Гороскоп здоров'я на тиждень 13-19 серпня / фото kadinim.com

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

Зірки рекомендують вам більше спати, оскільки вашому організму не вистачає сну. Сон повинен бути тривалим і якісним. Для цього за 2 години до сну не користуйтеся гаджетами і не дивіться телевізор. Дозволяється також спати вдень.

Телець

Тельці можуть зіткнутися з осіннім авітамінозом. Їжте більше свіжих овочів і фруктів, зелені, риби. Замініть звичайну сіль на йодовану. Вдалий тиждень для будь-яких операцій і лікування зубів.

Відео дня

Близнюки

Зірки попереджають, що харчування Близнюків неповноцінне або недостатньо якісне. Ваше самопочуття на цьому тижні буде залежати від якості харчування. Зірки рекомендують додати в тижневий раціон гарбуз, мигдаль, арахіс, насіння льону.

Рак

Ваше фізичне здоров'я буде відмінним, але можливі душевні проблеми. Через стрес і поганий настрій може погіршитися самопочуття. Не влазьте в конфлікти і не дозволяйте собі розкиснути. Радуйте себе і займайтеся улюбленими справами.

Лев

Найбільш вразливим органом Левів стане кишечник. Слідкуйте за своїм харчуванням, не їжте гостру їжу і вживайте більше клітковини. В середині тижня можливі болі в серці і погіршення зору.

Гороскоп хвороб для всіх знаків / фото ua.depositphotos.com

Діва

Ваші шлунок і підшлункова залоза зараз дуже вразливі. Особливо обережними потрібно бути Дівам, які перехворіли на захворювання цих органів – можливий рецидив. Вкрай небажано курити сигарети і пити спиртне на цьому тижні.

Терези

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку зможуть "озолотитися" вже цієї осеніНа цьому тижні потрібно подбати про ваше волосся - воно потребує додаткового догляду. Після миття рекомендується нанести на волосся органічну маску або обполоснути його відваром з трав. 

Скорпіон

Зірки попереджають вас не робити ніяких різких змін в режимі дня, звичках і харчуванні. Будь-які експерименти не підуть вам на користь. Єдиний виняток - якщо новий спосіб життя був призначений лікарем. Також для вас небезпечне недоїдання. Тиждень не підходить для схуднення.

Стрілець

Зірки рекомендують вам частіше займатися фізичною активністю. Запишіться в спортзал або в секцію, виконуйте вправи вдома або хоча б більше ходіть пішки. Ви відразу відчуєте прилив енергії і поліпшення самопочуття. На вихідних стежте за артеріальним тиском.

Козеріг

Якщо вас давно турбує хронічне або не доліковані захворювання – на цьому тижні у вас буде серйозний прогрес. Зірки рекомендують вам знайти час для походу до лікаря і обстежень. І не забувайте дотримуватися рекомендацій спеціаліста.

Водолій

Водоліям потрібно бути більш терплячими. Ви чекаєте швидких результатів – швидкого лікування від хвороби, миттєвого схуднення і легких спортивних досягнень. Ви обов'язково досягнете бажаного, але не так скоро. Продовжуйте в тому ж дусі і не здавайтеся.

Риби

На цьому тижні звична недовірливість Риб зміниться легковажністю. Раніше ви діагностували смертельне захворювання після будь-якої подряпини, а зараз не будете надавати значення незвичайним симптомам. І це правильно, адже вам нічого не загрожує. Розслабтеся і отримуйте задоволення від життя.

Вам також може бути цікаво: