Гороскоп здоров'я на тиждень для всіх знаків / фото pixabay.com

Астрологи визначають за зірками не тільки майбутнє людини, але і наше здоров'я найближчими днями. Космічні тіла неоднаково прихильні до різних знаків. На цьому тижні деякі люди виявлять у себе неприємне захворювання або загострення хронічної хвороби.

Овен

Ваше самопочуття більш ніж наполовину залежить від настрою. Якщо ви опустите руки, будете сумувати і жаліти себе, організм відгукнеться на це хворобою. Самолікування і народна медицина не будуть ефективними. На цьому тижні потрібно більше рухатися – пасивний відпочинок зіпсує вам настрій.

Телець

Це прекрасний тиждень для відвідування косметолога, салону краси або масажного кабінету. Ваше волосся і шкіра добре вбирають різні засоби і відгукуються на догляд. Слідкуйте також за здоров'ям нігтів – на вихідних може з'явитися грибок.

Відео дня

Близнюки

Зірки не рекомендують вам обмежувати себе в харчуванні. Прислухайтеся до сигналів свого організму і їжте те, чого вам хочеться. Ваше тіло саме знає, яких поживних речовин не вистачає організму. Однак зловживати алкоголем не варто.

Рак

Читайте такожНазвано віртуозних брехунів за знаком ЗодіакуСитуація зі здоров'ям буде не ідеальною, але серйозних проблем не передбачається. Якщо при виникненні неприємних симптомів ви відразу звернетеся до лікаря – затяжного захворювання вдасться уникнути. На цьому тижні варто прислухатися до порад друзів і рідних.

Лев

На цьому тижні Левам не слід відкладати похід до лікаря або затягувати з лікуванням. Чим пізніше ви звернетеся в лікарню, тим серйозніше будуть наслідки. Також не варто зволікати з початком дієт, тренувань, з позбавленням від шкідливих звичок.

Діва

На початку тижня підвищитися ризик захворювання печінки і органів сечостатевої системи. Не їжте жирну і смажену їжу, відмовтеся від алкоголю і сигарет, а також уникайте сумнівних статевих контактів. В кінці тижня і на вихідних підвищитися ймовірність розвитку шкірних захворювань і алергії.

Гороскоп хвороб для всіх знаків / фото ua.depositphotos.com

Терези

Це ідеальний тиждень для візиту до стоматолога. Навіть якщо здоров'я зубів не турбують вас, проблема може бути прихована всередині зуба. Профілактичний огляд дозволить уникнути багатьох проблем в майбутньому. На вихідних Терезам потрібно пити більше води і стежити за тиском.

Скорпіон

У ці сім днів не рекомендується навантажувати шлунок. Важка, смажена і жирна їжа серйозно зашкодить здоров'ю і фігурі. Вживайте більше овочів, риби, фруктів і круп. Зірки радять повністю виключити з раціону на тиждень алкоголь, ковбаси та молочні продукти.

Стрілець

Стрільцям потрібно збільшити фізичне навантаження, щоб відчувати себе краще. Додайте в щоденний розклад годинну прогулянку або гімнастику. Навіть невеликі навантаження значно поліпшать самопочуття і збільшать запас енергії.

Козеріг

На цьому тижні для Козерогів вкрай важливий регулярний і повноцінний сон. Не рекомендується працювати в нічні зміни і жертвувати сном заради своїх обов'язків. Недолік сну призведе до апатії. Не варто в цей період планувати далекі поїздки, а також займатися екстремальним спортом. 

Водолій

Для Водоліїв тиждень буде непростим. У вас може трапитися рецидив давно вилікуваної хвороби або загострення хронічного захворювання. Якщо лікар призначив вам лікування, ні в якому разі не відхиляйтеся від призначеної схеми. Не припиняйте лікування завчасно, навіть якщо хвороба вже не турбує.

Риби

Гороскоп рекомендує вам обмежити вживання кави і міцного чаю. Пийте більше звичайної води і не допускайте зневоднення. Намагайтеся більше рухатися і уникайте прямих сонячних променів. У другій половині тижня варто берегти нирки і побоюватися укусів комах.

Вам також може бути цікаво: