Гороскоп для Водолія на листопад 2021 / ua.depositphotos.com

Астрологи вважають, що листопад для Водоліїв почнеться досить успішно. Вам не можна розслаблятися - цілеспрямованість і віра у власні сили допоможуть домогтися бажаних результатів. Обережними слід бути, якщо питаєте порад у інших людей - думайте, перш за все, своєю головою.

Гороскоп кар'єри на листопад 2021

Керуйтеся розумом, а не почуттями / фото ua.depositphotos.com

В першій декаді місяця найкраще зайнятися самоосвітою. Період сприятливий для підвищення кваліфікації або спеціалізованих курсів. Це допоможе здійснити заздалегідь складені плани.

З 4 по 19 листопада важливо стежити за собою і не приймати імпульсивних рішень. Цілком ймовірно, що повсякденне життя здасться вам нудним, тому вам захочеться взяти участь в якій-небудь авантюрі. Перш, ніж укладати будь-які угоди, ретельно все обмірковуйте і будьте стримані з партнерами.

Відео дня

Кінець місяця, починаючи з 22 числа, буде особливо сприятливим. Вплив Юпітера поліпшить матеріальний стан і подарує внутрішній баланс.

Гороскоп кохання на листопад 2021

Поради астрологів в особистому житті / ua.depositphotos.com

Самотні Водолії не зазнають нестачі в увазі протилежної статі. З 1 по 10 листопада буде мільйон можливостей, щоб познайомитися з цікавими людьми, але навряд чи хтось із них виявиться підходящою людиною для серйозних відносин.

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку зустрінуть своє кохання до кінця 2021 року-астрологиПредставники повітряного знака повинні бути обережніше з алкоголем. Великий ризик посваритися з половинкою через свої пристрасті. Астрологи вважають, що в цьому місяці небажано вступати в шлюб - він не буде довгим. Якщо у вас присутні такі плани - перенесіть їх на грудень.

Сімейні Водолії також опиняться в непростому становищі. Цілком ймовірно, що хтось із близьких зажадає допомоги, а вам доведеться жертвувати не тільки часом, але і фінансами. Така самовіддача зблизить вас з родичами.

Зірки попереджають, що раптово у Водоліїв може прокинутися тяга до протилежної статі і бажання почати роман. Краще зарубати цю ідею на корені, щоб не зіпсувати відносини.

Гороскоп здоров'я на листопад 2021

Подбайте про себе і запишіться на масаж / Фото: depositphotos.com

У першу декаду листопада астрологи радять звертати увагу на свої нижні кінцівки і поперек. Не варто довго сидіти або ходити, інакше можливі дискомфортні відчуття в області ступень. Якщо раптом вам здасться, що без лікаря не обійтися - сходіть до фахівця або на масаж.

З 9 по 20 число збільшуються шанси захворіти на застуду. Бажано уникати місць великого скупчення людей і частіше бувати на свіжому повітрі. Приймайте вітаміни, пийте багато рідини і тепло одягайтеся. При виникненні симптомів ГРВІ залишайтеся вдома і не відвідуйте громадські місця.

Кінець місяця ознаменується впливом Стрільця, особливо починаючи з 22 листопада. Це в кращу сторону вплине на ваш душевний стан і настрій. У цей час можна займатися спортом або подорожувати.

Читайте також: