Гороскоп Овен на грудень 2022 / depositphotos.com

Астрологи радять Овнам в грудні не засмучуватися через роботу. Краще приділити більше часу особистому життю - цілком ймовірно, що ви зустрінете свою долю. І не забувайте про здоров'я - більше свіжого повітря, мандаринів і зарядка вранці.

Гороскоп кар'єри на грудень 2022

Грудень 2022 у Овнів - важливий місяць для роботи та кар'єри. Це момент, коли потрібно проводити переговори і укладати угоди - всі вони будуть успішними, але провернути все це краще в першій половині грудня. 

Друга половина місяця менш вдала - плани частенько можуть зриватися. Ви будете незадоволені через непрофесіоналізм колег і партнерів: не можуть зробити як треба, а нести збитки - вам. Як тут не дратуватися?! Але ми радимо заспокоїтися: до кінця місяця все залагодиться. Видихайте і піднімайте келих шампанського за успіх у новому році.

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2022

У грудні у Овнів відбудуться зміни в особистому житті. Зірки обіцяють вам знайомства далеко від дому і сильне захоплення, яке може перерости в справжню любов. Це вдалий період для побачень - не лінуйтеся і ходіть на них. Можливо, на одному з них ви зрозумієте, що знайшли свою долю. 

Але ці поради стосуються лише неодружених і незаміжніх Овнів - у сімейних на особистому фронті без змін. 

Гороскоп здоров'я на грудень 2022

У грудні Овнам потрібно більше рухатися. Без різниці, як ви це зробите: будете пішки ходити на роботу, кататися на санчатах або запишетеся на пілатес. Цей місяць буде вас сильно вимотувати (а ви і самі прекрасно це робите). Зупиніться і прислухайтеся до себе і свого організму, щоб не впасти з ніг у кінці року. Не збивайтеся з режиму дня, спіть по 8 годин і їжте більше вітамінів, ніж бутербродів з ковбасою. Все це додасть вам сил в останній місяць 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: