Марс входить в знак Близнюки / pinterest.com

4 березня о 05:30 ранку Марс входить в знак Близнюки і буде рухатися по цьому знаку до 23 квітня до 14:49. Повітряні Близнюки підсилюють Вогненний Марс. З 4 березня по 23 квітня - найкращий період, щоб почати діяти, відновити старі проекти, проявити ініціативу, звільнитися і прийти на нову роботу. Марс, планета активності, волі, фізичної сили, рухається по знаку повітряної стихії – Близнюкам, що відповідає за ментальну сферу, мислення. Це сприяє ефективній інтелектуальній діяльності. Задуми знаходять своє втілення в успішних діях. Транзити Меркурія, як управителя Близнюків, має великий вплив на прояв енергій Марса, поки він рухається по цьому знаку.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, яким не можна довірятиДо 16 березня Меркурій у Водолії - підсилює прагнення до свободи і незалежності. Основний мотив до дії в цей період-об'єднання і колективна діяльність, розповіла УНІАН астролог Марина СкадІ.

До 21 березня напруга Венери і Марса сприяє інтенсивним любовним взаєминах, пристрасним зустрічам, це буде період яскравих, пам'ятних романтичних побачень і навіть якщо відносини виявляться недовговічні, то залишать в пам'яті приємні спогади. Після весняного рівнодення 20 березня, ситуація зміниться, напруга піде і результати будуть досягнуті, якщо до цього не витрачали час даремно і активно працювали.

Відео дня

З 16 березня по 3 квітня, Меркурій, управитель знака Близнюки, рухається по знаку Риби і будує напружений аспект до Марса. Домогтися чого-небудь в той час непросто, але цілком можливо, якщо не відмовлятися від мети при першому ж перешкоді. Проблеми виникають через неточну інформацію або через невірний розрахунок часу. У цей період частіше ламаються автомобілі, запізнення трапляються через затримку засобів громадського транспорту. Невдалий період для покупки машини або іншого обладнання.

З 20-х чисел березня формуються гармонійні аспекти Сонця і Венери до Марса. Формується секстиль Марса і Сатурна, взагалі, з 20 по 22 Березня дуже хороші дні для активності по всіх життєвих сферах, самопочуття значно покращиться.

21 березня Марс в гармонійному аспекті з Сатурном, Венера входить в знак Овна, формується Меркурій в гармонійному аспекті з Ураном-точний секстиль вночі 22 березня, а значить сильна енергія цих транзитів буде надавати позитивний вплив також і 22 березня, у багатьох з'явиться шанс або придбати щось унікальне, а може бути це буде знайомство з цікавими людьми. Успіх в цей період чекає тих, хто готовий застосовувати нестандартний погляд і підхід в будь-якій життєвій сфері.

24 березня Марс у напруженому аспекті з Меркурієм, домогтися чого-небудь в цей день, дуже непросто. Неточна інформація, поломка автомобіля або затримка засобів громадського транспорту порушують плани.

25 березня Венера і сонце з'єднуються в Овні, потужний вплив цих планет будуть також 26 і 27 березня, одночасно з цим відбувається з'єднання Марса і Північного вузла в Близнюках, що сприятливо для довгострокового планування. У ці енергетично сильні дні можна зробити дуже багато, посилюються амбіції. Навіть у пасивних людей з'являється натхнення і пристрасть до досягнень. Транзити планет в 20-х числах березня сприяють позитивному погляду на те, що відбувається, сприяють виконанню бажань, але необхідні дії з Вашого боку.

30 березня з'єднання Нептуна і Меркурія, формується гармонійний аспект Венери і Сатурна - сприятливе завершення місяця, з'являється можливість благополучно поєднувати бізнес із задоволеннями. Творчі ідеї втілюються в реальних образах і формі. Прислухайтеся до порад колег і партнерів старшого покоління.

31 Березня гармонійний аспект Сатурна і сонця, його дія буде відчуватися також і 1 квітня, будні стають святом, надається можливість творчого підходу до своїх повсякденних обов'язків. Наполеглива і планомірна робота обіцяє успішні перспективи.

З 4 по 19 квітня Меркурій, який управляє Марсом в Близнюках, рухається по знаку управління Марсом – по Овну. Взаємна рецеція з управління-планети підсилюють один одного, тут взаємна допомога. В цей час різко активізується спілкування, але люди не схильні чути один одного, всі розмови зводяться до себе ж. Мінус цього періоду в тому, що всі міркують, говорять не замовкаючи, але до конкретних справ можуть і не дійти.

6 квітня Венера в секстилі з Марсом, це гармонійний аспект, обставини складаються благополучно для особистих взаємин, надається можливість втілити в реальність романтичні або творчі бажання. У діловій сфері намічаються сприятливі перспективи.

9 квітня Марс в напруженому аспекті з Нептуном, є натхнення, але немає організації та дисципліни. Перш, ніж щось робити, все добре сплануйте і ретельно продумайте. Лінь-головна перешкода, яку необхідно подолати в цей день. 

10 квітня Меркурій в гармонійному аспекті з Сатурном, а Венера в гармонійному аспекті з Юпітером, приносять позитивні можливості в соціальній сфері. Благополучно вирішуються всі питання, пов'язані із зарубіжжям, вищою освітою, далекими подорожами. Можливий успіх у видавничому бізнесі, хороший день для запуску реклами.

12 квітня Марс і сонце в гармонійному аспекті, дія його триватиме до 15 квітня, а Венера в напруженому аспекті з Плутоном, схильність до здорової конкуренції і посилення фізичної активності, сприяє досягненні цілей. Якщо ви давно планували зайнятися спортом, поліпшити свій зовнішній вигляд – час прийшов. Ви швидко досягнете бажаних результатів - ви знайдете прекрасну форму, зміцните здоров'я і підвищите впевненість в собі. Більш того, фізичні навантаження допоможуть уникнути конфліктів, тому що квадратура Венери з Плутоном – непростий аспект, розбіжності можуть привести до розривів взаємин.

14 квітня триває дія гармонійного аспекту Марса з Сонцем, Венера входить в знак Тельця, в статус свого управління, що принесе гармонію в сферу партнерства і фінансових справ.

15 квітня Сонце і Юпітер в гармонійному аспекті, успіх залежить від придбання і демонстрації знань і досвіду. Якщо є що сказати і впевнено володієте темою – сміливо говорите, якщо є прогалини в будь-якій сфері, то краще промовчати. Хороший день для початку навчання або курсів підвищення кваліфікації.

14 і 15 квітня сприятливі для рекламної діяльності, для взаємин з іноземцями. Хороший день для отримання юридичних консультацій, вирішення спорів, справ судового та правового характеру.  

16 квітня Сонце в напруженому аспекті з Плутоном, складний день, можливий тиск з боку вищестоящих. Щоб чого-небудь досягти, потрібні сила волі, витривалість і завзятість. По можливості, відкладіть всі важливі справи на завтра. 

17 квітня Марс в гармонійних аспектах з Юпітером і Меркурієм, вогненно-повітряна конфігурація "Бісекстиль", формує сприятливу атмосферу для соціальної активності. Позитивний потенціал буде також відчуватися і 18 квітня. Ця конфігурація дає великі потенційні можливості до позитивних змін, не дивлячись на зовнішні напружені обставини. Відмінний день для презентацій, проведення та відвідування навчальних тренінгів, реклами, планування зарубіжних поїздок.

19 квітня Сонце і Меркурій з'єднуються в Овні і переходять в знак Тельця. Зовнішній фон змінюється, Меркурій, керуючий Марсом-планетою активності, фізичної сили, сприяє зменшенню швидкості та інтенсивність дій. Але зате результат від будь-якої діяльності буде довгостроковий і грунтовний. Така атмосфера протримається до моменту виходу Марса зі знака Близнюки – до 23 Квітня 14:49 за київським часом. У ці 5 днів багато будуть діяти обережно, з'являється схильність сумніватися в доцільності цих дій, люди не готові приймати що-небудь на віру. Дуже важко в цей період проштовхувати нові ідеї і впроваджувати нововведення.  

 23 квітня о 14:49 за київським часом, Марс входить в знак Раку, тут має статус падіння, Венера з'єднується з Ураном і це буде день кардинальних перетворень і дій.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: