Гороскоп на останній тиждень грудня / Фото - depositphotos.com

Астрологи склали прогноз на останній тиждень 2022 року. Цей рік був складним і насиченим для всіх знаків Зодіаку, проте ще рано підводити підсумки - попереду ще цілий тиждень. 

Овен

Овни будуть дуже напружені. На них звалиться купа проблем і зобов'язань щодо вирішення. Це довгий час буде нависати темною хмарою і зовсім не створювати атмосферу свята. Однак за кілька днів до Нового року всі проблеми як рукою зніме. 

Телець

Тельцям слід поквапитися, якщо вони хочуть реалізувати в своєму житті якісь цілі до Нового року. Зірки кажуть, що представники даного знака Зодіаку ще встигнуть втілити бажане в життя.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто бути уважнішими до своїх других половинок, щоб напередодні свят не вислуховувати претензії і не просити вибачення за свою байдужість. Астрологи радять написати далеким родичам, з'їздити до батьків і обов'язково показати свою любов другій половинці.

Рак

Ракам слід взяти ініціативу в свої руки. Це стосується роботи. Також не варто зволікати із завершенням якихось проектів, угод - краще відразу дати чітку відповідь, щоб не перебувати в "підвішеному" стані.

Лев

Левам останній тиждень року подарує безліч приводів нервувати і плакати. Попри це потрібно вірити в краще і знаходити в собі сили, щоб триматися. Саме сила і внутрішній стрижень допоможуть прийняти правильні рішення.

Діва

Діви можуть зустріти якусь людину, з якою захочуть разом відсвяткувати Новий рік. Саме напередодні свят найчастіше відбуваються чудеса, тому, може бути, представники цього знака зустрінуть свою любов. 

Терези

Терезам слід більше часу приділяти своїй родині. Зірки кажуть, що їм терміново потрібно вирішувати сімейні проблеми, інакше вся атмосфера свята буде затінена неприємностями.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає приємний сюрприз. Можливо, до них приїде хтось із друзів, що живуть далеко. Також їм можуть вручити подарунок ті, від кого вони навіть не очікували такого. 

Стрілець

Стрільці будуть в приємному настрої, проте буде питання, яке спантеличить. Астрологи радять не звалювати на себе тягар відповідальності і дозволити своєму організму відпочити.

Козеріг

Козерогам варто подбати про те, щоб у них все було зроблено і на новорічні свята вони відпочивали з чистою совістю. Для цього не варто відкладати справи до останнього. 

Водолій 

Водоліям зірки пророкують дуже активний і плідний тиждень з безліччю зустрічей і важливих справ.

Риби

Риби будуть вирішувати проблеми, пов'язані зі здоров'ям. Зірки кажуть, що в кінці року у них можуть бути якісь обмеження. Наприклад, вони можуть щось зламати і бути в гіпсі, або можуть отруїтися і змушене дотримуватися дієти. 

Нагадаємо, названо знаки Зодіаку, яким 2023 рік принесе витрати і низький дохід.

Вас також можуть зацікавити новини: