість оптимально вирішити багато виробничі та комерційні проблеми. Особливо вдало складаються ділові відносини з протилежною статтю. 

Близнюки

Легко можете зловити на логічній помилці партнера або опонента, завдяки чому можете отримати певні бонуси. Озвучуйте свої ідеї, побажання, не бійтеся робити конструктивні зауваження, переглянете спосіб своєї активності і, в результаті, ви можете вийти на новий рівень у багатьох сферах. Вас можуть провокувати, але намагайтеся не вступати в конфлікти, менше сперечатися, дбайливо розпоряджайтеся своїми ресурсами – фізичними, психічними і матеріальними.  

Рак

Це хороший період для любові, шлюбу, для закріплення дружби з протилежною статтю для проведення свят, вечорів, зустрічей. З'являється можливість зміцнити сімейні відносини, ви здатні доставити багато радості і задоволення вашим рідним і близьким. З'являється більш оптимістичний погляд на речі, зростає Ваша чарівність і фізична привабливість, і ви можете скористатися цим при встановленні контактів з протилежною статтю, будь то начальство, підлеглі або ділові партнери. 

Лев

Зростає впевненість в собі, сила волі, здатність реалізації планів, розумова рухливість. Легше будуть долатися перешкоди, тому протягом цього тижня ви здатні виконати великий обсяг роботи. Потрібно зібратися силами і виконати все, що раніше відкладалося, ваші конструктивні дії дозволять вам опинитися в центрі уваги. Зростає підтримка співробітників і партнерів. Фінансові справи протягом тижня, завдяки загостреності чуття будуть доведені до успішного завершення.

Діва

Підвищується ваша творча активність, яка допомагає не тільки вам, а й оточуючим розробляти нові ідеї, впроваджувати наявні проекти правильно використовувати свій талант, а також отримані знання у своїй професійній діяльності. Хороший період для ділових переговорів, підписання угод або ж для творчості. У контактах і зв'язках стаєте дуже активними і енергійними, привертаєте до себе увагу. Наполегливість у вираженні своїх інтересів допомагає багато чого досягти.

Терези

Період сприятливий для залучення уваги до своїх справ світських осіб і впливових осіб.від них можна очікувати розуміння, допомоги і підтримки, в тому числі матеріальної та фінансової. Не виключено зав'язування службових романів. Ваш збільшений оптимізм дозволить вам оптимально вирішити багато виробничі та комерційні проблеми. Ви отримаєте радість від спілкування з коханими і членами сім'ї. Вдалий час для аналізу своїх уподобань і почуттів, ви правильно оцінюєте партнера і його до вас ставлення. 

Скорпіон

Ви можете знайти особливі переваги, завдяки давнім друзям або ситуацій, в яких ви зможете проявити свою індивідуальність. Вам приходять нові ідеї, ви спрямовуєтеся в майбутнє, будуєте плани і знаходите підтримку однодумців. Це хороший період для залучення спонсорів. Велику роль відіграють друзі, у яких можна шукати підтримки і розуміння. Вдалий час продумувати нові проекти, займатися справами, спрямованими в майбутнє. Варто більше довіряти інтуїтивному знанню, осяянням.

Стрілець

Зростає підтримка колег, ви зможете заслужити похвалу від начальства, активно впливати на думку компаньйонів по бізнесу. Сміливість, рішучість, особиста активність і ініціатива, допоможуть вам багато домогтися. Намітьте на цей період офіційні візити, відвідування вищестоящих і офіційних організацій, переговори і відповідальні виступи. Ви активні в спілкуванні, в утвердженні власної думки і вираженні своїх інтересів, що може надати неоднозначний вплив на ваші сімейні та любовні відносини. 

Козоріг

Для успішного розв'язання ділових проблем і вашого просування, необхідні самодисципліна і підхід до питань з холодною головою. Можливі контакти з цікавими людьми, професіоналами своєї справи. Відвідуйте конференції, виступайте, спілкуйтеся і ви зможете зав'язати нові, в тому числі і міжнародні зв'язки на основі наукових або інших інтересів. Посилюється філософське сприйняття дійсності, збільшується ваша психічна сила, завдяки чому ви здатні впливати на розум вашого партнера, чоловіка і членів сім'ї. 

Водолій

Тиждень непередбачувана, так що не ображайтеся на тих, хто підводить вас, спізнюючись, доставляє незручності. Ви можете страждати через відсутність гармонії в особистих взаєминах. Варто більше довіряти інтуїтивному знанню, осяянням. Можливі різні сюрпризи, в тому числі і неприємні. Вдалий час для того, щоб провести час з дітьми і коханою людиною, займатися творчими справами. Хороший період для покупки сучасної техніки, для продумування нових проектів. 

Риб

Не слід приймати важливих рішень, оскільки в стані невпевненості в собі можна легко припуститися помилки. Зведіть до мінімуму можливість особистих зіткнень, протистояння з начальством і владою, офіційними організаціями. Вас потягне до сильних, енергійних людей, але підтримувати відносини з ними ви зможете тільки на взаємовигідних умовах. Все, намічені на цей період розваги, участь у світських заходах, зустрічі і побачення, краще відкласти. Непорозуміння і навіть дрібні сварки здатні залишити глибокі рани у відносинах. 

Нагадаємо, згідно з прогнозом астролога, життя чотирьох знаків Зодіаку у вересні розгорнеться на 180 градусів.