Китайський гороскоп на місяць / фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп поєднує в собі вікову східну мудрість і сучасні знання. Грудень пройде під заступництвом Щура. Цей знак Зодіаку відповідає за спілкування і дружбу, а також за пригоди і ризик.

Щур

Грудень дасть вам можливість розібратися в своїх цілях і бажаннях. У цьому місяці потрібно частіше бувати наодинці з собою – саме самотність дасть вам мудрість. У грудні можливі проблеми з документами.

Бик

Грудень порадує вас теплим спілкуванням з родичами і друзями. Насолоджуйтесь спільним часом, оскільки пізніше ви будете бачитися рідко. На роботі ви зумієте вигідно виділитися.

Відео дня

Тигр

Останній місяць року принесе як успіхи, так і невдачі. Приємні емоції принесуть будь-які поїздки і подорожі, а також заняття спортом. Однак цього місяця вас підведе ваше здоров'я.

Кролик

У грудні вам часто не вистачатиме енергії навіть на повсякденні речі. Не лайте себе, а працюйте в міру сил. У сімейних Кроликів можливі конфлікти з другою половинкою і зайва строгість до дітей.

Дракон

У грудні у Драконів виникне непорозуміння зі знайомими або колегами. Про вас можуть скласти неправильне враження або пустити плітки. Не намагайтеся щось довести, інакше стане лише гірше. Гороскоп також рекомендує вам не довіряти своїй інтуїції – вона вас підведе.

Змія

Гороскоп рекомендує вам негайно втілювати всі ідеї і задуми в грудні. Не відкладайте свої справи на потім і не лінуйтеся. Ви можете досягти всього, чого хочете, але вам не вистачає впевненості в собі.

Східний гороскоп на місяць / фото ua.depositphotos.com

Кінь

Вам потрібно засвоїти різницю між сміливістю і порожнім ризиком. Не пробуйте нічого небезпечного і азартного. Будьте стриманішими у фінансових витратах, інакше ризикуєте набрати боргів. Також не намагайтеся давати поради у сфері, в якій не розбираєтеся – будете виглядати нерозумно.

Коза

Читайте такожВорожіння на Новий рік 2022: 6 правдивих способів дізнатися майбутнєКозі грудень подарує дуже приємне знайомство. Це може бути вдалий діловий контакт або новий друг. А самотні представники знака мають хороші шанси знайти любов. Кінець місяця пройде в нудних турботах і неприємних обов'язках.

Мавпа

Мавп в грудні оцінять так, як вони цього заслуговують. Карма повністю відплатить вам по справедливості. Ви будете відповідати за всі свої хороші і погані вчинки. В середині місяця можливі проблеми з грошима.

Півень

Представники цього знака занадто впевнені в собі і зовсім не прислухаються до оточуючих. Постарайтеся спуститися з небес на землю, визнати свої помилки і не прагнути до недосяжних цілей. У грудні ви можете сильно образити близьку людину.

Пес

Собакам потрібно набратися терпіння і бути врівноваженими. У грудні ви можете зробити необачний вчинок, про який пізніше пошкодуєте. Можливе погіршення відносин з батьками. Зате здоров'я буде відмінним.

Свиня

У грудні ви відчуєте сильний приплив натхнення. Це хороший місяць для самовдосконалення. Приділіть більше часу своєму хобі, творчості або таланту. Це хороший шанс прочитати нову книгу, пройти якісь курси або освоїти новий навик.

Вам також може бути цікаво: