Місячне затемнення 2022 у травні-особливості / depositphotos.com

Місячне затемнення в цьому місяці отримало назву "Криваве" через відтінок, який придбає супутник нашої планети, перебуваючи в її тіні. З точки зору астрології, місячні затемнення - це завжди провісник поганих новин і подій, тому слід бути особливо обережними. УНІАН розповість, коли місячне затемнення 2022 і що потрібно знати про цю дату.

Раніше ми нагадували, що з 30 квітня по 16 травня триває коридор затемнень 2022.

Місячне затемнення 16 травня 2022 - час, дата і особливості

Місяць опиниться в тіні Землі 16 травня о 07:11 за Києвом. Супутник Землі буде перебувати в зодіакальному знаку Скорпіона. І в цей же день, буквально через 5 хвилин після затемнення, настане повня 2022 в травні.

Відео дня

Астрологи кажуть, що конкретно це затемнення не буде особливо страшним або руйнівним. Воно, швидше, виявиться трансформаційним з точки зору вашої особистості. Багатьом людям доведеться переосмислити своє життя і вибрати шлях, по якому вони будуть рухатися далі.

При сприятливому розташуванні планет в натальній карті, у деяких людей можуть відкритися паранормальні здібності, з'явитися тяга до знань предків або віщі сни - використовуйте цю інформацію для того, щоб поліпшити своє життя.

Що не можна робити в місячне затемнення 16 травня 2022

Що не можна робити в коридорі затемнень / depositphotos.com

Містичний період загрожує наслідками - люди в періоди затемнення не можуть контролювати свої емоції, піддаються страху, паніці або агресії. Вам, щоб уберегти себе і свою психіку, краще відмовитися від:

  • конфліктів і спілкування з негативними людьми;
  • початку нових відносин; 
  • вінчання або весілля;
  • позики грошей або видачі їх у борг;
  • брехні, малодушності та поганих вчинків.

Будьте обережні - саме в період коридору затемнень і місячного затемнення можуть загостритися старі хвороби або проблеми, на поверхню вийдуть всі невирішені конфлікти. Намагайтеся мислити розсудливо і вирішувати труднощі без психологічного залучення.

Що можна робити в місячне затемнення 16 травня 2022

Трансформаційний період затемнення - відмінна можливість позбавлення від того, що вам не подобається. Можете приділити час собі, сісти в тиші і подумати, що у вашому житті зайве, а потім подумки відпустити це. Уміння розпрощатися з минулим - важливий навик, який необхідно придбати.

Більш того, в місячне затемнення люди, які не вирішують свої проблеми, а відкладають їх, зіткнуться з ще більшою купою перешкод. Навіть можуть впасти в депресію або апатію. Саме тому використовуйте такий потужний містичний день правильно і направте свою енергію на благо.

Вас також можуть зацікавити новини: