Ретроградна Венера принесе Терезам багато радості / фото ua.depositphotos.com

Ретроградна Венера, яка починається вже 23 липня і триватиме до 4 вересня, подарує представникам двох знаків Зодіаку рідкісний шанс. Вони зможуть закрутити запаморочливий роман або ж перевести свої відносини на новий рівень.

Вважається, що ретроградна Венера приносить лише нещастя, проте вона здатна сильно вплинути на любовну сферу. Кому варто готуватися до змін - читайте нижче.

Лев

Левам варто набратися терпіння. Останнім часом вони почали думати, що в їхньому особистому житті почався період затишшя. Однак Венера все змінить. Вас вдарить коханням, немов блискавкою. В один момент у життя Левів увірветься пристрасть, бурхливий роман стане великою несподіванкою.

Відео дня

Якщо ви втомилися від "американських гірок" і хочете перевести свої відносини з коханою людиною на більш серйозний рівень - сміливо дійте. Не бійтеся почати цю розмову першими. Можливо, ваш партнер і сам давно про це думав, але йому був потрібен "поштовх".

Терези

Ретроградна Венера принесе Терезам багато радості. Вважається, що період ретрограду оголює всі проблеми, проте представники цього знака Зодіаку не будуть страждати. Їхнє життя заграє новими фарбами.

Якщо ви вирішили, що втомилися від відносин з обранцем, не бійтеся спалювати мости. У період ретроградної Венери ви можете зустріти людину, яка подарує вам віру у справжнє кохання. Однак вам не варто квапити відносини, якийсь час потрібно насолоджуватися романтикою, не думаючи про щось глобальне та серйозне.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що карти Таро напророкували великі проблеми трьом знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: