Що обіцяє Тельцям гороскоп на грудень 2023 / pixabay.com

Цілком можна ризикнути, якщо ризик буде виправданий, каже гороскоп для Тельця. Не факт, звісно, що ви самі цього захочете, але такий шанс у вас буде. В обставинах, де інші розгубляться, ви зможете мобілізуватися і показати себе з найкращого боку. Також у грудні у вас буде можливість розслабитися і отримати задоволення від передсвяткового настрою місяця.

Гороскоп кар'єри та фінансів на грудень 2023 

На роботі в грудні у вас є шанс стати неформальним лідером: не виключені ситуації, де ви, користуючись своєю вродженою мудрістю і холоднокровністю, зможете знайти вихід там, де інші розгубляться. Це потрібно використати і проявити себе в керівництві людьми, яких ви надихнете. 

Водночас намагайтеся тримати себе в руках і не робити різких рухів - можливі розбіжності з колегами і начальством. Порада цього місяця: не піддавайтеся передноворічній метушні. 

Відео дня

Що стосується фінансів, то зірки обіцяють (дуже хочеться їм вірити), що цього місяця ви зможете заробити великі гроші, отримаєте дивіденди або ж вдало вкладете кошти. Скористайтеся шансом. Проявляйте працьовитість і отримуйте заслужені подарунки долі.

Гороскоп кохання на грудень 2023

У грудні у Тельців стосунки з протилежною статтю складатимуться гармонійно - з вами партнеру буде спокійно і надійно, кажуть астрологи. Це час, коли можна зміцнити свої почуття. Будьте щирі, діліться своїми думками з коханою людиною - це допоможе стати ближчими. 

Самотнім Тельцям зірки радять бути більш відкритими до знайомств. Приділіть більше часу соціальному життю, щоб зустріти того, хто підкорить ваше серце.

Гороскоп здоров'я на грудень 2023 

Грудень не віщує нічого поганого в плані здоров'я для Тельців. Тим, у кого є хронічні захворювання, слід тримати їх під контролем. Усім іншим - не переохолоджуватися, раціонально харчуватися (зараз не час для екстрим-дієт) і нормально відпочивати. Знову-таки: новорічна метушня і безліч клопотів - це не привід забувати про себе, радить гороскоп на місяць для Тельця.

Сприятливі дні в грудні: 4, 14, 16, 21, 25, 30 число.

Коли потрібно бути обережними: 8, 9, 12, 28 грудня.

Раніше ми публікували місячний календар на грудень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: