Китайський гороскоп Близнюки / коллаж УНИАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп за роком народження вважається дуже давнім та точним. Ми підготували китайський гороскоп на 2024 рік для Близнюків, народжених у різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Пацюк

У весняні місяці Близнюкам зі знаком Пацюка доведеться похвилюватися за своє положення на роботі. Але завдяки хитрощам та певній підступності вони вийдуть сухими із води. У другій половині року професійна сфера Пацюків знову стане стабільною. Вони навіть матимуть змогу збільшити свій дохід.

Адекватно відповідати на виклики - основна стратегія Пацюків наступного року. Ці харизматичні особистості зможуть досягти свого, в потрібний момент проявивши наполегливість, яка їм властива.

Відео дня

Бик

Близнюки-Бики зможуть відчути себе улюбленцями долі. Їхнє життя буде благополучним у всіх сферах. Матеріальні блага будуть приходити легко завдяки підтримці близького кола.

Треба лише виявляти емпатію та відповідати взаємністю тим, хто вам допомагає. Характери Дракона і Бика мають багато спільного, що допоможе проявити сильні якості.

Тигр

Тиграм не варто відлучатися з дому у перші місяці року, поїздки краще відкласти. Пов'язано це з тим, що можуть надходити цікаві пропозиції щодо роботи. Втім, це питання пріоритетів.

Якщо якісь справи виявляться для вас важливішими за кар'єру, сміливо вирушайте в дорогу. У Всесвіті немає нічого випадкового. Дракон зможе запропонувати Тиграм різні варіанти їхнього майбутнього. Залишиться лише зробити правильний вибір.

Кролик

У Кроликів акцент зміститься на сектор кохання та стосунків. Вони й раді б приділяти більше часу самореалізації, але особисте життя забиратиме весь вільний час. Завдяки цьому відносини у парі зміцняться. Китайський гороскоп для Близнюків радить Кроликам більше часу проводити з сім'єю у 2024 році.

А ось для ривка в кар'єрі та відкриття бізнесу 24-й рік стане не найкращим періодом. Потужний і сильний Дракон пригнічуватиме обережного Кролика і викликатиме в його голові протиріччя. На допомогу вам у скрутних ситуаціях прийде інтуїція, голос якої бажано слухати.

Дракон

Близнюкам-Драконам варто заздалегідь привести себе у форму. Попереду на них чекає продуктивний період, що закладає підвалини для діяльності на довгі роки. Якщо постаратися, успіх у кар'єрі забезпечений. Гороскоп лише закликає не ризикувати і триматися осторонь конфліктів.

Конкуренти не сплять і можуть вихопити з рук шматок солодкого пирога. Нічого не поробиш. За місце під сонцем завжди доводилося воювати. Тим, хто народився в рік Дракона, тотемна тварина надасть усіляку підтримку, чим варто неодмінно скористатися.

Китайський гороскоп на 2024 рік Близнюки / фото ua.depositphotos.com

Змія

Змії лише зовні здаються небезпечними. Насправді їхня відмінна риса - мудрість. Саме ця якість дозволить представникам знака вчасно уникати небезпек, підстилати соломку та ладнати з оточенням.

Така стратегія у 2024 році стане в нагоді, адже принесе Змії благополуччя у всіх сферах життя. Це буде трансформаційний період, налаштуватися на який краще заздалегідь. Частіше слухайте свій внутрішній голос та уникайте зовнішнього впливу.

Кінь

Народжені в рік Коня Близнюки надто чутливі і приймають все близько до серця. Через це їм доводиться страждати на психосоматичні захворювання. 2024 року ця проблема залишається актуальною.

Емоційним особам слід уникати стресу та освоїти техніки релаксації. За такого підходу вдасться зберегти здоров'я. талісман року сприятиме тому, що оточуючі помітять та визнають ваші таланти.

Коза

Народжених в рік Кози на Тельців чекає успіх. Але станеться це лише в тому випадку, якщо прислухатися до поклику душі і нарешті зайнятися улюбленою справою. На багатьох представників цього знака чекає зміна роботи, причому це буде кардинально новий вид діяльності.

Особи з амбіціями зможуть зайняти керівні місця. Дракон допоможе Козі у реалізації її здібностей та встановленні нових корисних зв'язків. Але не варто при цьому розслаблятися та знижувати рівень працездатності.

Мавпа

Китайський гороскоп для Близнюків на 2024 рік рекомендує Мавпам триматися своєї "зграї". Саме близькі за духом друзі та соратники підставлять плече у скрутній ситуації. Тим самим можна буде уникнути фінансових втрат. Бізнес може бути під загрозою краху, але завдяки підтримці вистоє.

У другій половині року для Мавп буде актуальним порядок денний щодо зміни роду діяльності. Дракон буде хорошим помічником у справах, якщо самим проявляти ініціативу та змінюватись на краще.

Півень

Півням зірки обіцяють успішний старт у бізнесі за умови, що ті зважать усі "за" та "проти". Тільки склавши бізнес-план, вийде вийти на очікуваний рівень доходів. Якщо немає впевненості у власній компетенції, можна звернутися по допомогу до фахівців.

За грамотного підходу прибуток буде отримано дуже швидко. З подачі Дракона Півнів чекають певні випробування. Але все закінчиться добре, якщо виявити готовність до змін.

Собака

У Собак сімейне щастя та професійний успіх доповнюватимуть один одного. Я обіцяю зростання доходів. На когось навіть чекає поповнення в сім'ї. Якщо вам довелося піти в декрет, постарайтеся не затримуватись удома, інакше прибуткове місце роботи займе хтось інший.

Ті, хто перебувають у шлюбі, зможуть зміцнити свої стосунки. Дракон наділить представників знака потужною енергією та динамічністю. Варто заздалегідь налаштуватися на зміну подій та вміння вписатися в них якнайкраще. Доброзичливість Собаки допоможе знаходити контакт з оточуючими.

Кабан

Близнюкам-Кабанам краще не проявляти активності у майбутньому періоді. Що б вони не зробили у 2024 році, це може обернутися прикрою невдачею та неприємностями. Зірки натякають, що краще "спіймати дзен" і дивитися на все, що відбувається, по-філософськи.

Іноді плисти за течією корисніше, ніж стрімко бігти, розмахуючи руками. Дракон привнесе в життя Кабанів певну частку невизначеності і часто ставитиме цих людей перед вибором. Зате не залишиться місця для нудьги. Моя порада - станьте гнучкішими і завжди думайте про наслідки своїх вчинків.

Вас також можуть зацікавити новини: