Знаки Зодіаку в любові / slovofraza.com

Протилежності притягуються... Так і в коханні. Знаки Зодіаку з різними характерами можуть підходити один одному.

Визначено, який чоловік підходить жінці за знаком Зодіаку, передає mizhnamy.

Овен

Відео дня

Жінки-Овни не витрачають свій час на дрібниці. Вони незалежні і раціональні. Їм подобається занурюватися в глибокі думки. Тому ці жінки шукають собі інтелектуального чоловіка, які зможуть підтримати бесіду.

Телець

Жінки-Тельці дуже віддані своїй другій половинці. Тому їм потрібен пристрасний чоловік-романтик. Ці жінки "фанатіють" від чоловіків з силою волі, які завжди наполягають на своєму.

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які приносять удачу іншим

Близнюки

Чоловік повинен бути чесним з жінкою-Близнюком. Якщо він буде ходити колами, то навряд чи зможе залучити цю даму. Також він повинен бути веселим і смішним.

Рак

Жінки цього знаку Зодіаку хочуть для своєї другої половинки тільки найкращого. А це значить, що такого ж ставлення вони чекають у відповідь.

Лев

Ці жінки найбільше цінують у чоловіках вірність і мотивацію. Якщо у чоловіків немає цих якостей, то відносини приречені на провал. Також Левиці потрібен щедрий чоловік, який готовий дарувати подарунки і вміє фліртувати.

Діва

Дівам дуже складно відкриватися перед новими людьми. Тому їм потрібен терплячий чоловік. Також він завжди повинен підтримувати їх вирішення.

Терези

Такій жінці потрібен вірний чоловік, товариський, доброзичливий. Також він не повинен уникати розмов на серйозні теми.

Скорпіон

Скорпіони-жінки шукають чоловіка веселого і терплячого, адже на те, щоб завоювати їх довіру, потрібен час. Крім того, ці жінки дуже сексуальні і їм потрібен партнер, який підходить їм за сексуальним темпераментом.

Стрілець

Цим жінкам подобаються чуттєві чоловіки, здатні зняти напругу у відносинах за допомогою гумору. Крім того, їм потрібен хтось такий же активний, як і вони, інакше їх роман дуже швидко закінчиться.

Козеріг

Представниці цього сузір'я шукають працьовиту і веселу людину. Цим жінкам важливо відчувати себе за чоловіком, як за кам'яною стіною.

Водолій

Жінка-Водолій шукає собі чарівного і пристрасного чоловіка. І він повинен бути товариським, що додасть його партнерці впевненості в собі.

Риби

Рибам хочеться побудувати відносини з жалісливою і вдумливою людиною. А ще вони цінують невеликі романтичні жести.

Як повідомляв УНІАН, астрологи розповіли, що найбільше дратує кожен знак Зодіаку.