Гороскоп для Лева на березень 2023 / depositphotos.com

Березень 2023 року для Левів буде контрастним: спокій зміниться хвилею нових подій, які можуть принести багато змін у житті. Зірки радять поставитися до них серйозно і продовжувати наполегливо працювати - адже саме ваша копітка праця допомагає вам цеглинка за цеглинкою вибудувати фортецю. 

Гороскоп кар'єри на березень 2023

Всупереч думці, що гроші потрібно накопичувати, їх іноді потрібно ще й витрачати. Зірки радять Левам у березні зайнятися саме цим - так вдасться досягти балансу між тим, що надходить та йде, і налагодити свою фінансову удачу. Нехай основна стаття ваших витрат буде пов'язана безпосередньо з роботою - наприклад, підвищенням кваліфікації. Але ось що стосується інших великих покупок - у березні від них краще утриматися, так само, як і від лотерей та інших азартних ігор.  

Крім цього, зірки радять вам у березні не розкривати свої плани щодо роботи: запасіться терпінням і чекайте, скоро у вас буде потрібний вам результат.

Відео дня

Гороскоп кохання на березень 2023

Любовний гороскоп Лева на березень 2023 обіцяє деякі зміни в житті. Сімейним Левам зірки радять приділити більше уваги близьким, неважливо, де і як ви будете проводити час, головне - разом. Це допоможе вам освіжити ваші почуття і не дати їм згаснути. 

Є вірогідність, що холостим Левам перший місяць весни подарує знайомство з людиною, яка може стати вашою другою половинкою. Роман обіцяє розвиватися дуже бурхливо і пристрасно, але вам не слід квапити події, якщо хочете довгострокових стосунків. Прислухайтеся до себе - внутрішній голос допоможе зробити правильний вибір.

Гороскоп здоров'я на березень 2023

Березень 2023 у Левів має пройти під девізом: здоров'я перш за все. Зміцнюйте імунітет, навесні йому потрібно більше свіжих овочів і фруктів. У вас можуть бути моменти перепадів настрою і небажання працювати - тут доведеться взяти себе в руки: скласти графік, почати робити зарядку, знайти додаткову мотивацію. Але, якщо відчуєте себе жахливо втомленими - це знак, що потрібно зупинитися. Відновити сили допоможе хороший відпочинок, а ще - це прекрасний час, щоб спробувати зайнятися йогою або медитаціями, вони підуть вам на користь.

Вас також можуть зацікавити новини: