Коли молодик в липні 2022 / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що молодик 29 червня 2022 року буде проходити в сузір'ї Раку і істотно вплине на емоційний фон багатьох людей. Все, що пов'язано з емоціями і інтуїцією, буде посилюватися, тому важливо знати про те, як це правильно використовувати. УНІАН розповість, що не можна робити в молодик, а що - можна.

Раніше ми складали докладний місячний календар на липень 2022.

Молодик в червні 2022 - у скільки настане і що означає

Червневий молодик призначений на 29 число 05:53 за Києвом. Сузір'я Раку вплине безпосередньо на енергетику дня - у людей може підвищитися чутливість і емоційність. Деякі українці захочуть поринути у свій внутрішній світ, а всі переживання стануть яскравішими, ніж зазвичай.

Відео дня

Езотерики рекомендують в цей період зосередитися на своїх внутрішніх потребах і постаратися приділити час хобі. Рак - чутливий знак, який, в першу чергу, відповідає за внутрішні відчуття людини. Тому молодик 29 червня - ідеальний час, щоб розібратися в собі, правильно розставити пріоритети і подумати про те, що ви будете робити в майбутньому.

Що не можна робити в молодик 29 червня 2022

Молодик 2022 - заборони / depositphotos.com

Експерти з езотерики кажуть, що в молодик категорично заборонені будь-які починання. Ви можете планувати, міркувати, складати списки бажаних справ, але не починати їх - енергетика періоду дуже важка і нестабільна, великі шанси, що задумане не збудеться.

Також не варто працювати в городі, позичати і брати гроші в борг, укладати великі фінансові угоди. Всі можливі процедури краси також бажано перенести на інший день.

Що можна робити в молодик 29 червня 2022

Бажано 29-30 червня приділити час собі - зайнятися медитаціями, прочитати молитви, відпочити і набратися сил. Сконцентруйтеся на своїх бажаннях і подумайте, чого ви хочете найбільше, а потім складіть план реалізації.

Молодик також сприятливий для зустрічей з друзями і примирення з близькими людьми. Сокира війни, закопана на новий місяць, більше ніколи не завадить вашим взаєминам. 

Не зайвим буде і генеральне прибирання, проведенев цей день - енергетика молодика сприяє позбавленню від непотрібних речей або людей у вашому житті. Це правило стосується не тільки житла, але і вашого організму, так що, якщо є ідея позбутися шкідливих звичок або зробити розвантажувальний день - сміливо втілюйте її в життя.

Вас також можуть зацікавити новини: