Кому підходить знак зодіаку Скорпіон у коханні / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Скорпіон - один із найбільш "гримучих" знаків Зодіаку. Це дуже сильні духом, упевнені в собі, амбітні та гордовиті особистості, які славляться впертістю і частими перепадами настрою. Для них важливо почуватися значущими й успішними, не давати себе ображати і ні перед ким не виправдовуватися. Скорпіони однаково вимогливі до себе і до близьких, і ніколи не забувають образ.

Характер у цього знака непростий, а недоліків чимало. Однак якщо пізнати Скорпіона краще і зблизитися з ним, то ви отримаєте надійного і люблячого партнера, який по-справжньому цінує сім'ю. Жінка Скорпіон здатна на самопожертву і вкладається у стосунки на 100%. А чоловік Скорпіон відданий і працьовитий, він хоче дати рідним все найкраще.

Сумісність Скорпіона з іншими знаками Зодіаку

Попри складний характер, Скорпіони користуються неабиякою популярністю і мають багато шанувальників. І це не дивно - цей знак відомий величезною силою волі, стійкістю, міцними переконаннями, лідерськими якостями. Неможливо не полюбити їхнє прагнення до саморозвитку та незалежність.

Відео дня

Скорпіони горді, але прекрасно знають про свої недоліки і постійно працюють над ними. Вони не тікають від проблем у родині. У коханні вони пристрасні та вірні, але не дуже тактовні й часто чинять необдумано. У них висока сумісність зі знаками земної та водної стихії.

  • Скорпіон і Овен - сумісність у коханні у цих знаків середня. Вони стануть або вірними партнерами, або найлютішими ворогами. Щасливим повноцінним стосункам заважатиме ревнивість і драматизм Скорпіона, та імпульсивність і скандальність Овна. Союз двох "марсіанських" знаків точно буде пристрасним і ненудним, але в разі розбіжностей можливий швидкий розрив, адже вони однаково вперті.

  • Скорпіон і Телець - ця пара зможе створити щасливу і ментально здорову сім'ю. І Тельці, і Скорпіони незалежні та цінують чужі кордони. Вони не намагаються переробити один одного і не лізуть у душу. У цих партнерів спільні цілі, вони обидва цінують комфорт і матеріальні блага. У такого шлюбу прекрасна сексуальна сумісність.

  • Скорпіон і Близнюки - низька сумісність. Їхнє кохання буде цікавим і пристрасним, але, найімовірніше, недовгим. Скорпіони шукають міцних і надійних стосунків, а Близнюки легковажні і люблять легкий флірт. Висока ймовірність, що вони не зійдуться в довгострокових цілях. Крім того, Близнюки не сприймають всерйоз переживання Скорпіона, а водний знак не терпить несерйозність Близнюків.

  • Скорпіон і Рак - міцний союз, у якому багато ніжності та розуміння. У такому союзі Скорпіони почуваються дуже комфортно і розкривають романтичну сторону. Рак не прагне до лідерства і не буде конкурувати за верховенство в сім'ї, а Скорпіон підтримає будь-які починання половинки і оточить турботою.

  • Скорпіон і Лев - сумісність середня. Їхнє кохання пристрасне і яскраве, але можливі конфлікти за першість у родині. Лев хоче бути головним і вимагає обожнювання, а Скорпіон лестити і підкорятися не любить. Комусь доведеться навчитися поступливості, і тоді у стосунків є шанс.

  • Скорпіон і Діва - не дуже вдалий союз. Ці люди надто різні і можуть досягти щастя лише в тому разі, якщо мають спільні інтереси та вміють прощати чужі недоліки. У такій родині одному з партнерів доведеться постійно поступатися іншому. Найімовірніше це буде Діва, оскільки для Скорпіона стояти на своєму - питання честі.

  • Скорпіон і Терези - у такої пари буде бурхливе і яскраве сексуальне життя, але складний побут. Скорпіон у цих стосунках буде лідером, а Терези - підкорятиметься. Така пара ризикує побудувати нездорові, співзалежні стосунки. Щоб знайти щастя, Терезам знадобиться самодостатність і помірний егоїзм, а водному знаку варто частіше поступатися.

  • Скорпіон і Скорпіон - гармонійний союз, у якому постійно вирують пристрасті. Два Скорпіони мають спільні цілі та чудово розуміють одне одного. Через впертий характер вони нерідко сваряться, але також швидко миряться, поважаючи чужу думку. Їм завжди цікаво разом. Побут може зруйнувати пристрасть, але якщо Скорпіони відразу розподілять домашні обов'язки, то все буде добре.

  • Скорпіон і Стрілець - у більшості випадків такий союз буде гармонійним і щасливим. Обидва ці знаки вирізняються цілеспрямованістю та силою волі. Проблем у стосунках вони уникати не стануть, а в розмовах будуть щирими. Однак є ризик, що в них розійдуться погляди на виховання дітей. Стрільці хочуть дати дитині свободу і право вибору, а Скорпіони дуже суворі і вимагають слухняності.

  • Скорпіон і Козеріг - міцна пара з високою сумісністю. Характери у них різні: Козеріг спокійний і приземлений, а Скорпіон - упертий і запальний. Однак ці закохані однаково високо цінують сім'ю і прагнуть довгострокових, щасливих стосунків. Один в одному вони цінують відданість, відповідальність, надійність. Згодом їхні спільні цілі перевищать розбіжності.

  • Скорпіон і Водолій - у такої пари навряд складеться кохання. Вони зовсім не розуміють одне одного і не зможуть розслабитися з другою половинкою. Їхній шлюб позбавлений пристрасті, кожен буде сам по собі. Однак у них є спільна риса, що може об'єднати таких різних людей - прагнення до саморозвитку. Скорпіон і Водолій знайдуть щастя, якщо займуться спільною справою.

  • Скорпіон і Риби - суперечливий союз, який може принести як щастя, так і розчарування. Запальний, прямолінійний і часом грубий Скорпіон може боляче поранити ніжних Риб. У такому союзі Рибам часто бракує романтики і турботи. Однак світогляд у цих знаків схожий, а сім'я для обох - головна цінність. Скорпіонам варто стати м'якшими, і все буде чудово.

Пам'ятайте, що ваше особисте щастя залежить насамперед не від гороскопа, а від вас самих. Будь-які стосунки можуть бути щасливими, якщо прислухатися до партнера і поважати його.

Вас також можуть зацікавити новини: