Нагадують про себе події другої половини вересня / tv.ua

З 4 листопада Меркурій, планета мислення і комунікацій, виходить з ретроградної фази, що приносить деяке прискорення з багатьох питань. Але при цьому, тримається напружений аспект з Сатурном-планетою норм, правил і обмежень. Тому, перший тиждень листопада принесе багато перешкод.

Нагадують про себе події другої половини вересня. Якщо ваша діяльність пов'язана з комп'ютерами, засобами комунікації, підготовкою контрактів, технічними та дизайнерськими проектами, освітою або тренінгами особистісного зростання, то цьому завадять відстрочки, заборони, відмови та інші неприємності. Все, що вам буде потрібно для подолання труднощів — - це терпіння і рішучість і ви зможете здійснити задумане вже незабаром, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

ОВЕН

В цей час ви стаєте більш енергійними, рішучими і діяльними. У вас пробуджується дух боротьби і суперництва. Також, ви легко можете надихнути оточуючих на активні дії. На перший план виходять справжні життєві цінності-інстинкт виживання і продовження роду. Для того щоб вижити, треба завоювати своє місце під сонцем і довести своє право на нього, вийти переможцем з будь-якої ситуації. Водночас, можна втратити сприятливі шанси і можливості, якщо поспішати, а не планомірно працювати.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, в чиєму житті в листопаді настане біла смугаТІЛЕЦЬ

Мир і гармонію у стосунках компенсує зовнішній напружений фон подій. Своєю присутністю надаєте позитивний вплив на оточуючих, здатні посадити за стіл переговорів навіть ворогів. Завдяки вам, будь-які конфлікти залагоджуються мирним шляхом. Хороший період для презентацій, будь-яких заходів, будь-яких соціальних взаємин, відвідування офіційних інстанцій. Використовуйте будь-яку можливість, щоб продемонструвати свої таланти і навички. Можливий і невеликий приплив грошей, сприятливий період для розв'язання фінансових питань.

БЛИЗНЮКИ

З 4 листопада Меркурій в прямолінійному русі, тому закінчилися всі неприємності попереднього місяця, пов'язані з його Ретро фазою. Водночас, весь тиждень тримається напружений аспект Меркурія з Сатурном, що може дати перешкоди і непорозуміння в діловодстві, перш за все, пов'язаному з листами і документами. Збільшується кількість колективних заходів, проектів, громадських рухів. У цей період слід обмежити обсяг роботи, краще вибрати один напрямок діяльності і повільно, але вірно, виконувати роботу.

РАК

Відносини з представниками протилежної статі стають більш задушевними і емоційно наповненими. Вдається вирішити найважчі завдання, сприятливими будуть таємні проекти і вирішення строго конфіденційних питань. Водночас ви стаєте більш вразливими і образливими, є ймовірність потрапити під сильний сторонній вплив. Пам'ятайте про подібну небезпеку і тримайте себе в руках — це допоможе вам впоратися з ситуацією, як би вона не склалася. Процес пошуку інформації або методів, спрямованих на поліпшення якості життя, обов'язково дасть позитивний результат.

ЛЕВ

Підвищується активність, посилюється оптимізм, чутливість до знаків уваги і компліментів. При цьому, ви схильні прикрашати дійсність, бачити все в рожевому світлі, з'являється сильна тяга до задоволень, в результаті можливі необдумані витрати. Відносини з колегами і начальством хороші, вдалий час скористатися відповідним моментом для звернення до начальства з проханнями і пропозиціями. Сприятливий час для занять з дітьми, налагодження взаємин з ними. Особливо гарний час для тих, хто займається самопізнанням.

ДІВА

З'являється бажання і можливості перемагати, домінувати, «взяти все в свої руки», стати авторитетом. Не варто чекати, поки з'явиться зручна можливість-необхідний вам шанс ви самі можете створити. Але будьте готові витратити на це багато сил і часу і, врешті-решт, ваші зусилля приведуть до успіху. Якщо жести з боку оточуючих викликали в вас вибух внутрішнього протесту, ви багато чого досягнете, якщо зумієте прийняти виклик і направити негативну енергію на здійснення конструктивних цілей з використанням нових методів і технологій.

ТЕРЕЗИ

З'являються потенційні обставини, які пов'язані з можливістю знайти владу або контроль, відновити те, що було втрачено або почати все заново. Начальство, представники влади, урядових чи інших установ, а також люди старшого віку, що володіють зрілістю суджень і досвідом, дадуть вам пораду або нададуть допомогу, забезпечивши шанс просунутися вперед. Слідкуйте за інформацією та ідеями, Вдосконалюйте свої організаційні навички і якість Вашого життя значно покращиться.

СКОРПІОН

У розв'язанні поточних проблем вам допоможе логічний підхід і здоровий розрахунок. Нинішній період може привести до успіху, але будуть потрібні величезні витрати матеріальних і фізичних ресурсів. Це вдалий час для того, щоб всерйоз зайнятися проблемами стосунків, знайти можливості для примирення з рідними і близькими. Можливий конфлікт через ваших колишніх дій і поглядів, що виникли в результаті помилкової системи цінностей, особливо в сферах, пов'язаних з партнерством та іншими офіційними союзами.

СТРІЛЕЦЬ

Уява і інтуїція зростуть і доведуть свою користь, головне зміцнювати самодисципліну і не фіксуватися на негативі. У цей період вам може представитися довгоочікуваний шанс або обставини складуться найкращим чином, і ви зможете підвищити ефективність роботи.

У багатьох Стрільців з'являються реальні перспективи. Отримання важливої інформації, приємних новин, сприяє гарному настрою. Хороший період для підписання контрактів, важливих і юридичних документів, виступів, зв'язків з громадськістю та правовими органами. 

КОЗЕРІГ

Поїздки доводиться відкладати, а несподівані перешкоди порушують ваші плани. Необхідно пристосовувати свій режим роботи до виниклих змін або незручностей. Цей період несприятливий для участі в організаційних зборах, світських подіях або для зустрічей з друзями. Прокидається упередження, спокуса судити багатьох за гріхами одного може ускладнити взаємини настільки, що виправляти їх буде неможливо. Можлива загроза розладу або розрив з партнером. У діловій сфері виникають складнощі, роботою найкраще займатися поодинці. 

ВОДОЛІЙ

Щасливий випадок або ситуація допоможе вам поліпшити своє становище в суспільстві або домогтися іншого особистого успіху. Люди вашого кола високо оцінять ваш талант і особисті якості, хоча ви повинні будете самі створити для цього певні умови. Ви відчуєте прилив життєвих сил і будете задоволені результатами своєї діяльності. Листи і повідомлення приходять в строк, документи підписуються, керівництво йде вам назустріч. З братами, сестрами і сусідами налагоджуються взаємини. Крім того, довіртеся інтуїції, звертайте увагу на сновидіння – підсвідомість дасть вам підказки.

РИБИ

Відносини можуть проходити випробування на міцність. Посилюються крайнощі проявів претензій і невдоволення стосовно партнерів, особливо у фінансових питаннях. Але якщо ви проявите прагнення до співпраці, досягти вдасться багато чого: взаємні зобов'язання зміцняться, спільні цілі проясняться, невдоволення зникне, а взаємини придбають ще більш міцний фундамент і хороші перспективи. Якщо раніше ви нехтували ретельним плануванням, організацією і наполегливою роботою, тепер саме час взятися за них.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: