Трьом знакам Зодіаку дуже не пощастить / фото ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, що Меркурій у Терезах перебуватиме з 11 по 28 жовтня. Це найбільш несприятливий період для Близнюків, Водоліїв і Риб. Вони почнуть сумніватися в своїх силах, програвати і навіть ризикують потрапити в небезпечні для життя ситуації.

Близнюки

У цей період на Близнюків чекають якісь фатальні події, на які вони ніяк не зможуть вплинути. Щоб хоч якось уникнути деяких проблем, вам варто замкнутися в чотирьох стінах і не з'являтися в місцях масового скупчення людей. Астрологи відзначають, що вам в будь-якому випадку не вдасться уникнути неприємностей, але так ви хоча б зменшите ризики. Також вам варто бути гранично уважними з близькими людьми, серед них може бути ваш ворог.

Водолій

З 11 по 28 жовтня Водолії почнуть сумніватися в собі, що відіб'ється на всіх сферах їхньої життєдіяльності. Експерти стверджують, що ви можете зазнати невдачі як на роботі, так і в особистому житті. Через це буде страждати ваш психологічний стан. Ситуація може посилитися до того, що ви впадете в тривалу депресію і можете втратити якщо не все, то багато що.

Відео дня

Риби

Риби і зовсім ризикують потрапити в небезпечні для життя ситуації. Можливо, ви потрапите в бійку або іншу подію, яка зашкодить вашому фізичному здоров'ю. Щоб хоч якось себе убезпечити, вам рекомендується не проводити вечори на вулиці, бути обережними на дорогах і дотримуватися правил безпеки в місцях, де багато людей.

Нагадаємо, як кожному знаку Зодіаку стати щасливим.

Вас також можуть зацікавити новини: