Любовний гороскоп / mag.sigmalive.com

Астролог Василина Володіна назвала знаки Зодіаку, яких у серпні чекають любовні випробування.

Випробування чекають чотири знаки Зодіаку, передає slovofraza.

Овен

Відео дня

Овни в коханні як сірники. Різко загоряються та швидко гаснуть. Тому побудувати серйозні стосунки їм досить складно. Але зараз ви, дійсно, маєте найніжніші почуття до свого партнера, які в серпні опиняться під загрозою. Це пов'язано з сумнівами вашої половинки в тому, що ви налаштовані серйозно. Тому, якщо Овен почне просто фліртувати з протилежною статтю (за звичкою) або буде занадто багато часу проводити на роботі, то друга половинка розірве відносини.

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку чекає запаморочливий успіх у серпні - астролог

Діва

Діва довго вибирає партнера, тому найчастіше у них один партнер на все життя. При цьому серпень поставить ваші відносини під удар. Пов'язано це з тим, що Діва надто затиснута і не звикла висловлювати емоції. Вам потрібно відкритися коханій людині, інакше та образиться і піде.

Скорпіон

Скорпіони - це дуже пристрасні натури. У серпні у вас з'явиться людина, яка одразу викличе симпатію. Але гороскоп не рекомендує навіть фліртувати, інакше може бути зрада. Ваша половинка обов'язково дізнається про це і піде. Але сумніше те, що Скорпіон зробить фатальну помилку, бо позбудеться кохання всього життя через спонтанне бажання.

Риби

Риби дуже вимогливі і люблять емоційні гойдалки. Ці два нюанси можуть негативно позначитись на любовних стосунках. Астролог рекомендує вчитися аналізувати себе і розуміти причини почуттів, інакше ви просто зірветеся на другій половинці, яка довго прощати цього не зможе.

Як повідомляв УНІАН, чотири знаки Зодіаку у серпні чекає доленосна зустріч.