Гороскоп на 17 грудня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 17 грудня по картах Таро. Що вони обіцяють кожному знаку Зодіаку - читайте далі.

Овен 

У вас можуть бути ілюзії щодо якоїсь людини. Однак в цей день вам все ж доведеться зняти рожеві окуляри і зіткнутися з неприємною правдою. Але краще так, ніж жити у брехні.

Відео дня

Телець

Тельцям захочеться більше часу провести наодинці з собою і своїми думками. Весь день ви будете думати про те, в якому напрямку вам рухатися далі і як поліпшити своє життя.

Близнюки 

Близнюки будуть рухатися назустріч своїй мрії. Звичайно, можуть виникати перешкоди, проте ви з усім впораєтеся, якщо не будете відходити від наміченого плану.

Рак 

Вам випала карта, що символізує перезавантаження. Це означає, що вам буде потрібно більше часу на відпочинок і усвідомлення, що робити далі. Не перевантажуйтесь, бо можете вигоріти.

Лев 

У цей день Леви будуть на коні. На вас чекає удача у всіх сферах - на роботі, у відносинах з близькими, в особистому житті. Це буде найщасливіший день для вас.

Діва 

Карта "Стриманість" говорить про те, що завтра вам варто трохи пригальмувати, особливо якщо мова йде про ухвалення якихось важливих рішень. Не рубайте з плеча, бо це не принесе вам користі.

Терези 

Постарайтеся не брати все близько до серця цієї неділі. Насправді часом ви можете більш гостро відчувати якісь моменти, проте це не означає, що ваші відчуття завжди правильні.

Скорпіон 

А ось у Скорпіонів буде дуже насичений день. Їм доведеться вирішувати багато робочих питань. Начальство оцінить вашу працю, тому без винагороди ви не залишитеся.

Стрілець 

Стрільцям варто усвідомити цінність незалежності. Намагайтеся виходити з ролі дитини і бути дорослою людиною. Беріть на себе відповідальність. Тоді ваше життя значно покращиться.

Козоріг

День буде сприятливим для боротьби зі страхами. Ви можете позбутися від якихось фобій. Так вам стане набагато легше. Можете вдатися до допомоги психологів.

Водолій 

Водолії можуть налагодити своє особисте життя. Карта "Романтика" говорить про те, що неділя буде вдалою для розвитку любовних стосунків. Крім того, ви можете зважитися на поповнення.

Риби

Вам випала грошова карта, яка говорить про те, що завтра значно покращиться ваше фінансове становище. Порадуйте себе чимось приємним, що підніме вам настрій.

Вас також можуть зацікавити новини: