Коли стригти волосся за місячним календарем 2023 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Місячні цикли впливають на стан нашого волосся та загальне самопочуття. Залежно від конкретних днів місячного календаря змінюються структура та властивості волосся. У період зростаючого місяця вони набувають кучерявості і неслухняності, починають швидше рости. А під час спадного місяця волосся довше відростає і залишається прямим. Місячний календар стрижок склав рекомендації щодо того, в які дні грудня найкраще відвідати перукаря.

Ми представляємо вам місячний календар стрижок на грудень 2023 року, що враховує фази Місяця та вплив знаків Зодіаку. Він допоможе організувати візит до перукаря таким чином, щоб стрижка була успішною.

Коли не можна стригти волосся в грудні і проводити фарбування

В деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит в перукарню краще скасувати в такі дати:

Відео дня
  • 1 грудня - через вплив знака Раку волосся стане дуже неслухняним. Будь-яке укладання, завивка і випрямлення не дадуть результату і не протримаються довго. Не варто вкорочувати волосся, інакше воно буде нерівно відростати.
  • 8 грудня - після стрижки волосся почне рости швидше, але стане сильніше заплутуватися. Невдалий день для фарбування - результат не буде відповідати очікуванням.
  • 9 грудня - знак зодіаку Скорпіон робить будь-які стрижки та фарбування дуже непередбачуваними. День підходить для експериментів, але якщо має бути важлива зустріч, то краще нічого не міняти в зачісці. Хімічна завивка зашкодить більше, ніж в інші дні.
  • 11 грудня - стрижка в цей день порушить природну структуру волосся і призведе до посічених кінчиків. Фарбування волосся погіршить соціальне становище.
  • 20 грудня - стрижка в цей день негативно вплине на здоров'я волосся і прискорить їхнє випадіння, а хімічні процедури принесуть більше шкоди, ніж зазвичай. Дуже невдалий день для будь-яких кардинальних змін зачіски.
  • 28 грудня - під впливом знака Раку волосся стане тонким, ослабленим і неслухняним. Будь-які види робіт з волоссям погіршать його стан. Також стрижка може негативно вплинути на ендокринну систему.

Також не варто робити складну зачіску по п'ятницях, оскільки результат буде непередбачуваним.

Коли стригти волосся за місячним календарем 2023 / картинка УНІАН

Коли краще стригти і фарбувати волосся грудні 2023

Щоб стрижка точно вас порадувала, її рекомендується планувати на такі дні:

  • 4 грудня - при впливі знака Діви волосся виростає швидше, а укладання тримається довше. Цей день сприятливий для фарбування, тонування та фарбування сивини. Стрижка сприяє поліпшенню здоров'я волосся, а кінчики менш схильні до перерізу.
  • 5 грудня - чудовий день для будь-якого виду фарбування, включаючи найскладніші техніки. Це також сприятливий період для оздоровчих процедур, які приносять волоссю додаткову користь. Після стрижки волосся довго зберігатиме свою форму.
  • 14 грудня - найкращий день для стрижки у грудні 2023 року. Можна втілити радикальні зміни у стрижці, а також здійснити складне фарбування. Результат приємно здивує та збережеться надовго.
  • 23 грудня - під впливом знака Тельця волосся стає слухняним і легко приймає потрібну форму. Будь-які стрижки та зачіски будуть виглядати чудово. Цей день також підходить для оздоровчих процедур та фарбування природними барвниками (хною та басмою).
  • 25 грудня - стрижка у цей день зміцнить коріння та прискорить ріст волосся, що особливо корисно, якщо ви хочете відростити довге волосся. Також це сприятливий день для завивки, що збережеться на тривалий термін.
  • 26 грудня - Хороший день для стрижки, якщо мета - прискорення росту волосся. У цей день також можна займатися завивкою, тонуванням та випрямленням. Дата підходить для фарбування в натуральні кольори.
  • 30 грудня - під знаком Зодіаку Лев волосся стає густим, міцним і здоровим. Цей день ідеально підходить для відвідування перукаря. Будь-які маніпуляції з волоссям будуть успішними, і хімічні процедури завдадуть менше шкоди, ніж зазвичай. А оздоровчі процедури принесуть вдвічі більше користі.

Також хороші дні, коли стригтися в грудні 2023, - це всі суботи. У ці дні волосся стає слухняним і здоровим.

Вас також можуть зацікавити новини: