У вересні планети допоможуть Водоліям і знайти себе в новій справі або відносинах / inforondonia.com.br

Не за горами вже вересень, а це означає, що саме час дізнатися, що приготували нам зірки в перший місяць осені. 

Астролог Василиса Володіна запевняє, що деякі знаки зодіаку найближчим часом чекає успіх і називає трьох головних щасливчиків вересня, пише slovofraza.

Читайте такожКілька романів у Близнюків і невдачі у Раків: з'явився любовний гороскоп на осіньРак

Зірки допоможуть Ракам змінити перебіг життя, особливо з 9 по 15 Вересня. Але і після будуть вдалі дні, тому рекомендується зосередитися на важливих аспектах життя і поставити перед собою правильні цілі. Весь місяць ретроградний Марс буде впливати на події в житті раків, посилюючи їх здібності, в тому числі і вміння управляти оточуючими людьми. Єдиним мінусом цього місяця може стати раптовий занепад сил і відсутність енергії. 

Відео дня

Скорпіон

Самовпевненості скорпіонам не позичати: вони щиро (і цілком обґрунтовано) вважають, що ніхто не зрівняється з ними в красі, розумі і талантах. Звичайно, у вересні активізуються критики, які спробують збити Скорпіонів з наміченого шляху, але астролог рекомендує не звертати уваги на чужу думку, ігнорувати критику як в онлайн-спілкуванні, так і в реальності. Творчі заняття, активна робота, відпочинок за улюбленою справою - все це розжене хмари над головою і поверне оптимізм, відмінний настрій і думки про те, як зробити життя ще кращим.

Водолій

У вересні планети допоможуть Водоліям і знайти себе в новій справі або стосунках. Найкраще довіритися потоку подій і голосу власної інтуїції. Поставте перед собою мету і впевнено до неї йдіть. Якщо не відхилятися від наміченого курсу - все вдасться. 

Раніше астролог склала гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку.