Стрільці насолодяться спокоєм, про який вони так давно мріяли / ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп на вихідні, субота та неділя принесуть представникам трьох знаків Зодіаку неймовірні події. Нарешті настане їхній зоряний час, усі мрії почнуть ставати реальністю. Кому пощастить - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Терези

Терези отримають шанс "відірватися" на повну. На вас чекають неймовірні пригоди, наповнені тільки радістю і щастям. Забудьте про все погане і не затьмарюйте свої вихідні думками про негатив.

Карти Таро вказують на те, що відпочинок піде Терезам на користь. Дозвольте собі отримати нові враження, не засиджуйтеся вдома. Про роботу та інші справи починайте думати лише в понеділок.

Відео дня

Стрілець

Стрільці насолодяться спокоєм, про який вони так давно мріяли. Вимкніть телефон і не відповідайте на повідомлення, влаштуйте "детокс" і відпочиньте від суспільства. Так ви зможете знайти гармонію, яка допоможе вам впоратися з усіма завданнями.

Якщо ж вам не подобається проводити час на самоті, запросіть до себе друзів. Однак впускати в будинок варто лише тих людей, яким ви довіряєте. Не дозволяйте ворогам наблизитися до вас занадто близько.

Риби

Тарологи обіцяють Рибам неймовірні вихідні. Настане ваш зоряний час, а тому будьте готові до того, що до вас буде прикута увага всіх навколо. Грійтеся під променями слави і нічого не бійтеся. 

Представники цього знака Зодіаку отримають можливість втілити в життя свою заповітну мрію. Однак для цього потрібно докласти максимум зусиль. Вам потрібно зважитися на боротьбу за своє щастя.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що життя двох знаків Зодіаку сильно зіпсується.

Вас також можуть зацікавити новини: