Езотерики радять вибирати чоловіка за знаком Зодіаку / depositphotos.com

Астрологи стверджують, що вибирати чоловіка потрібно саме за знаком Зодіаку - так вище шанси на довгостроковий і щасливий союз. Звичайно, необхідно придивлятися і до інших якостей людини, але з'ясувати її можливість зробити приємність - не зайве. УНІАН розповість, який він - найгарячіший знак Зодіаку - чоловік, який відправить вас на сьоме небо.

Рейтинг коханців за знаком Зодіаку - ТОП-3 кращих 

Сексуальні можливості чоловіка залежать, звичайно, не тільки від знаку Зодіаку. У такому інтимному питанні роль відіграють і досвід, і зацікавленість, і стан здоров'я, і навіть поведінка жінки. Однак є представники сильної статі, у яких від народження величезний потенціал.

Овен

Відео дня

Вважається, що такий чоловік - справжній мачо в ліжку. Він не знає кордонів, ніколи не втомлюється балувати жінку новими ідеями і, що найважливіше - втілювати їх в життя. Овен підкорює дівчину своєю наполегливістю, а потім реалізовує її найбільш розпусні фантазії. Єдине "але" - чоловік даного знака Зодіаку, найчастіше, піклується про те, щоб самому отримати задоволення, а вже потім думає про жінку. Це можна виправити - скажіть Овну прямо, чого ви хочете, і він "заведеться" вже від одних розмов про це.

Стрілець

Вогняні представники знака - приклад для наслідування, у якого варто було б повчитися. Справа в тому, що Стрілець огортає жінку любов'ю, турботою, увагою і красивими залицяннями. У ліжку він, як двосторонній скотч - "клеїть" партнерку то на ніжність, то на грубість. При цьому, дівчина, що стала щасливою володаркою такого пристрасного альфа-самця, ніколи не буває проти - настільки майстерний Стрілець у своїй справі. Однак є у нього один крихітний нюанс - вогненному чоловікові швидко стає нудно, і він може піти до іншої панночки, так що, не розслабляйтеся.

Водолій

Ці оптимістичні, впевнені в собі і допитливі чоловіки ніколи не страждають від відсутності жіночої уваги. Водолію важливий духовний зв'язок, тому він заводить відносини надовго, але від флірту з іншими жінками не відмовляється. Якщо ви вибрали Водолія, то пристебніть ремені - він відкриє для вас світ ласк, після якого вам здасться, що все минуле було марною тратою часу. У повітряного чоловіка немає заборон - ви можете озвучити йому будь-яку фантазію. До речі, дуже часто Водолії є шанувальниками різного роду фетишів - враховуйте це, вибудовуючи відносини з таким хлопцем.

Вас також можуть зацікавити новини: