Яким знакам східного гороскопу пощастить в листопаді / slovofraza.com

Астрологи склали китайський гороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку. Він розкаже, що чекає на вас у сфері кохання, роботи і фінансів в наступному місяці.

Про це пише slovofraza.

Щур

Щури почнуть в листопаді отримувати користь з дій, вчинених раніше. Ви будете схильні до перепадів настрою, і це вплине на ваш загальний стан. У питаннях особистого життя чекайте позитивних подій.  

Відео дня

Читайте такожЧорний Місяць у Тельці: астролог розповіла, які ризики на нас чекають в цей періодБик

На Вас чекають деякі перешкоди на професійному терені. Проблеми цілком вирішувані за допомогою відповідних компромісів і хороших відносин з колегами по роботі. Зате фінанси однозначно повинні вас радувати в листопаді.

Тигр

Тигру в листопаді доведеться розв'язувати проблеми, які давно його мучать: Фінанси і особисте життя. При відсутності доходів з інших джерел не варто зараз інвестувати або відкладати кошти. Зі здоров'ям у вас буде все в порядку, але вам варто остерігатися фізичних травм.

Кролик

На Кроликів в листопаді чекають успіхи на роботі. У вас не буде проблем з фінансами, проте слід уникати ризикованих вкладень і необдуманих придбань. А ось в любові у кроликів все відмінно, та й здоров'я обіцяє бути прекрасним. Ваш настрій буде веселим і оптимістичним.

Дракон

Фінансові перспективи вельми обнадіюють, а особисті стосунки цілком спокійні і навіть позитивні. А ось зі здоров'ям потрібно бути акуратніше, тому мінімізуйте ризики за допомогою відпочинку і здорового харчування.

Змія

Кар'єрний ріст не буде гладким через дрібні перепони, які, як правило, уповільнюють прогрес, проте не піддавайтеся почуттю розчарування і ставитеся до всього філософськи. Зверніть увагу на фінанси, оскільки витрати можуть загрожувати доходам. Зате любовні відносини і здоров'я будуть прекрасними, що не може не радувати.

Кінь

Кар'єрний прогрес буде швидким, і ви отримаєте бонуси, похвалу і заохочення, а ваші зусилля будуть оцінені керівництвом. У плані фінансів вам не слід виходити за рамки бюджету, намагайтеся бути максимально акуратними з витратами. В особистому житті без змін. Будьте напоготові зі здоров'ям, щоб не загнати себе до кінця року.

Коза

Прогрес на роботі йде повільно, тому проявляйте обережність і розважливість. Вам слід зосередитися на маленьких кроках, а не на проектах з розмахом. У фінансовому відношенні ви повинні бути дуже пильні, оскільки існує ймовірність втрат. Для особистого життя можна порадити проводити більше часу з партнером, а ось здоров'я буде нейтральним і без особливих змін.

Мавпа

Мавпам в листопаді буде дуже везти. Всі труднощі вирішаться легко, але ось у фінансовому плані перспективи не дуже райдужні. Вам слід уникати будь-яких вкладень при відсутності зайвих грошей. Любовні відносини можна поліпшити шляхом відкритого і чесного спілкування. Здоров'я ж вимагає уваги і навіть медичного обстеження.

Півень

Півнів в листопаді очікує велика удача в порівнянні з попереднім місяцем. Ваша взаємодія з важливими людьми буде поліпшуватися і розширюватися, але з фінансами все ж слід бути акуратніше. Відносини з партнером нестабільні через те, що ви зайняті роботою. Ну а зі здоров'ям все в порядку, і вам нема про що турбуватися.

Пес

У листопаді 2020 кар'єрні перспективи і любовні відносини будуть мати позитивну динаміку. Не бійтеся посилено рватися до цілей на робочому місці – це призведе до просування по службі і фінансових винагород. 

Свиня

Свиням буде не дуже легко. На вашу роботу впливають проблеми в інших сферах життя. На жаль, але відносини з колегами і босами призводять до емоційних сплесків. Скоротіть витрати в листопаді і живіть за коштами, а то і трохи затягніть пояс. Особисті ж відносини будуть безперешкодно розвиватися далі. Здоров'я вимагає уваги і фізичних навантажень, щоб залишатися у формі.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: