Китайський гороскоп Скорпіон / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували Китайський гороскоп на 2024 рік для Скорпіонів, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Щур 

Щури можуть відчувати розчарування у своїх партнерах або близьких друзях. Сприяти цьому будуть певні події, що відбулися на початку року. Можливо, настав час відмовитися від ілюзій, і це не погано. Заодно Щурам доведеться змінити погляд на багато речей. Трансформація пройде менш болісно, якщо ви не будете їй чинити опір.

Бик

Одинаки, народжені в рік Бика, усвідомлюють потребу в побудові відносин. Не всі прийдуть до цього моменту в кращій формі. Деяким доведеться попрацювати над своїм іміджем - придбати модний одяг, знизити зайву вагу. Дамам не завадить похід в салон краси на приємні процедури. Здобувши впевненість у собі, можна буде сміливо зав'язувати знайомства. Поліпшення зовнішності не завадить і сімейним людям.

Тигр

Тигри розкриють в собі потенціал управляти власним бізнесом. Дракон подвоїть їхню впевненість у собі. Рушати в дорогу можна тим, хто давно виношував відповідні плани. Талісман року допоможе вдалому старту. Результатом стане хороший прибуток і новий рівень життя. Для розвитку будь-якій людині потрібне масштабування. Ваш час настав.

Кролик 

У природі Кролики виживають завдяки своїй здатності тікати. У світі людей так не вийде. Щоб відносини в колективі сприяли кар'єрному зростанню, Кроликам доведеться проявити дипломатію. Проаналізуйте свою тактику поведінки і внесіть в неї корективи. Якщо залишити все як є, керівництво у вас розчарується.

Дракон 

Драконів чекає цікавий період. У 2024 році їх чекають подорожі, нові захоплення, пов'язані з мистецтвом співу і танцю. Подумайте про те, щоб записатися в танцювальну групу, де ви зможете розкрити свої здібності. У сфері кар'єри і кохання все залишиться на тому ж рівні. Навіть якщо зміни постукають у двері, вони будуть позитивними.

Змія

Талісман року буде у всьому допомагати Скорипионам-Зміям. Головні події 2024 року відбудуться в любовній сфері. Міцні пари зможуть ще більше поглибити свій союз. Ті, хто знаходився в пошуках, знайдуть гармонійні відносини. Завдяки своїй мудрості, Змії завоюють повагу з боку партнера і самі будуть готові йти йому Назустріч. Китайський гороскоп для Скорпіонів також радить вам стежити за здоров'ям у другій половині року.

Китайський гороскоп на 2024 рік Скорпіон / фото ua.depositphotos.com

Кінь

У Скорпіонів-Коней в рік Дракона з'являється можливість легкого заробітку. Вони зможуть отримати велику суму, не докладаючи зусиль, наприклад, вигравши в лотерею. Беріть участь час від часу в розіграші призів. Можливо, саме вас фортуна захоче зробити щасливчиком. Важливо вірити в свою зірку, тоді шанси подвояться.

Коза 

Якщо хтось із Кіз не спілкується з родичами через конфліктну ситуацію, саме час домогтися примирення. Займіть активну позицію - зробіть перший крок. У цьому проявиться ваше великодушність. Відновлення відносин подарують вам відчуття теплоти і гордість за свій вчинок. Подібний досвід може не раз стати в нагоді в подальшому житті. Кардинально змінити свій характер Козам навряд вдасться.

Мавпа 

У Мавп з'явиться потреба реалізувати свій батьківський потенціал. Молоді пари всерйоз задумаються про появу дитини. У одинаків на перший план виходить пошук партнера. Де ж вам зустріти свою людину? Я запропоную попрямувати в громадські місця - клуби, кафе, кінотеатри, концертні зали.

Півень 

Півень - майстер створення конфліктних ситуацій. Проблема залишиться актуальною і в 2024 році. Цим задиристим особистостям варто переглянути свою поведінку і реагувати м'якше. Особливо важливо повернути в мирне русло відносини з партнером. Сімейне гніздо має бути схоже не на поле брані, а на тиху гавань.

Собака

Рік Дракона принесе Собакам самореалізацію. Якщо ви давно мали інтерес до творчості, саме почати. Такі хобі як заняття вокалом, гра на інструментах, зйомки роликів цілком може стати вашою професією, що приносе пристойні гроші. Якщо вам важко рухатися самостійно, знайдіть попутників. Китайський гороскоп для Скорпіонів на 2024 рік радить більше часу присвячувати улюбленій справі.

Кабан 

Кабани можуть похвалитися тим, що мають вірних друзів. У 2024 році підтримка близьких людей може стати в нагоді. Восени Кабанів очікують фінансові труднощі. У вас буде можливість перевірити своїх друзів на відданість справі і готовність допомогти. Не хвилюйтеся, чорна смуга не триватиме довго. Спільними зусиллями можна легко впоратися з будь-якими проблемами.

Вас також можуть зацікавити новини: