Мольфар Макс Гордєєв / скріншот YouTube

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав прогноз на січень 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Карти Таро підкажуть, що чекає саме на вас у перший місяць нового року.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Овен - гороскоп на січень 2024

Овни, судячи з усього, січень 2024 року - ваш місяць. З приходом зими минулі печалі забудуться. Тих, хто плідно працював на початку року, може чекати просування по службі. У кар'єрі та особистому житті настане біла смуга. Завадити щастю можете тільки ви самі. У січні 2024 року я попереджую про перепади настрою і песимізм без видимих на те причин. У такому стані ви можете наговорити зайвого. Більше дихайте свіжим повітрям. Воно розвіє похмурі думки.

Відео дня

Сприятливі дні: 2, 5, 14, 17, 20 січня.

Несприятливі дні: 22, 26, 28, 30 січня.

Таро-гороскоп для Овна на січень / ua.depositphotos.com

Що чекає на Овнів у січні 2024 року

Загалом, січень 2024 року мине без ексцесів. Якщо й виникатимуть труднощі, то подолати їх Овнам не складе труднощів. Представники знака зможуть отримати все, що побажали, і досягти цілей, які собі поставили. Але потрібно пам'ятати, що в січні завзятість і праця майже нічого не вирішують. Куди важливіше вірити в успіх, дивитися на те, що відбувається, оптимістично.

На початку місяця виникне бажання підкорювати нові вершини. Вірогідні нові захоплення, відрядження, зустрічі з партнерами. Овну буде важко налаштуватися на вирішення дрібних питань. Рутинні справи можуть валитися з рук. Якщо ви планували ремонт, краще зайнятися ним в інший час.

Січень 2024 року чудово підходить для подорожі в іншу країну, гарного відпочинку. У другій половині місяця я обіцяю зустрічі зі старими друзями і далекими родичами. Можливо, варто відвідати рідні краї або зателефонувати близьким людям, з якими давно не спілкувалися.

У січні на Овнів чекає багато спілкування. Не завжди розмови будуть приємними. Деякі люди можуть розчарувати. Що б не почули, намагайтеся не втрачати самовладання. Ви ризикуєте зопалу зробити те, що потім обернеться проти вас. Найбільше порадують контакти зі старшими родичами. Імовірно, вам нададуть допомогу, на яку розраховували, або піднесуть подарунок.

Любовний гороскоп. У січні самотнім жінкам Овнам пощастить у коханні. Новий зв'язок може призвести до підвищення статусу, поліпшення добробуту. Імовірний шлюб за розрахунком. Для чоловіків Овнів місяць не багатий на любовні пригоди. Зараз ви занадто цінуєте свій комфорт і не готові працювати над стосунками. Протилежна стать відчуває це, і тому може уникати зустрічей. Якщо дуже хочеться покінчити із самотністю, почніть із дружби.

Сімейні Овни 27 січня 2024 року отримають можливість поставити крапку в сімейних конфліктах. У цей день приходять несподівані ідеї. Не ігноруйте внутрішній голос. Шанси поліпшити атмосферу в сім'ї великі. Пам'ятайте, що в усьому має бути баланс. У колі сім'ї, насамперед, має бути спокійно і комфортно.

Гроші та кар'єра. Матеріальне становище в січні істотно не зміниться. Можливе надходження великої суми грошей наприкінці місяця. Я раджу зберегти її для потреб сім'ї та поліпшення житлових умов.

У другій половині січня на багатьох Овнів чекають зміни в кар'єрі. Наскільки вони будуть приємними, залежить від першого півріччя. Згадайте, яке насіння ви посіяли? Те й зійде, такими й будуть плоди. Досягти чогось із нуля навряд чи вийде. Для успішних проєктів знадобляться свіжі знання, небачена завзятість та ініціативність.

Здоров'я. За гороскопом у січні в Овна не передбачається особливих проблем зі здоров'ям. Навпаки, захисні сили організму зміцнюються, зростає енергія, поліпшується робота всіх органів. Це не дає гарантії від усіх хвороб. Овнам слід пам'ятати про свої слабкі місця, займатися профілактикою, дотримуватися стандартних правил гігієни. У разі перепадів настрою важливо не вживати алкоголь, а виходити на вулицю або на балкон подихати свіжим повітрям. Також будуть корисні піші прогулянки.

У січні 2024 року слід остерігатися падінь, травм, пов'язаних зі спортом і необережним приготуванням їжі. В ожеледицю не ризикуйте, взувайте зручне взуття з нековзною підошвою. Під час готування намагайтеся не відволікатися на розмови або цікавий серіал. Власникам автомобілів слід виключити швидку їзду. Для підтримання бадьорості та гарної форми в січні Овнам добре підійдуть заняття йогою, духовні практики. Можна займатися фітнесом, аеробікою, боротьбою, але в міру.

Телець - гороскоп на січень 2024

Для Тельців перший місяць року пройде в динамічному темпі. Одні події змінюватимуться іншими, викликаючи суперечливі емоції. Я запевняю, що удача буде на вашому боці, але не забувайте і про свою інтуїцію. На початку січня вам може надійти приваблива пропозиція або важлива інформація. У другій декаді Тельцям буде складно діяти як того вимагають обставини. Представники знака опиняться під впливом когось зі сторони. Прислухайтеся до думки тільки тих людей, яким ви довіряєте. Третя декада дасть можливість виправити всі помилки. Це час натхнення, романтичних побачень, передчуття чарівництва.

Сприятливі дні: 5, 10, 15, 19, 23, 28.

Несприятливі дні: 2, 7, 13, 17, 21, 26, 30.

Гороскоп для Тельця на січень / фото ua.depositphotos.com

Що чекає на Тельців у січні 2024 року

Якщо в грудні Тельці відчували внутрішню дисгармонію, то в січні ситуація виправиться. Ви відчуєте умиротворення і розслабленість. Енергетичний потенціал перебуватиме на середньому рівні, що зумовить розмірений перебіг життя. У перші дні січня вам можуть запропонувати відрядження, або приватну поїздку в далекі краї. Чи приймати цю пропозицію, вирішувати вам.

Можливо, зав'яжуться нові контакти з діловими партнерами із зарубіжжя. У вас можуть з'явитися однодумці в рідному колективі, з якими доведеться займатися спільною справою. У другій декаді ви будете схильні до ілюзій, унаслідок чого можете зробити недалекоглядний вчинок - невигідно проінвестувати гроші або зробити непотрібну покупку. У цей період краще критично ставитися до власних рішень.

Третя декада буде для вас найсприятливішим періодом. Ви розберетеся з минулими невдачами, зможете знайти додаткове джерело доходу і зробити правильний вибір, як в особистій, так і в діловій сфері. Усі ці досягнення викличуть у вас душевне піднесення.

Любовний гороскоп. У попередні місяці Тельцям не надто щастило в любовному плані. Січень змінить негативну ситуацію. У вас з'явиться шанс завести романтичний зв'язок. Зверніть увагу, не варто підганяти партнера під рамки власних уявлень. Краще займіться самовдосконаленням, працюючи над собою.

У цьому разі шанс на побудову гармонійних стосунків буде набагато вищим. Я раджу не озиратися назад, з тугою згадуючи колишнього коханого. Зосередьте всю увагу на людині, яка з'явилася у вашому житті.

Тельці, які перебувають у шлюбі, можуть зіткнутися з низкою скандалів і розборок. Будьте обережні з новими контактами. Зраду, що сталася, партнер вам не пробачить. Якщо навіть здалося, що ви зустріли кохання всього свого життя, відкладіть рішення піти із сім'ї на пізніший термін. Дуже може бути, що ви передумаєте.

Гроші та кар'єра. Тельці люблять твердо стояти на ногах, мати матеріальний достаток. Січень потішить їх можливістю непогано заробити і зробити накопичення. Для початку доведеться навести лад у фінансових питаннях, що стосуються сімейних витрат і ведення бізнесу. Ваш потенціал дасть змогу братися за підробіток.

Але майте на увазі, додаткова робота має приносити задоволення. В іншому разі ваші сили швидко вичерпаються. Не варто приймати пропозиції, що обіцяють швидкі та легкі гроші. Це прямий шлях до розчарування. Заробляйте на тому, на чому ви добре розумієтеся.

У роботі та кар'єрі слід діяти розмірено, не поспішаючи. Дивно, але в цьому разі ви встигнете дуже багато зробити. У середині місяця можливі деякі непорозуміння, які викличуть досаду. Якщо якась справа не пішла, беріться за наступну. Невдача не повинна вас зупиняти. Сприймайте її як досвід на шляху до нових звершень.

Здоров'я. Тельці вирізняються міцним здоров'ям, але в січні краще себе поберегти. Раніше пережиті стреси можуть негативно позначитися на самопочутті та роботі імунітету. Не варто звалювати на себе надмірне навантаження. Остерігайтеся недосипу та перевтоми.

Через знижений імунний захист можуть загостритися хронічні захворювання. У цьому разі використовуйте рекомендації фахівців і дотримуйтеся дієти. Підтримайте здоров'я водними процедурами - візьміть абонемент у басейн, раз на тиждень відвідуйте сауну. Зменшіть кількість споживаних солодощів.

Близнюки - гороскоп на січень 2024

Гороскоп для Близнюків на січень 2024 року обіцяє, що другий місяць зими буде для представників знака дещо напруженим, але, загалом, успішним. Вам доведеться переключитися на розв'язання важливих, нагальних питань, і частина зобов'язань буде в тягар. При цьому потрібно приділяти увагу сім'ї, близьким, а також не забути про відпочинок і саморозвиток.

Сприятливі дні: 5, 15, 19, 21, 27, 30.

Несприятливі дні: 3, 11, 18, 26.

Гороскоп для Близнюків на січень / фото ua.depositphotos.com

Що чекає на Близнюків у січні 2024 року

Близнюки можуть сміливо братися за будь-яку справу, яка їм цікава, - приплив фізичної та емоційної енергії, який ви відчуєте вже з початку місяця, потрібно спрямувати у творче русло. Але при цьому не забувайте про стару добру традицію підчищати перед Новим роком усі "хвости", і знайдіть час на розв'язання питань, які давно пора закрити.

Цього місяця у вас буде особливо вдалою будь-яка колективна діяльність. Приділяйте увагу взаємодії з людьми, налагоджуйте зв'язки, працюйте в команді. Постарайтеся обзавестися якомога більшою кількістю однодумців, спілкуючись не тільки офлайн, а й в інтернеті, на тематичних форумах.

А також січень ідеальний для саморозвитку і споглядання прекрасного. Читайте корисну літературу, дивіться майстер-класи, підвищуйте свій професійний рівень, відвідуйте театри, музеї та виставки. Зараз, як ніколи, ваш фізичний та емоційний стан повністю залежать від внутрішнього настрою, тому намагайтеся залишатися на позитиві, шукайте джерела натхнення самі, не чекайте, доки на вас прийде осяяння або чергова "муза".

Любовний гороскоп. У самотніх Близнюків буде чимало шансів зав'язати приємне знайомство, яке може згодом плавно перетекти в довгий роман і навіть шлюбний союз. Але, щоб зустріти свою долю, від вас вимагатиметься певна активність - будьте весь час на людях, спілкуйтеся, не відмовляйтеся від запрошень у гості, на громадські заходи та корпоративні свята. Чекати, поки "доля і за пічкою знайде", зараз не варто.

Представникам знака, які вже перебувають у шлюбі або мають постійного партнера, варто приділяти більше уваги своїм другим половинкам. Якщо постійно залишати кохану людину "за бортом", сварки неминучі, і виправдатися високою зайнятістю у вас не вийде.  А конфлікт, що почався зараз, здатний виявитися вельми затяжним і важким і навіть призвести до розриву. Щоб уникнути душевних переживань, пам'ятайте - життя гармонійне тільки тоді, коли всім його сферам приділяється рівна кількість уваги, і постарайтеся не порушувати цей баланс.

Гроші та кар'єра. У січні Близнюки будуть дуже допитливі й навіть цікаві, і можуть ненароком дізнатися якусь конфіденційну інформацію, що стосується професійної діяльності. Однак, зірки не радять розголошувати її або намагатися використовувати відразу ж - дочекайтеся слушного моменту, він ще не настав. А поки що не поспішаючи обміркуйте, як із найбільшою вигодою розпорядитися отриманими відомостями.

Особливо вдалим місяць буде для тих, хто готує ґрунт для розвитку власного бізнесу. Плануйте, шукайте однодумців, заручіться підтримкою потрібних людей, просіть порад у тих, хто вже досяг успіху в цій сфері і розбирається в питанні краще за вас. Зберіть максимум інформації, вдумливо все прорахуйте, а час діяти настане трохи пізніше.

Не забудьте приділити належну увагу своїм фінансовим справам. Великих грошових надходжень і несподіваного прибутку цього місяця не очікується, тому варто грамотно розпорядитися тим, що є. Розплануйте витрати, оплатіть рахунки, постарайтеся не витрачати гроші даремно і не купуйте речей, без яких зараз ви цілком можете обійтися.

Здоров'я. Самопочуття Близнюків повністю залежить від них самих. Намагайтеся не переїдати, більше рухайтеся, повноцінно відпочивайте, гуляйте на свіжому повітрі. А також стежте за емоційним станом: не дратуйтеся через дрібниці, не сприймайте близько до серця чужі слова і вчасно "відпускайте" стресові ситуації. Виконуючи ці рекомендації, у вас є всі шанси провести рік у відмінній формі.

Рак - гороскоп на січень 2024

У січні 2024 року Ракам належить добре попрацювати. У цей місяць закладається основа для майбутніх успіхів. Виконати задумане буде нелегко, справи заберуть чимало сил. Не поспішайте засмучуватися, якщо не досягаєте результату відразу. Запасіться терпінням. У справах вам необхідно проявляти свої найкращі якості - практичність, відповідальний підхід і логічне мислення.

Сприятливі дні: 16, 20, 23, 28, 30.

Несприятливі дні: 4, 18, 21, 26.

Гороскоп для Рака на січень / pixabay.com

Що чекає на Рака в січні 2024 року

Перший місяць 2024 року один із найважливіших у житті Раків. Будуть актуальними ті самі питання, що в березні і травні. Практично всі сили йтимуть на вирішення робочих питань. За такого напруженого графіка особливо важливо знайти баланс між справами і відпочинком. Звертайте увагу на самопочуття. Перевантажувати організм у січні 2024 небезпечно, ризикуєте захворіти або заробити нервовий зрив.

У середині місяця добре вдаються зміни у звичному розпорядку. Можна вирушити в подорож, відрядження, спробувати новий вид спорту, переїхати в новий офіс, квартиру. Бізнесменам рекомендується переглянути організацію робочого процесу в офісі. Тим, хто має хронічні захворювання - поїхати в санаторій.

В останні дні січня у Раків може не скластися спілкування з оточенням. Я раджу не брати участі в інтригах і скандалах, які вас не стосуються. Щоб рік  пройшов в мирі та благополуччі, потрібно поглянути на себе, упорядкувати свій внутрішній світ.

Любовний гороскоп. Особисте життя в йтиме по накатаній. Ракам, які перебувають у стосунках, імовірно, доведеться займатися побутом зі своїм партнером. Обстановка не надто романтична, але й не конфліктна. На початку місяця можливий сюрприз від коханої людини. Цього місяця добре вирішувати питання, що стосуються дітей і благоустрою будинку.

Самотні Раки захочуть пуститися в любовні пригоди, але тоді інші сфери можуть постраждати. Доведеться вибирати між особистим життям і кар'єрою. Врахуйте, якщо ви налаштовані на серйозні стосунки, доведеться зупинитися на одному варіанті. Розвивати кілька любовних зв'язків паралельно не вийде - вас можуть викрити. Головний секрет особистого щастя в січні 2024 року полягає в тому, щоб закохатися самому, всім серцем і по-справжньому.

Гроші та кар'єра. У січні 2024 року зможуть збагатитися творчі Раки. Принесуть прибуток проєкти, пов'язані з мистецтвом, рекламою, рукоділлям. Фінансове становище зміцнюватиметься, якщо показувати себе з найкращого боку, брати ініціативу у свої руки, а не чекати, коли партнери або начальство зроблять вигідну пропозицію. Якщо дивитися загалом, у січні дохід збільшиться, але зростуть і витрати. Планування сімейного бюджету допоможе витратити гроші з розумом, отримати вигоду і задоволення від покупок.

Що стосується кар'єри, істотних змін у січні 2024 року не передбачається. Обсяг роботи, найімовірніше, значно збільшиться. Проєкти і завдання можуть зустрічати багато перешкод. Ракам знадобиться сила волі й терпіння, щоб усе вирішити. У крайніх ситуаціях я раджу звернутися по допомогу до впливових особистостей, фахівців або просто колег. Переговори і співпраця будуть плідними. Ви також можете раптово відкрити в собі організаторські здібності.

Здоров'я. Сонце в шостому домі вказує на необхідність подбати про своє здоров'я. Раку в січні 2024 року потрібно повноцінно харчуватися і добре висипатися. Якщо щось турбує, обов'язковий похід до лікаря. Ніякого самолікування, зараз це може закінчитися плачевно. Особливо небезпечний період - з 12 по 14 січня і третя декада місяця. До цього часу багато Раків відчують сильну втому. Можливі підвищена нервозність, загострення хронічних захворювань, підвищення температури тіла.

Під ударом може опинитися ШКТ. Ракам, які страждають від проблем із травленням, рекомендується дотримуватися спеціальної дієти. У січні 2024 року краще не пробувати нових продуктів і страв. Слідкуйте за тим, щоб їжа була завжди свіжа і не забувайте про фізичні навантаження. Проста десятихвилинна зарядка вранці додасть бадьорості і підвищить імунітет.

Діва - гороскоп на січень 2024

Другий місяць року - це час підбивати підсумки, закривати старі борги і "хвости", готуватися до нової сторінки життя. І гороскоп для Дів на січень 2024 року обіцяє, що цей період стане насиченим подіями і вимагатиме від представників знака активності, цілеспрямованості та відкритості новим можливостям. Пам'ятайте, що ваше щастя й успіх - тільки у ваших руках!

Сприятливі дні: 5, 10, 16, 21, 27, 30.

Несприятливі дні: 6, 13, 20.

Гороскоп для Діви на січень / pixabay.com

Що чекає на Діву в січні 2024 року

Для Дів січень ознаменується змінами і привабливими перспективами. На вас чекають нові завдання і робочі проєкти, які потребуватимуть багато уваги. Не витрачайте час на "розкачку", не відкладайте справи на потім і працюйте старанно, це обов'язково окупиться в найближчому майбутньому.

Січень також сприятливий для саморозвитку. Приділіть час "прокачуванню" ваших навичок і вмінь, розвивайте таланти, освоюйте щось нове, це простимулює ваше особистісне зростання і допоможе в подальших звершеннях, досягненні намічених висот.

У цей місяць року потрібно приділити увагу особистій сфері, причому робити це не за обов'язком, для "галочки", а щиро і від душі. Проводьте більше часу з близькими, говоріть відверто, діліться своїми радощами і печалями, надавайте підтримку.

Любовний гороскоп. Самотнім Дівам зірки не радять відмовлятися від поїздок, чи то ділове відрядження, чи то екскурсія, чи то візит до рідних, які живуть у сусідньому місті. Саме в дорозі ви можете познайомитися з людиною, яка відіграє значущу роль у вашому подальшому житті. Не виключено, що саме з нею ви і пов'яжете свою долю. А тим, у кого вже є хтось на прикметі, зірки радять зробити нарешті рішучий крок, взявши ініціативу у свої руки. Досить чекати милостей від природи, дійте!

Сімейні Діви, так само, як і вільні представники знака, увагою протилежної статі обділені не будуть. Але, приймаючи знаки симпатії і фліртуючи, знайте міру - напередодні новорічних свят з'ясування стосунків із другою половинкою, яка приревнувала вас, будуть зовсім недоречними. "Мексиканські пристрасті" можуть зіпсувати вам усі новорічні канікули. Краще заплануйте на цей час спільну поїздку, щоб відпочити від побуту і рутини - це привнесе у ваші стосунки свіжі нотки і допоможе пробудити колишню пристрасть.

Гроші та кар'єра. Гороскоп на січень обіцяє особливу удачу в діловій сфері Дівам, зайнятим творчою діяльністю. Ви буквально фонтануватимете креативними ідеями, проявите сміливий, новаторський підхід до звичного, а, може, і зламаєте якісь усталені стереотипи.

Для представників знака інших професій січень теж стане вельми вдалим і плідним. Ви зможете не тільки з максимальною вигодою використати наявні зв'язки й напрацювання, а й обзавестися новими контактами, укласти довгострокові угоди й навіть розпочати планування сміливих, перспективних проєктів, реалізацію яких, утім, варто відкласти до майбутнього року. Однак зірки попереджають, що чекати від них швидкої віддачі не доводиться, налаштовуйтеся на повільне, але впевнене просування.

А Дівам, які давно замислювалися про зміну роботи або сфери діяльності, варто уважніше поставитися до пропозицій, що надходять у січні. Пам'ятайте, що хорошу посаду "за красиві очі" ви навряд чи отримаєте, тому, вирушаючи на співбесіду або переговори з потенційними партнерами, ґрунтовно підготуйтеся. Якщо сподіватиметеся виключно на особисту чарівність, успіху не чекайте.

У фінансовій сфері намітиться деяка нестабільність. Доходи Дів у січні будуть вельми пристойними, але зростуть і витрати, можливі непередбачені великі витрати. Але постарайтеся не брати кредити і не позичати у близьких, якщо грошей не вистачатиме, краще задумайтеся про підробіток.

Здоров'я. Занурившись у справи й турботи, Діви нерідко забувають про відпочинок, перекушують на бігу, і в січні така безпечність може обернутися проти вас. Не забувайте робити перепочинки, розслабляйтеся, займайтеся спортом і намагайтеся харчуватися правильно.

А представникам знака, які страждають на серцево-судинні захворювання, зірки рекомендують бути особливо обережними. Не перевтомлюйтеся, а у свята будьте обережні з алкоголем і жирною їжею.

Лев - гороскоп на січень 2024

Січень 2024 року для Левів стане місяцем розкриття талантів, реалізації давніх ідей. Обставини ставлять у становище, коли потрібно проявляти себе. Водночас це період боротьби зі своїми комплексами. Відбуватимуться кумедні збіги, які поставлять перед вибором: захищатися чи пожартувати над самим собою? Щоб почуватися успішними та щасливими, слід повчитися самоіронії.

Сприятливі дні: 2, 5, 12, 17, 21.

Несприятливі дні: 22, 25, 27, 28.

Гороскоп для Лева на січень / pixabay.com

Що чекає на Лева в січні 2024 року

Очевидно, Леву доведеться вийти із зони комфорту. У січні 2024 року події розвиватимуться за найменш імовірними сценаріями. Опір марний. Що раніше Леви це зрозуміють, то швидше прийдуть у психологічну рівновагу і зможуть обернути ситуацію на свою користь. Січень - найкращий час, щоб спробувати себе в новому амплуа, зробити те, що давно хотілося. Будь-які експерименти проходять вдало і результативно.

У перший тиждень січня нагадуватимуть про себе проблеми минулого місяця. З 5 січня почнеться новий етап. Можуть відбуватися значущі події, що змінюють звичний уклад і кар'єру на краще. Важливо провести залишок місяця активно. Хоча Левам і не притаманне ховати голову в пісок, періодично таке бажання може виникати.

З 20 січня актуальними стануть питання кохання і стосунків. Представники знака будуть активно контактувати з протилежною статтю. Романтика проникне в усі сфери. Можливі незвичайні знайомства, запаморочливі романи і незабутні побачення. Мінливість почуттів не дасть змоги створити щось серйозне, і напевно завдасть проблем сімейним Левам. Гороскоп радить контролювати загострення пристрастей і не переступати межу флірту.

Любовний гороскоп. Жінка Лев у січні 2024 року може проявитися як справжня господиня і берегиня вогнища. Венера в 4 домі викликає бажання піклуватися про дім і домочадців. Стосовно чоловіка виникає щемливе почуття ніжності. Стає по-особливому приємно готувати смачні обіди і вечері, привносити в дім затишок. Чоловікам Левам у січні я обіцяю флірт, можливо, любовну авантюру. Для зміцнення сім'ї та наявних стосунків рекомендується спільний екстремальний відпочинок.

Самотні представники знака можуть розраховувати на цікаві знайомства наприкінці місяця. Малоймовірно, що зав'яжеться щось серйозне. Швидше за все, це будуть яскраві зустрічі і почуття, що спалахують, як феєрверк, і без залишку згасають. Зустріти свою долю вийде у творчих Левів, які поглинені улюбленою справою. На вас чекає якщо не кохання, то міцна дружба.

Гроші та кар'єра. Початок 2024 року буде яскравим. У січні фінансове становище стане стабільнішим, прийде впевненість у завтрашньому дні. Багато представників знака зможуть дозволити собі розкішний відпочинок на новорічні свята. Сонце в знаку Стрільця сприяє бажанню змінити своє життя, зробити його гармонійним і радісним. Водночас може виникнути нерозумна тяга до дорогих речей. Постарайтеся не розтратити гроші даремно, щоб у 2024 році не залишитися ні з чим.

Після 5 січня настане активний трудовий період. Ділові успіхи з лишком компенсують можливі невдачі в інших сферах. Переговори з партнерами та угоди дадуть змогу збільшити прибуток. У середині місяця можуть відбутися зміни в кар'єрі завдяки новим знайомствам. Леву протипоказані самітництво і відокремлена робота в кабінеті. Не відмовляйтеся від колективних проєктів, більше спілкуйтеся, будьте в курсі того, чим живе трудовий колектив.

Здоров'я. У січні 2024 року Леви зможуть привести до ладу свої думки і відновитися після грудневого стресу. Самопочуття почне поліпшуватися з другого тижня місяця. З'явиться багато енергії та сил. Незважаючи на високу активність, втома майже не відчувається. Навпаки, що динамічніше проходить день, то менше потрібно часу на відпочинок. Особливе задоволення подарує спорт, ігри у футбол, волейбол, командні змагання.

В останню декаду січня енергетичний потенціал піде на спад. Потрібно поберегти себе. Слідкуйте за тим, щоб одягатися за погодою. Якщо з'явився нежить, не чекайте, що сам мине. Наприкінці місяця зростає ризик гаймориту, різних ускладнень ГРВІ.

Терези - гороскоп на січень 2024

З наближенням зимових свят багатьох охоплює бажання завершити побільше справ. Це похвально, але гороскоп для Терезів на січень 2024 року радить не поспішати. Якщо якась справа забуксувала, не форсуйте події. Пам'ятайте про народну мудрість - поспішиш, людей насмішиш.

Сприятливі дні: 5, 10, 16, 21, 27, 30.

Несприятливі дні: 6, 13, 20.

Гороскоп для Терезів на січень / ua.depositphotos.com

Що чекає на Терезів у січні 2024 року

Загалом другий місяць року для Терезів стане досить успішним. Ви будете бадьорі й енергійні, і не виключено, що вам захочеться змін. Наприклад, зробити ремонт у будинку, купити меблі, змінити місце роботи або освоїти нову професію.

Власне, потяг до змін супроводжуватиме вас протягом усього місяця. Не опирайтеся цьому бажанню. Хочете вирушити в подорож? Провести новий рік у незвичній обстановці? Або вигадали щось іще, що дасть вам змогу вирватися з буденності? Прекрасно, дійте, одноманітність зараз не для вас!

Крім іншого, січень сприятливий для самоосвіти і розширення кругозору. Читайте корисні книги, прокачуйте професійні навички, вивчайте іноземні мови. Це допоможе не тільки вашому розвитку, а й дасть можливість насолодитися процесом самовдосконалення.

Однак, не забувайте про відпочинок і своєчасне відновлення сил. Знайдіть баланс між активністю та релаксацією, щоб уникнути вигоряння та бути на висоті в усіх сферах життя.

Любовний гороскоп. На самотніх Терезів у січні чекає чимало цікавих зустрічей, ви будете активно спілкуватися, знайомитися. І не виключено, що у вашому оточенні з'явиться людина, стосунки з якою переростуть у довгий, серйозний роман або навіть шлюб. Однак спочатку зірки радять зберегти нове кохання в таємниці й не афішувати зв'язок, щоб уникнути пересудів і пліток.

У життя сімейних Терезів січень принесе деяку нестабільність. Будьте готові до непорозумінь і розбіжностей із другою половинкою. Не виключено, що вам знадобиться трохи більше терпіння і зусиль для того, щоб зберегти мир у домі й уникнути конфліктів. Але навіть якщо уникнути сварки не вдасться, не рубайте з плеча - пам'ятайте, це всього лише невдалий період, який обов'язково закінчиться.

Гроші та кар'єра. У січні ви цілком можете домогтися визнання ваших заслуг і отримати можливість просунутися кар'єрними сходами. Але для цього потрібно бути трохи активнішим, а в деяких випадках і проявити невластиву вам самовпевненість і навіть нахабство. Не соромтеся говорити про свої минулі заслуги, проявляти ініціативу і братися за складні завдання. У вас достатньо знань, щоб впоратися з ними на відмінно, і ваші перемоги не вислизнуть від уваги начальства і колег.

У фінансовій сфері все благополучно, і причин скаржитися на матеріальне становище у вас не буде. Зірки прихильні до вас, і в січні ймовірні приємні сюрпризи у вигляді незапланованого прибутку, щедрої премії тощо. Головне, розпорядитися сумою, що потрапила до вас, розумно, а не розтратити її на дрібниці, піддавшись імпульсивному пориву "пожити красиво". І сумнівних проектів, що обіцяють величезні дивіденди в найближчому майбутньому, краще уникати, найімовірніше, це чергова "піраміда".

Здоров'я. Більшість людей, що народилися під цим знаком, не мають серйозних проблем зі здоров'ям і залишаються активними до глибокої старості. Але є чинники, які можуть найнегативніше позначитися на самопочутті Терезів - це нервове перенапруження, недосипання і відсутність можливості насолодитися самотністю. Не маючи часу відпочити, як слід, представники цього знака страждають на мігрені, апатію, безсоння. А якщо в анамнезі присутні хронічні захворювання, у такій ситуації ризик загострення дуже високий.

Зірки радять Терезам подбати саме про якісний відпочинок - висипатися, не допускати перевтоми, давати собі змогу відпочити не тільки фізично, а й емоційно. Дотримуючись цих рекомендацій, ви почуватиметеся чудово.

Скорпіон - гороскоп на січень 2024

Початок року вимагатиме участі Скорпіонів у найрізноманітніших справах. Утім, турботи для вас давно стали звичними. Ви братимете участь у різних заходах. Не виключені також романтичні знайомства. У середині місяця вам доведеться багато чого переосмислити, відмовитися від колишніх установок, почати будувати плани на майбутнє. Остання декада січня принесе довгоочікувану стабільність. Зміни, що відбуваються в цей час, у кар'єрі та фінансах будуть позитивними.

Сприятливі дні: 5, 10, 14, 18, 22, 27.

Несприятливі дні: 2, 8, 12, 16, 20, 24, 29.

Гороскоп для Скорпіона на січень / ua.depositphotos.com

Що чекає на Скорпіона в січні 2024 року

Для ділової активності в січні Скорпіонам не вистачатиме сил. У голові раз у раз почнуть з'являтися ідеї та творчі задуми, але їхня реалізація через знижений рівень енергії виявиться скрутною. Розуміючи, що неможливо встигнути все й одразу, ви приділятимете більше уваги особистій сфері.

Розташування зірок посприяє приходу романтики у ваше життя. Захочеться ходити на побачення, брати участь у вечірках. Перші 5 днів місяця потрібно тримати під контролем власні емоції й економно витрачати ресурси. У вас виникне бажання розкидатися грошима, до цього можуть підштовхувати й інші люди. На початку січня Скорпіони будуть схильні до стороннього впливу.

Ближче до середини місяця вам вдасться приборкати емоції. З'явиться можливість вирішити спірні питання, врегулювати складні ситуації. Зберігаючи голову холодною, ви зможете скористатися можливостями, що з'явилися, щоб просунутися кар'єрними сходами і заробити.

На початку нового року зросте ваш авторитет у колективі, у вас вийде чинити більший вплив на робочий процес. У багатьох представників знака з'явиться тяга до свободи, пошуку нових зв'язків.

Любовний гороскоп. Початок року виявиться для Скорпіонів часом для прояву яскравих почуттів. У багатьох пар пожвавиться інтимне життя. Це дасть змогу стати одне одному ще ближчими. Не забувайте балувати другу половинку сюрпризами, влаштовувати романтичні вечори.

Для тих, хто вільний, стане актуальним пошук партнера. Обирайте не головою, а серцем. Непідробна пристрасть можлива тільки з людиною, до якої вас тягне на всіх рівнях. Скорпіони завжди звертають увагу на особливих людей, так буде і цього разу.

Для стабільних пар важливо піклуватися і приділяти увагу одне одному. Союз можуть зміцнити спільні заняття, демонстрація поваги і довіри. Не забувайте прислухатися до думки другої половинки, зважайте на її інтереси. Втім, ви напевно і так все це робите, якщо зберігаєте стосунки багато років. Просто продовжуйте в тому ж дусі.

Гроші та кар'єра. З фінансами в січні все досить непогано. Доходи будуть стабільно зростати. У плані роботи з'являться привабливі перспективи. Частину грошей можна буде інвестувати у вигідні проєкти. Сферу вкладення попередньо обговоріть із грамотною в цьому питанні людиною.

Якщо ж ви покладаєтеся тільки на себе, перевірте всю інформацію і тричі обміркуйте ухвалене рішення. Відповідально ставтеся до витрат. Не витрачайте занадто багато грошей, піддаючи ризику фінансову стійкість. Витрати мають бути виправданими. 

Удача любить тих, хто йде їй назустріч. Позитивні зрушення в кар'єрі очікують на Скорпіонів, які прагнуть до зростання, мають амбіції. Завдяки положенню планет активні дії в січні матимуть хороші результати. Дехто навіть зможе отримати доступ до тих сфер, які раніше були для нього закриті. Якщо ви поки що не вирішили, чим хочете займатися, відкладіть пошуки на потім. Початок року для цього не найвдаліший момент.

Здоров'я. Стрес - один із важливих чинників, що згубно діють на здоров'я. Якщо раз у раз впадати в негативний стан, можна "заробити" гіпертонію, хронічну втому, стати більш вразливим перед вірусами і бактеріями. Розслабленню допоможуть медитації, відвідування лазні, плавання. Взимку будуть актуальні загартовуючі процедури. Ще я радять Скорпіонам скоротити кількість солі в раціоні, інакше можливі проблеми з нирками.

Стрілець - гороскоп на січень 2024

Для Стрільців січень виявиться радісним і перспективним місяцем. Нічого дивного, адже в цей період ви починаєте новий річний цикл. Присутність Марса у вашому гороскопі дасть відчути себе сильними, енергійними, амбітними. Навколишні відзначать ваш привабливий вигляд, посмішку і сяючі очі. Завдяки своїй чарівності Стрільці легко вибудовуватимуть стосунки з колегами, начальством, діловими партнерами. Успішно реалізуються громадські справи. Але все ж, не зазнавайтеся і ставте перед собою реальні цілі.

Сприятливі дні: 1, 2, 10, 12, 31.

Несприятливі числа: 7, 17, 20, 23.

Гороскоп для Стрільця на січень / ua.depositphotos.com

Що чекає на Стрільця в січні 2024 року

Я раджу вам повною мірою використовувати можливості, які дарує січень. Не варто відволікатися на непотрібні цілі та звертати увагу на думку інших. Рухайтеся відповідно до обраного курсу.

Іноді здаватиметься, що життя перевіряє вас на міцність. Не варто піддаватися цим емоціям і проявляти слабкість. Ваших сил вистачить на все задумане. Перша половина січня здасться трохи метушливою. Вам не вистачатиме очевидних результатів своєї праці. Не емоціонуйте, просто дійте за раніше складеним планом.

Гасіть сутички, що виникають із ким-небудь, не витрачаючи енергію на конфлікти. Суперечки з оточуючими більш імовірні в другій половині місяця. Кінець січня підходить для просування в кар'єрі й кардинальної зміни діяльності.

Любовний гороскоп. Особисте життя Стрільців у січні обіцяє бути цікавим. Нещодавно розпочатий роман продовжиться, дедалі більше залучаючи вас у взаємодію з партнером. Складеться враження, що у вас ідеальні стосунки, яким можна тільки позаздрити. Партнер виявлятиме на вашу адресу палкі почуття, але от чи варто в них беззастережно вірити?

Дехто може просто створювати інтригу або показувати себе в привабливому образі. Розвивайте ці стосунки в тому разі, якщо ви відчуваєте щирість на свою адресу. Вийти з роману без душевних потрясінь буде неможливо, тому віддавайтеся пристрасті до кінця, тільки якщо людина цього варта. Відчуваєте в партнері фальш - розривайте стосунки.

Душевний підйом стимулюватиме Стрільців у січні до роботи над собою. Вашу привабливість належно оцінять шанувальники зі сторони і друга половинка. Сімейні пари знову відчують взаємний інтерес, стосунки можуть вийти на новий рівень. Сім'ї без дітей задумаються про появу дитини.

Гроші та кар'єра. Перешкод для заробітку в січні у Стрільців не буде.  Гроші потечуть до вас рівномірною рікою. Щоправда, і витікати вони будуть так само легко. Ваше завдання на цей період - відстежувати свої витрати, не допускати великих витрат. Постарайтеся також унеможливити конфлікти з діловими партнерами, від них багато в чому залежить ваше благополуччя.

Ті, хто відкладав гроші на придбання нерухомості, зможуть здійснити операцію на початку місяця. Цей самий період підходить для придбання автомобіля. У середині січня у Стрільців проситимуть у борг малознайомі люди. Не позичайте гроші, якщо не хочете втратити їх назавжди. Стрільцям взимку краще уникати азартних ігор, оскільки в запалі можна спустити всі накопичення.

У сфері роботи на перший план виходить тайм-менеджмент. Вам потрібно навчитися виконувати поточні справи й одночасно доробляти те, що починали раніше. Благо, сил і енергії у вас вистачить на все. На початку місяця начальство може запропонувати вам керівну посаду. Не дуже-то довіряйте думці колег про ваші професійні якості, вони здатні давати вам неправильну оцінку із заздрості.

Здоров'я. У січні ваше здоров'я може дати збій у разі неправильного поводження з власним організмом. Високий енергетичний потенціал легко підірвати, якщо нехтувати відпочинком, повноцінним сном, правильним харчуванням.

У другій половині місяця можуть виникати проблеми з роботою ШКТ. Навіть якщо вас ніколи не турбував шлунок та інші органи травлення, постарайтеся харчуватися якісно, не пропускаючи прийомів їжі. Лягайте спати в один і той самий час, не затягуючи зі сном.  Пропийте курс полівітамінів. Ці поради здаються банальними, але можуть значно поліпшити ваше самопочуття.

Козерог - гороскоп на січень 2024

Що-що, а нудьгувати в січні 2024 року Козероги точно не будуть. Неважливі справи підуть навіть не на другий план, а опиняться в останніх пунктах списку. Представників знака підхопить вир любовних подій і змін. Левову частку сил заберуть робота і побутові питання. Це час, коли можна зірвати великий куш, якщо добре попрацювати.

Сприятливі дні: 20, 22, 26, 28, 30.

Несприятливі дні: 3, 7, 12, 18.

Гороскоп для Козерога на січень / ua.depositphotos.com

Що чекає на Козерога в січні 2024 року

У перший місяць 2024 року Козероги можуть бути самі на себе не схожі. Стане складно дотримуватися дисципліни, а властивий знаку прагматизм і зовсім кудись зникне. Доведеться буквально примушувати себе до рутинних справ і обов'язків.

Січень не підходить для нових масштабних починань. Енергії та запалу не вистачить, щоб довести проєкт до розуму. Та й обставини не дозволять. Увага розосередиться на десятки різних питань. З 13 січня 2024 року і до березня 2024 року девізом мають стати слова - "менше емоцій". Повторюйте їх тричі на день: під час сніданку, обіду та вечері.

Друга половина січня 2024 року підходить для налагодження контактів. Стосунки з людьми розвиваються за вашим сценарієм. Інтуїція підказує правильний підхід до партнерів. Ви добре відчуваєте, де можна натиснути, а в яких питаннях проявити стриманість.

Останній тиждень місяця буде найбільш насиченим. Щоб уникнути вигорання, рекомендується 2-3 дні відпочити в тиші. Піде на користь усамітнення в дерев'яному будиночку на узліссі. Можна поїхати на дачу або на турбазу разом із сім'єю.

Любовний гороскоп. Незважаючи на холоднечу за вікном, у січні 2024 року багато Козерогів відчують приплив любовної енергії. У тривалих стосунках може початися нова глава. Не виключено ухвалення рішення про шлюб. На одинаків чекає кругообіг зустрічей і побачень. Одне зі знайомств може стати доленосним, якщо ви підійдете до розвитку стосунків серйозно. Але я попереджаю: міркувати тверезо, як ви звикли, буде складно. Особисте життя в січні нагадає вулкан, що прокинувся.

Сімейні Козероги можуть стати ініціаторами конфліктів і скандалів. Ви занадто багато чекаєте від партнера. Щоб зберегти мир у сім'ї, слід стримати апетити. Жінок Козерогів можуть відвідувати думки про подружню зраду в останній тиждень місяця. Буде багато спокус. Підвищена увага колег стане справжнім випробуванням. Якщо ви раптом серйозно задумаєтеся піти до іншої людини, не поспішайте. У січні 2024 року не кожен, хто мило посміхається, насправді відчуває любовні почуття.

Гроші та кар'єра. Січень 2024 - найкращий місяць для представників знака в плані фінансів. Козероги, нарешті, побачать плоди своїх зусиль. Відбудеться те, до чого так довго прагнули і на що розраховували. Це безсумнівно підвищить мотивацію на нові звершення і перемоги.

Вам не потрібно переходити до нового проекту, не завершивши старий. Усі розпочаті підприємства слід довести до логічного завершення. Якщо все зроблено, чудово! Візьміть відпустку, дозвольте собі перевести дух. У разі виникнення труднощів розраховуйте на зв'язки. Уміння співпрацювати, дипломатичність - ключ до вирішення багатьох проблем.

Із грошовими купюрами будьте дбайливі. Фінансова удача п'янить, і з'являється бажання витрачати більше, ніж заробили. Пам'ятайте, що гаманець не поповнюється помахом чарівної палички. У січні 2024 року рекомендується здійснювати тільки заплановані покупки. Також ви можете робити вклади, якщо вони схвалені вашими родичами і друзями. Порада з боку може виявитися кориснішою, ніж ви собі уявляєте.

Здоров'я. Ваш організм довгий час стоїчно витримував недосип, огріхи в харчуванні, перенапруження і стрес. У січні йому може знадобитися відпустка. Козерогам потрібно проявити турботу про своє тіло. Не завадить консультація у дієтолога, відвідування спа-салону, курс загальнозміцнювального масажу. Вам потрібно почати ставитися до свого здоров'я серйозніше.

Особливо небезпечні дні місяця - 11, 12 і 13 січня. Імовірні рецидиви хвороб, з якими ви, здавалося б, попрощалися назавжди. Найпростіше, що Козероги можуть зробити - це раніше лягати спати, їсти здорову їжу і відмовитися від спиртного. Гарне самопочуття і заряд бадьорості в січні подарують теплі ванни з аромаоліями, трав'яний чай, невелика кількість меду з курагою, горіхами і лимоном.

Водолей - гороскоп на січень 2024

На початку року заведено завершувати справи, роздавати борги і готуватися до нових звершень. І гороскоп для Водоліїв на січень 2024 року радить представникам знака не суперечити традиціям і зайнятися саме цим. Однак ця рекомендація зовсім не зобов'язує вас закриватися від нового і чіплятися за звичне - якщо у ваші двері постукали зміни, не бійтеся впустити їх у своє життя!

Сприятливі дні: 2, 7, 11, 17, 21, 25, 30.

Несприятливі дні: 4, 9, 15, 19, 23, 28.

Гороскоп для Водолія на січень / ua.depositphotos.com

Що чекає на Водолія в січні 2024 року

Із самого початку місяця Водоліям треба бути готовим до високої соціальної активності. На вас чекають нові знайомства, багато спілкування, ви знайдете однодумців і, можливо, отримаєте можливість вступити в якусь організацію або стати постійним членом великої компанії "за інтересами". А також вас можуть залучити до участі у великому колективному проєкті.

Незважаючи на високу активність і безліч людей навколо вас, іноді вам здаватиметься, що ви жахливо самотні й не знаходите розуміння в оточення. Зірки радять не ставитися до цих думок надто серйозно - пам'ятайте, що це всього лише відгомони втоми. Постарайтеся в такі моменти бути поруч із близькими, коханими людьми, і настрій нормалізується.

На початку року ймовірне ваше зближення з родичами, контакти з якими раніше були не надто частими. Цьому посприяють якісь події в сім'ї, внаслідок яких ви почнете досить близько і довірливо спілкуватися з кимось із двоюрідних/троюрідних братів/сестер/дядьків/тіток/племінників.

А також вельми приємний сюрприз січень може принести Водоліям, які стурбовані квартирним питанням. Не виключено, що вам випаде несподіваний шанс вирішити житлові проблеми.

Любовний гороскоп. Самотнім Водоліям зірки радять звернути увагу на тих, із ким ви спілкуєтеся по роботі - на колег, партнерів, клієнтів. Хтось із цих людей симпатизує вам, і роман може виявитися не тільки приємним, а й корисним у плані подальшого просування кар'єрними сходами.

Водоліям, які давно замислювалися про те, щоб узаконити стосунки з партнером, зірки радять більше не зволікати. Для укладення шлюбу січень несприятливий, а ось для того, щоб освідчитися коханій людині і почати планувати торжество, цілком підходить.

Сімейним представникам знака варто бути м'якшими з другою половинкою. Не з'ясовуйте, хто з вас головніший, не влаштовуйте "битви за перевагу" з будь-якого приводу. Краще навчіться слухати і підтримувати одне одного, це зміцнить ваш зв'язок і буде вже точно корисніше, ніж "перетягування ковдри".

Гроші та кар'єра. У першій половині місяця удача буде супроводжувати Водоліїв у всіх починаннях, пов'язаних із професійною діяльністю. А якщо виникнуть труднощі, зверніться по допомогу до рідних і близьких. У вашому оточенні є людина, яка зможе посприяти вам у цьому питанні, хоча зараз ви навряд чи про це здогадуєтеся.

У 20-х числах січня ділову активність краще згорнути, відклавши до наступного місяця. Просто розберіться з нагальними питаннями і зосередьтеся на сім'ї, особистому житті.

З фінансами становище неоднозначне. З одного боку, ваші доходи в січні будуть не меншими, ніж в інші місяці року, і навіть можливі несподівані надходження у вигляді премій або допомоги від родичів. Але зірки вимагають від Водоліїв опрацювання їхніх стосунків до грошей - іноді ви буваєте надто легковажними, недалекоглядними і марнотратними, і якщо хочете залишитися "на плаву", варто бути серйознішими й обачливішими.

Здоров'я. Січень сприятливий для Водоліїв у плані здоров'я, як ніколи. Жодних проблем, загострень хронічних хвороб та інших неприємностей не передбачається. Вам зараз особливо корисна фізична активність, лижні прогулянки і всі види зимових розваг. Головне - одягатися за погодою, і все буде чудово.

З емоційним здоров'ям дещо складніше - може датися взнаки напруга останніх місяців і втома, що накопичилася. Щоб уникнути меланхолії та підвищеної дратівливості, знайдіть час для медитацій, духовних практик, неспішних роздумів, довгих прогулянок на самоті.

Риби - гороскоп на січень 2024

Перший місяць нового року навряд чи можна назвати простим для Риб. Але при цьому переважатимуть позитивні та яскраві події. Складнощі будуть пов'язані з уразливістю психоемоційної сфери тих, хто народився під знаком Риби. Через мінливий психоемоційний фон почне з'являтися плаксивість, нервозність, вразливість. Особливо важко буде тримати себе в руках у першій половині січня. Якщо вам вдасться впоратися з емоціями, то ви зможете продемонструвати оточенню високий професіоналізм, зібраність, уміння помічати деталі.

Сприятливі дні: 1, 6, 10, 15, 19, 23, 27.

Несприятливі дні: 3, 8, 13, 17, 21, 25, 31.

Гороскоп для Риб на січень / pixabay.com

Що чекає на Риб у січні 2024 року

Другий місяць зими виявиться для Риб періодом протиріч. З одного боку, їм буде важко діяти через зниження рівня енергетики та нестабільний настрій. З іншого боку, для представників знака відкриється перспектива просування на роботі. Ви зможете продемонструвати свої організаційні здібності, якими без сумніву володієте.

У січні Риби принесуть чимало користі спільній справі, озвучивши цікаві ідеї і розкривши нові напрямки розвитку. Начальство і колеги обов'язково це оцінять. Однак деякі з вас демонструватимуть метушливість, імпульсивність, що може створити низку перешкод, як у діловій, так і в особистій сфері. Я рекомендую проявити більше розсудливості та стриманості.

Якщо віддати керівну роль розуму, все у вашому житті відбуватиметься гладко. Ви отримаєте чудові результати в будь-якій справі, за яку візьметеся. У середині місяця Риби можуть потрапити в полон ілюзій. Вам здаватиметься, що оточення сприймає вас у негативному світлі. Звідси виникнуть передумови до розбіжностей і конфліктів.

Ці тенденції особливо сильно проявляться в діловій і громадській сфері. В особистому житті ви будете штучно створювати привід для ревнощів і образи. Лише до кінця місяця пристрасті вляжуться. Ваш потенціал знову зросте, з'являться можливості і бажання для зміцнення ділових та особистих зв'язків.

Любовний гороскоп. Перший місяць року Рибам буде не до любовних пригод. На перший план вийдуть питання, пов'язані з кар'єрою, встановленням нових ділових зв'язків. Відкритими для романтики будуть лише ті, хто шукає кохання або тільки нещодавно завів роман.

Риби, які перебувають у любовному союзі, можуть задуматися про переїзд і почати будувати плани спільно з другою половинкою на проведення цього заходу. Сам переїзд відбудеться не раніше кінця року.

У сімейних парах може статися розлад. Вам і вашому партнеру буде важко розуміти одне одного, через що виникнуть розбіжності. Постарайтеся не давати коханій людині приводу для сварки. Чітко висловлюйте свої бажання і думки - це полегшить взаєморозуміння. Рибам не бажано планувати на січень весілля. Ближче до кінця місяця у вас може виникнути бажання флірту на роботі, будьте обачні.

Гроші та кар'єра. З матеріального погляду січень виявиться благополучним для Риб. Великою мірою цьому сприятиме виявлена вами працьовитість. Уже на початку місяця можна очікувати надходження солідних сум. Ближче до кінця січня матеріальне становище зміцниться завдяки укладенню вигідних фінансових угод.

Завдяки визнанню вашої професійної майстерності у вас з'являться нові можливості. Кар'єра може зробити крутий поворот, будьте до цього готові. Наголос цього місяця потрібно робити на комунікацію і вміння працювати в команді. Успіх спільної справи багато в чому залежить від згуртованості та єдності думок у колективі. Не розслабляйтеся завчасно, віддаючись передсвятковій метушні.

Здоров'я. У першій половині місяця вам варто уникати перевтоми. Нехтування відпочинком може серйозно підірвати здоров'я. Намагайтеся знаходити час для релаксації, піднімайте імунітет, вживаючи свіжі ягоди і фрукти. У середині січня можуть виникнути проблеми з роботою шлунково-кишкового тракту. У цей період приділіть увагу своєму харчуванню.

Було б непогано запровадити на регулярній основі помірні фізичні навантаження, наприклад годинні тренування в спортзалі 2-3 рази на тиждень. В останній декаді місяця ви будете почувати себе непогано, постарайтеся підтримувати цей стан здоровим способом життя.