Молодик 1 лютого залишить ці знаки Зодіаку без грошей / фото: depositphotos.com

Астрологи розповіли про фази місяця в лютому 2023 року. Так, молодик очікується 1 лютого о 07 годині 46 хвилин, повний місяць - 16 лютого о 18 годині 57 хвилин. Зростаючий місяць буде в період з 2 по 15 лютого, а спадаючий місяць - з 17 по 28 лютого. 

Повний місяць - день починань, відкриттів, старту проектів, нових емоцій і свіжих ідей. Однак не завжди повний місяць позитивно відбивається на долях знаків Зодіаку. Наприклад, в лютому представникам двох знаків слід чекати проблем з фінансами в цей день і в найближчий тиждень після. 

Рак

Ракам можуть повідомити, що їм скасували якісь виплати. Мова може йти про соціальні відрахування, премії, гонорар, стипендії і так далі. Це дуже засмутить раків, оскільки вони чекали цих грошей і розраховували на них. 

Відео дня

Астрологи радять Ракам не бігти попереду паровоза і спокійно чекати, поки всі проблеми будуть вирішені. Зірки кажуть, що в перший тиждень лютого від Раків нічого не залежатиме - все вирішуватиме положення планет.

Риби

Рибам доведеться витратити кругленьку суму. Як кажуть зірки, витрата буде не дуже приємною, а результат від неї - не таким відчутним, як хотілося б. Наприклад, Риби заплатять за навчання, виплатять кредит, віддадуть більшу частину своїх заощаджень на податки тощо. 

Зірки радять їм шукати інше джерело доходів, оскільки нинішніх коштів взагалі не вистачає на покриття всіх потреб. 

Нагадаємо, таролог відповіла, чи може Росія повторно напасти на Україну через десятки років.

Вас також можуть зацікавити новини: