Який ви сусід по кімнаті за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Представники кожного знака Зодіаку поводяться по-різному, коли стають сусідами по кімнаті. Читайте далі, щоб дізнатися, чи легко з вами уживатися.

Овен - прямолінійний

У своїх найамбітніших проявах представники знака Овен ясні і прямолінійні. Овни обов'язково і без зайвих нагадувань або приводів повідомлять вам, чого вони очікують від вас як від сусіда по кімнаті. Люди, народжені під цим вогненним знаком, ніколи не будуть вдаватися до пасивно-агресивної тактики. Зазвичай вони негайно і голосно повідомлять вам, яка межа була перетнута, на їхню думку. Це економить багато часу та розмов.

Тілець - обережний

Керовані Венерою, планетою багатства і естетики, Тільці дуже серйозно і ревно ставляться до своїх володінь. Представники цього знака люблять створювати і ділити загальний простір та смачну їжу. Але при цьому вони діють дуже обережно, особливо коли справа доходить до осквернення їхнього храму брудом, сумнівною компанією або гучною музикою. Тільці ніколи нікого не прощають, тому краще поводитися добре.

Відео дня

Близнюки - компанійський

Зазвичай оптимістичні і завжди готові вислухати, поговорити, подивитися документальний фільм, проаналізувати ситуацію Близнюки розглядають своїх сусідів по кімнаті як об'єкт уваги. Вони, як правило, діють у дусі "чим більше, тим веселіше", тому ви, швидше за все, зіткнетеся з різними незнайомцями у будь-який час дня і ночі, якщо вирішите співіснувати з Близнюками. Ще одна їхня особливість полягає у тому, що вони завжди зустрінуть вас з розпростертими обіймами та розумом, коли ви вирішите, що вам потрібна додакова порція їхнього шаленого шарму.

Рак - турботливий

Якщо ваша мама не змогла дати вам тієї любові та уваги, яку ви заслуговували у дитинстві, Рак як сусід по кімнаті може стати бальзамом, який вам потрібен. Вони люто захищають тих, кого люблять і цінують. Але будьте готові до раптових змін у настрої, соціальної ізоляції та періодичної тиші.

Лев - непередбачуваний

Представники цього знака витрачають багато енергії на зовнішнє життя. Тому Левам потрібен дім, який дозволить їм усамітнитися і відновити сили. Перевага сусідів-Левів у тому, що вони товариські. Але також вони бувають надто непередбачуваними. Отже, Леви однаково здатні як зігріти, так і обпалити.

Діва - повчальний

Якщо ви цінуєте порядок, Діва - сусідка по кімнаті вашої мрії. Вони хочуть, щоб все було охайно і красиво, і для вашої користі у тому числі. Діви також завжди готові стати вашим особистим тренером, допомагаючи вам розставити пріоритети щодо здоров'я та якості життя, на яку ви заслуговуєте.

Терези - неохайний

Терези люблять жити красиво і постійно дискутувати. Схильні до нерішучості і пасивно-агресивної тактики, вони можуть вести себе негарно і часто нагадують вікторіанських аристократів - залишають свої келихи з вином на тумбочці, форми для торта на дивані. Можуть навіть жити у горах сміття, особливо не надаючи цьому значення.

Скорпіон - відсторонений

Скорпіони вимагають і поважають особистий простір. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче розділити житлове приміщення, але тримає при цьому дистанцію. Ви можете не бачити їх тижнями, але ви можете бути впевнені, що Скорпіони вчасно принесуть гроші за оренду, навіть якщо вам незрозуміло, як саме їм це вдалося.

Стрілець - волелюбний

Стрільці живуть за цікавим кодексом: завжди добре проводити час, що робить їх чудовим доповненням до імпровізованої поїздки до Вегасу або перегляду піратського ситкому. Але це дещо ризикований вибір сусіда по кімнаті. Вони ставлять свободу вище всього і всіх, тому менш надійні, коли справа доходить до виконання завдань.

Козеріг - відповідальний

Найвідповідальніший знак Зодіаку. Як співмешканці Козероги грають за правилами: орендна плата буде оплачена, паперові рушники будуть куплені, план скорочення рахунків за електроенергію буде реалізований. Ви можете розраховувати на Козерогів завжди, навіть якщо не завжди можете на них покластися.

Водолій - незвичайний

Водолії потребують достатньої кількості часу на самоті. Вони будуть приводити дивну компанію. Вони з'їдять ваше веганське морозиво і пожертвують волонтерам ваш одяг. Водоліїв дуже мало турбують загальні обов'язки, зате вони готові поговорити про інопланетян, пірнути у сміттєвий контейнер, порекомендувати книгу або мовчазно усамітнитися і придумати, як змусити домовласника знизити орендну плату. посилаючись на привидів або цвіль.

Риби - розуміючий

Риби - емпати Зодіаку, готові запропонувати підтримку і нейтральне гніздечко з цукрової вати, в якому ви можете відпочити. Як співмешканці, вони, як правило, податливі та абсолютно відсоронені, коли йдеться про конфлікти чи відповідальність. Корисливі, але ніколи не підлі, Риби живуть у певному віддаленні від реальності, і тому не часто бачать той безлад, у прямому і переносному сенсі, який вони створюють. Загалом ж Риби як сусід по кімнаті - це милий друг і вічний товариш по чарці.

Вас також можуть зацікавити новини: