Гороскоп для Скорпіона в грудні 2021 / depositphotos.com

Уміння домовлятися з людьми і готовність до чергування процесів - ось, що повинні освоїти представники водного знака в грудні. УНІАН розповість, чим загрожує для вас така "смугаста" структура місяця і як провести рік, що минає,  з максимальною вигодою.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Навчіться розподіляти навантаження / ua.depositphotos.com

З 1 по 10 грудня астрологи радять водним Скорпіонам зосередитися на заробітку. Незважаючи на те, що робота буде даватися вам легко, є великий шанс емоційно вигоріти. Тому адекватно розраховуйте свої сили, якщо не хочете в кінці місяця безсило впасти в салат.

Починаючи з 13 числа, краще влаштувати собі "розвантажувальні дні". Більше відпочивайте, спілкуйтеся з людьми - планети розташовані занадто невдало, щоб гарантувати вам успіх у фінансових справах. До 20 грудня можливі плітки, підступності з боку колег, обмани і зради. Тому залиштеся в тіні і спостерігайте за тим, що відбувається, не беручи участі.

Відео дня

Період з 21 грудня і до кінця місяця - час, коли у вас відкриється "друге дихання". Астрологи рекомендують активно налагоджувати робочі процеси, приводити справи в порядок і не відмовлятися від знаків долі.

Загальна фінансова ситуація місяця вельми позитивна - витрат буде мінімум, а доходи різко зростуть.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Не бійтеся знайомитися з новими людьми / depositphotos.com

Самотні Скорпіони на початку місяця повинні розширити своє коло знайомств. Якщо вас кудись запрошують - йдіть, не роздумуючи. Постарайтеся знизити вимоги до оточуючих і звертайте увагу на достоїнства - швидше за все, ваш майбутній партнер виявиться кимось із нових знайомих.

Читайте такожТерези: гороскоп на грудень 2021, що очікує в коханні, здоров'ї і кар'єріПредставники знака, у яких вже є відносини, з 13 по 22 грудня ризикують впасти в стан рутини. Це обумовлено сірістю буднів і відсутністю романтики. Все, що вам потрібно зробити - власноруч придумати, як урізноманітнити дозвілля. Хоча, навіть при відсутності будь-яких зусиль з вашого боку, до 25 числа обстановка налагодиться сама собою.

Те ж саме стосується і сімейних Скорпіонів. Приділяйте більше часу близьким, намагайтеся не вплутуватися в конфлікти і присвячуйте кожну хвилину підготовці до новорічних свят. Пам'ятайте, що ваш будинок - ваша фортеця.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Перегляньте свій раціон / фото ua.depositphotos.com

На початку місяця астрологи радять водним знакам звернути увагу на свої нирки. Змініть раціон харчування: пийте більше води, вживайте свіжі овочі і фрукти, частіше їжте кисломолочну продукцію. Спеції, приправи, соуси і соління краще взагалі виключити.

З 11 по 22 грудня можливе погіршення самопочуття, апатія і поганий настрій. Це обумовлено негативним впливом Сатурна. Саме тому в такий період важливо займатися тим, що вас духовно наповнює - медитацією, читанням книг або переглядом улюблених фільмів.

Сонце впливає на Скорпіонів в кінці місяця, тому ви будете захищені від будь-яких негативних проявів ззовні. Однак 27 і 28 грудня протегувати вам буде Місяць, тому в ці дні не витрачайте багато енергії, інакше ризикуєте виснажитися зовсім.

Читайте також: