Фінансовий гороскоп на наступний тиждень / фото slovofraza.com

Фінансовий гороскоп - найкращий помічник в грошових і робочих справах. Поради астрологів допоможуть вам дізнатися, як зміцнити енергетику, залучити гроші та удачу у своє життя в кінці серпня, пише slovofraza.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 24-30 серпня

Овен

У понеділок і вівторок зірки позбавлять Овнів удачі. Компенсувати це допоможуть сім кращих талісманів на удачу і гроші. Починаючи з середи можна чекати осяянь, творчих проривів на роботі. Також кінець літа буде ідеально підходити і для зміни роботи. Експерти відзначають, що Овнам в осінній період краще входити без боргів, тому якщо є можливість, краще витратити гроші не на дрібнички, а на звільнення від зайвого вантажу і проблем. Це підвищить удачу і продуктивність в майбутньому.

Відео дня

Телець

Представникам даного Знака доведеться зіткнутися з енергетичним спадом у другій половині тижня. Для того, щоб уникнути наслідків цієї проблеми, експерти рекомендують користуватися спеціальними практиками і медитаціями на відкриття чакр. Це буде корисним для всіх, хто втомився і відчуває втрату сил і енергії. Також це допоможе швидше приймати фінансові та робочі рішення, краще орієнтуватися в справах, розбиратися в людях. Особливо важливо стежити за своєю енергією буде тим тельцям, які займаються не своєю улюбленою справою.

Близнюки

Це буде яскравий і сприятливий час, коли будь-які нові починання можуть стати успішними. Це прекрасний час для шопінгу, покупок будь-якої величини і значення. Астрологи радять Близнюкам слідувати за своїми інтуїцією і досвідом, не слухаючи порад оточуючих. Також варто остерігатися токсичних людей. З 27 серпня вороги і недоброзичливці можуть активізуватися, тому краще пам'ятати про те, як розпізнавати людей з поганою енергетикою. Найбільше на роботі і в бізнесі пощастить тим, хто мало контактує з людьми.

Рак

Гроші люблять стабільність, особливо зараз. Ракам варто займатися звичними справами, помірно витрачати гроші і не давати нікому порожніх обіцянок. Залучити більше грошей у своє життя їм допоможе сила думки. Потрібно дозволити собі трохи помріяти. Енергія зірок і планет буде максимально творчою з 28 по 30 число, тому в ці дні краще витратити частину грошей на себе коханих. Можливо, що в другій половині тижня комусь із близьких буде потрібно фінансова підтримка. Найкраще надати її якомога швидше, щоб проблеми не перейшли і на раків.

Лев

Левам варто слідувати семи головним законам Всесвіту, тому що така модель поведінки буде найбільш сприятливою для заробітку і залучення грошової удачі. Не потрібно чинити егоїстично. Астрологи радять допомагати порадою колегам, партнерам і друзям, давати помірну кількість грошей в борг. В кінці серпня корисно витрачати гроші на подарунки і сюрпризи близьким. Їм це точно дуже сподобається. Можна витратити трохи грошей і на себе — на відпочинок, зміна зовнішності або оновлення гардероба.

Діва

На цьому тижні корисно буде витрачати гроші на ремонт і відновлення або лагодження якихось речей. Якщо доведеться багато їздити на автомобілі, краще витратитися на його технічне обслуговування. Можна затіяти невеликий косметичний ремонт будинку. Діви відносяться до самих злопам'ятних знаків Зодіаку, але на цьому тижні астрологи настійно не радять мстити оточуючим і збирати в собі злобу. Це може дуже негативно позначитися на робочому процесі, на фінансовій удачі в цілому. Доброта і вміння прощати — найкраща якість для амбітних дів.

Терези

У Терезів починається період, коли необхідно трохи більше часу присвячувати не роботі, а дому. Є ймовірність того, що справи будуть забирати дуже багато енергії, але не давати ніякого плюса на виході. Три щоденних вправи для підвищення настрою допоможуть пережити важкий робочий тиждень. Астрологи радять Терезам витрачати гроші на себе, влаштовуючи невеликі свята, зустрічі з друзями. Можна сміливо витрачатися на романтичні побачення, оновлення гардеробу, нову зачіску і так далі. Не потрібно економити на своєму щастя.

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить у кінці серпня - прогноз астрологів

Скорпіон

У Скорпіонів настає час, коли в голову можуть приходити різні неприємні думки, сумніви та страхи з приводу роботу і грошей. Щоб вони зникли, можна скористатися одним з трьох способів енергетичної чистки. На роботі корисно буде оточувати себе приємними людьми. Якщо вдасться перемогти нудьгу, то доходи зростуть. Це найкращий час для відряджень і зміни обстановки. Всім, хто знаходиться в пошуках роботи, посміхнеться удача. Є можливість знайти дуже гарне місце з приємним колективом і стабільним доходом.

Стрілець

У Стрільців можливі деякі проблеми на роботі та в бізнесі з 25 по 27 серпня. Змови від неприємностей допоможуть обійти їх стороною. В іншому тиждень буде досить сприятливим. На самому її початку можлива поява нових ідей, підвищення інтелектуальної продуктивності. У Стрільців буде багато сил і енергії, які можна направити в потрібне їм річище. Найголовніше зараз - не сидіти без діла, інакше великого прибутку не бачити.

Козеріг

У кожного Знака Зодіаку є свої певні переваги. Козерогам на цьому тижні необхідно розкрити свої сильні сторони і показати світу, на що вони здатні. Ні в якому разі не можна сидіти без діла. Потрібно діяти, прагнути до підкорення нових вершин. Дуже важливими будуть нові ділові знайомства. Гроші люблять активних Козерогів, так що необхідно боротися з нудьгою і невпевненістю. Це час, коли можна заробити набагато більше, ніж здається.

Водолій

Щоб не скаржитися на недолік удачі у фінансовій сфері, Водоліям варто звернути увагу на десять ознак везучого людини. Потрібно пам'ятати, що завжди є чому повчитися у оточуючих. Прагнення до постійного навчання і отримання нових навичок допоможе Водоліям стати кращою версією себе, отримати максимум фінансової удачі. На цьому тижні можна купувати електроніку, дорогі подарунки близьким і другій половинці.

Риби

Рибам астрологи рекомендують навчитися керувати своєю енергією, щоб це не було під силу нікому іншому. П'ять корисних порад допоможуть цього домогтися. Це врятує риб від токсичних людей і маніпуляторів, які знижують продуктивність і заважають заробляти гроші. Важливо вірити в себе і робити все необхідне для досягнення успіху. На цьому тижні не можна витрачати гроші без причини, здійснювати емоційні покупки, давати в борг. Можна витратити гроші на оновлення домашньої обстановки — корисно купувати рослини, меблі, побутову техніку.