Гороскоп для Скорпіона у грудні 2023 / pixabay.com

Останній місяць року буде не надто приємним для Скорпіонів. Радує лиш те, що кінець року - це завжди напружений час, який просто треба пережити. На що чекати у грудні та де бути обачнішим - підкаже гороскоп для Скорпіона на місяць.

Гороскоп кар'єри та фінансів на грудень 2023

Тим, хто народився під знаком Скорпіона, слід готуватися до того, що на роботі можуть бути періодичні злети і падіння. Ймовірно, що ви не отримаєте підтримки від своїх колег, і ваша робота може постраждати від цього. Щоправда, начальство буде всіляко допомагати у починаннях, але вам не вистачатиме мотивації й ви будете незадоволені результатом.

Ті, хто ведуть власну справу, отримають незначний прибуток. Також гороскоп радить цього місяця не розпочинати нові партнерські стосунки.

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2023

Це не найкращий місяць для стосунків, каже гороскоп. Вам може не вистачати любові та теплоти у взаєминах, а ви самі почнете вести себе занадто егоїстично.

Зірки попереджають, що неприємні ситуації у взаєминах з партнером можуть виникати на початку місяця, тож вам доведеться докласти певних зусиль, аби досягти рівноваги.

Гороскоп здоров'я на грудень 2023

Самопочуття буде задовільним, каже гороскоп на місяць. Щоправда, можливе деяке занепокоєння і головні болі. Вам потрібно буде розслабитися і не завадить вжити заходів, які покращать здоров’я.

Раніше ми публікували місячний календар на грудень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: