Кориця допомагає тільки при схудненні / фото ua.depositphotos.com

Кожен з нас мріє про великі суми на банківських картах. Однак не всі готові старанно і довго працювати, щоб отримати бажане. На допомогу приходять різні поради і духовні практики, в тому числі і такі як кава з корицею по четвергах.

УНІАН розповідає, чи дійсно кава з корицею в четвер може залучити гроші. 

Кава з корицею - чи реально вона працює

Випити кави з корицею вранці - це не тільки приємний спосіб прокинутися, але і, як кажуть езотерики, метод для залучення в своє життя благополуччя. За їхніми словами, при додаванні приправи в напій потрібно промовляти такі слова: "Як кориця смак кави додає, так і грошики у мене приростають. Хай буде так!" Важлива умова: пити каву з корицею по четвергах, бо четвер - це день Юпітера - планети достатку, щастя, мудрості і фінансового достатку.

Відео дня

Однак, за словами астролога Влада Росса, все не так райдужно, як хотілося б. У коментарі УНІАН він зазначив, що кориця тільки забирає гроші. Єдина її корисна властивість - вона допомагає при схудненні. На цьому все. А якщо ви хочете залучити в своє життя гроші без посиленої роботи, вам варто купити камінь-талісман, який підходить саме вам.

Крім того, мольфар Макс Гордєєв також не рекомендує пити каву з корицею або каву з корицею і кардамоном. А все тому, що кориця принесе у ваше життя "пікатну нотку", тобто допоможе в сексуальній області, але ніяк не приверне гроші і удачу.

"Кориця з давніх часів вважається сексуальною паличкою. Тобто якщо ви хочете приворожити або розпалити вогонь у стосунках, то використовується кориця. Вона додавалася в каву, вино та інші гарячі напої. Якщо вам подобається чоловік або жінка, то приготуйте їм каву з корицею, і тоді вони звернуть на вас увагу. Також кориця може допомогти вирішити сімейні проблеми з фізичним контактом. Але вона не має ніякого відношення до залучення грошей. Тому я б не рекомендував пити каву з корицею без причини, тому що вона несе "пікантну нотку" у ваше життя", - сказав Гордєєв в коментарі УНІАН.

Як залучити гроші за допомогою магії - ефективний спосіб

Якщо ви не знаєте, як залучити удачу і гроші найлегшим способом, то ми розкриваємо вам всі секрети Гордєєва. Він рекомендує спалювати лавровий лист раз на тиждень. За його словами, саме він несе фінансову енергію:

"Ще з давніх часів лавровий лист є сильним фінансовим деревом. І якщо спалювати один лавровий лист на світанку, то він дасть вам дуже багато енергії. Вже зовсім скоро ви побачите колосальні зміни в житті. Таким ритуалом ви залучаєте удачу, відкриваєте нові дороги, а саме грошовий потік і робите захист на здоров'я".

Як залучити гроші - думка психолога

Психолог Наталія Холоденко говорить про те, що гроші не приходять просто так. Вони приходять на щось. 

"Заробляння грошей - це творчість, як і малювати картини. А коли ти занадто віриш в магію - це дитяча позиція, яка ще жодного разу нікому не допомогла. Людина просто тягне час і живе в ілюзії. Ілюзія - це розчарування", - каже Холоденко.

Вона додала, що психіка не сприймає умовні цифри, вона розрахована на емоцію, яку ви відчуваєте, коли думаєте про життя своєї мрії.

Тому якщо ви хочете швидко залучити гроші, не варто мучити себе кавою з корицею по четвергах, особливо якщо ви її не любите. Скористайтеся порадою мольфара або психолога, тоді благополуччя у вашому домі буде забезпечено.

Вас також можуть зацікавити новини: