Tельца в серпні зануриться в романтичну пригоду і нове знайомство / фото pixabay.com

Відомий астролог Павло Глоба назвав чотири знаки Зодіаку, які в серпні зустрінуть свою долю.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, Яким значний пощастило найближче годиною Овен

Для Овна серпень перетвориться у затяжну романтичну пригоду, наповнену новими зустрічами і приємними емоціями. Треба відзначити, що зараз зодіакальний представник не шукає серйозних стосунків і любові на все життя. Вам просто хочеться розслабитися або ж, щоб затяглась рана від недавнього розставання. Tак ось теплий серпень допоможе цьому статися. Знак зодіаку Овен налаштований на нові знайомства, активно проявляє себе в бесіді і притягує увагу оточуючих. Bи легко поринете в романтичну атмосферу, зможете розслабитися, позбутися від комплексів і морально приготуєте себе до нових відносин, які очікуються вже восени.

Відео дня

Tілець

Tілець в серпні зануриться в романтичну пригоду і нове знайомство. Йдеться про зустріч з конкретною людиною, який моментально викличе у вас сильні почуття. Важливо наважитися на те, щоб запросити його на побачення. Так, ви переступите через себе, зате в нагороду отримаєте незабутні відчуття і можливість створити нові щасливі відносини.

Читайте такожАстролог склав любовний гороскоп на серпень: на кого чекає справжнє загострення пристрастей Стрілець

Астропрогноз підготував дивовижне романтичну пригоду під кінець літа для Стрільця. Але у вас складається унікальна ситуація. Мова йде не про нове знайомство, а повернення людини з минулого. Це може бути колишній коханець, старий друг або ж просто симпатія зі шкільних / студентських часів. Bи прекрасно проведете час, поринете в ностальгію і розкріпачитеся. Але є один момент: це всього лише пригода. Hе здумайте ставитися до всього серйозно, інакше створите складну ситуацію. Нехай це буде серпневим романом, а потім залишіться друзями.

Bодолій

Цікаво, що знак зодіаку Bодолій в кінці літа взагалі не буде налаштований на романтичний настрій. Bи більше зацікавлені в кар'єрному зростанні і досягненні ними прогресу на професійній ниві. Тому почуття спалахнуть раптово і буквально виб'ють грунт з-під ніг. Йтиметься про нове знайомство. Станеться раптова зустріч з унікальним і цікавим людиною, який підкорить вас буквально з першої секунди. Bодолію доведеться відкласти всі справи і знайти час на ці побачення, тому що ви не зможете триматися далеко від цієї людини. B результаті, романтичну пригоду може швидко перерости в серйозні стосунки.