Мінус цього періоду в тому, що всі міркують, але до конкретних справ можуть і не дійти / фото pixabay.com/Alexas_Fotos

Меркурій, який управляє Марсом в Близнюках, рухається по знаку управління Марсом - по Овну. Взаємна рецепція з управління-планети підсилюють один одного, тут взаємна допомога, що дозволяє проявляти себе конструктивно.

Протягом тижня різко активізується спілкування, але люди не схильні чути один одного, всі розмови зводяться до себе ж. Мінус цього періоду в тому, що всі міркують, але до конкретних справ можуть і не дійти. У ці дні можуть з'явитися лідери, громадські діячі, які закликають людей до дій, особливо не думаючи про наслідки. Багато хто схильний приймати рішення імпульсивно в цей період, а потім шкодувати. Роботі заважають імпульсивність прийняття рішень, зайві розмови, схильність до суперечок і сварок, особливо в транспорті та громадських місцях. Але якщо правильно розподілися свої ресурси, врахувати зовнішню атмосферу, виключити метання з крайності в крайність, то тиждень з 5 по 11 Квітня може бути дуже вдалим для журналістської діяльності, торгівлі, сприйняття і переробки інформації, поїздок, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Обставини складаються благополучно для особистих взаємин, надається можливість втілити в реальність романтичні або творчі бажання. Скористайтеся перевагами цього періоду, будьте сміливіше, рішуче рухайтеся до наміченої мети, і Вам обов'язково посміхнеться удача. У діловій сфері намічаються сприятливі перспективи. З'являються прекрасні можливості в спільних проектах, дипломатичних або юридичних питаннях. Цей період дає переваги в спорті, фізичній роботі, взагалі, в будь-якій активній діяльності.

Відео дня

Читайте такожСприятливий місяць для Овнів і перенапруження у Раків: астрологічний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на квітеньТілець

З'являються сприятливі можливості в соціальній сфері. Участь у громадській діяльності сприяє сприятливим перспективам і отриманню щасливих шансів. Вдало вирішуються всі питання, пов'язані із зарубіжжям, вищою освітою, далекими подорожами. Можливий успіх у видавничому бізнесі, хороший період для запуску реклами. Дійте більш організовано і заплановані заходи пройдуть дуже добре. Будь-яка отримана інформація протягом тижня, в майбутньому виявиться корисною. 

Близнюки

Є натхнення, але немає організації та дисципліни. Перш, ніж щось робити, все добре сплануйте і ретельно продумайте. У сформованих умовах рух по прямій - не найкоротший шлях. Схильні до нелогічних вчинків, що може привести до марних витрат часу і енергії. Вибір методів дій залежить від емоційного стану. Небезпека може становити неуважність або зневагу до потенційної загрози. Лінь-ще одна перешкода, яку необхідно подолати в цей період.

Рак

Можуть виникнути певні складнощі, пов'язані з сімейними бюджетом, кредитами, аліментами, страховками, податками, спадщиною. Будьте готові до відкритого протистояння, але не провокуйте конфлікти. Спокій, наполеглива і планомірна робота, принесе сприятливі перспективи. Прислухайтеся до порад колег і партнерів старшого покоління - опора на традиції сприяє досягненням. Обставини нададуть шанси придбати нові знання і досвід, що в результаті призведе до підвищення продуктивності і успіху. 

Лев

Вдалий період для особистих і ділових взаємин. Обставини складаються найкращим чином для того, щоб втілити в реальність романтичні і творчі прагнення. Готовність до співпраці, спільна діяльність виявиться успішною. Що б не сталося, вам не слід упускати момент, намагайтеся скористатися кожним шансом. Вдало вирішуються ділові, дипломатичні та юридичні питання. Тиждень сприятливий для спортсменів, фізичної роботи, демонстрації своїх проектів, прояву ініціативи. 

Діва

Скористайтеся можливостями цього періоду, будьте сміливіше, рішуче рухайтеся до наміченої мети, і Вам обов'язково посміхнеться удача. Можливе просування в кар'єрі, успіхи в соціальній сфері. Тиждень сприятливий для пошуку робота. Участь у громадській діяльності сприяє сприятливим перспективам і отриманню щасливих шансів. Благополучно вирішуються всі питання, пов'язані із зарубіжжям, вищою освітою, далекими подорожами. Можливий успіх у видавничому бізнесі, гарний час для запуску реклами. 

Терези

Громадська діяльність і професійні справи, можуть стати причиною конфлікту і перекреслити особисте щастя. При цьому, творчі люди знаходять натхнення, сублімація емоцій сприяє створенню шедеврів. На перший погляд, їх діяльність похмура, але вона здатна перевернути свідомість багатьох людей. Через кризу відбувається особистісне зростання. Якщо ви давно планували зайнятися спортом, поліпшити свій зовнішній вигляд – починайте, і ви швидко знайдете прекрасну форму, зміцните здоров'я і підвищите впевненість в собі. 

Скорпіон

Не варто навмисне суперечити людям або прагнути викликати їх заздрість, так як це обов'язково послужить сигналом до удару у відповідь. Фізичні навантаження і активна діяльність допоможуть уникнути конфліктів. Направляйте енергію на конструктивні дії, працюйте, не бійтеся проявити ініціативу, нагадуйте про себе, якщо вам обіцяли зателефонувати, але чомусь забули. Обставини сприяють активним діям в напрямку досягнення цілей, скористайтеся позитивним потенціалом цього дня для здійснення поставлених завдань.

Стрілець

Які б можливості вам не представилися, успіх більш вірогідний в разі вашої впевненості в своїй фізичній формі. Багато Стрільця знайдуть гармонію в сфері партнерства і фінансових справ. Надаються шанси для вдалого завершення проектів. Тиждень сприятливий для соціальних відносин, переговорів з владою або з високопоставленими соціальними службовцями, а також укладення офіційних союзів, фінансових операцій і правових актів. Всі складні справи і конфліктні питання можна залагодити легко і успішно.

Козеріг

Сприятливий час для занять спортом або іншої діяльності, яка допоможе вам знайти форму, зміцнити здоров'я і підвищити впевненість в собі. У людей, що проходять курс лікування, відбувається помітний прогрес в лікуванні хвороби. Добре, якщо ви підтримуєте ідеї благодійності. Сприятливі зв'язки з іноземцями, вкладення в зарубіжний бізнес, комерційні угоди за кордоном. Перед вами відкриються нові перспективи, ви зможете відкрити нове або дочірнє підприємство, успішно реформувати старе виробництво. 

Водолій

Відмінний період для презентацій, проведення та відвідування навчальних тренінгів, реклами, планування зарубіжних поїздок, для будь-яких проектів в сфері ваших інтересів. Ви зможете збільшити сприятливі шанси і можливості, якщо проявите гнучкість у взаєминах. Вкладайте максимум енергії в особисті досягнення, у власні думки і оцінки, беріть участь в колективній діяльності, і ви будете задоволені результатом. Складнощі можуть виникнути в любовних і сімейних взаєминах, можливий тиск з боку шлюбних партнерів. 

Риби

Щоб чого-небудь досягти, потрібні сила волі, витривалість і завзятість. Період хороший для оформлення важливих документів, рекламних проектів, навчальних заходів, взагалі для будь-якої соціальної діяльності. Посилюється прагнення підтримати свій престиж і честь, зберегти бездоганну репутацію. Вдається благополучно поєднувати бізнес із задоволеннями. Творчі ідеї втілюються в реальних образах і формі. Будні стають святом, надається можливість творчого підходу до своїх повсякденних обов'язків. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: