Молодик - особливий період, коли можна здійснити свої бажання / фото: ua.depositphotos.com

Молодик у травні наступить 22 травня о 12:00. 22 травня 2020 року о 12:00 - 30 місячний день.

Місяць під час травневого новомісяччя буде знаходитися у знаку Телець. Телець — знак матеріальної стабільності, наполегливості і старанності, тому це найбільш сприятливий час для проведення різноманітних фінансових операцій і угод. Вкладення в цінні папери обов'язково призведе до отримання доходу. Так само добре йдуть справи, пов'язані з нерухомістю і будь-якими іншими майновими питаннями, включаючи операції з художніми цінностями.

Що зробити на молодика

Щоб у період після молодика залучити гроші, потрібно з'ясувати, куди буде падати Місячне світло / фото: ua.depositphotos.com

Молодик - особливий період, коли можна здійснити свої бажання, якщо щиро вірити в те, що все складеться якнайкраще. На молодика для залучення грошей і багатства в свій будинок, необхідно дотримуватися кількох простих порад. Народні прикмети підкажуть що потрібно робити для залучення сприятливою грошової енергетики. Такі поширені обряди та прикмети дуже прості, але досить дієві для людини.

Читайте такожАстролог назвав три знаки Зодіаку, чиє життя явились у травні зміниться на кращеЩоб в період після молодика залучити гроші, потрібно з'ясувати, куди буде падати Місячне світло. Якщо світіння від супутника Землі падає на одне з підвіконь будинку - це чудово, адже саме так будуть надалі залучатися гроші. Дочекавшись ночі, коли Місяць буде повністю панувати на нічному небі, необхідно буде викласти свій гаманець на підвіконня. Його потрібно покласти саме туди, куди буде найбільше падати світло Місяця.

За все це час гаманець зможе притягнути до себе нову вселенську енергію від Місяця, що сприятиме поліпшенню бюджету. Також можна проговорити спеціальне заклинання: «Скільки енергії від нового Місяця, настільки і гаманці будуть мої повні!».

Краще всього викладати не один гаманець, а по можливості два. Таким чином, можна буде зарядити сприятливою енергетикою не тільки свій основний дохід. Такий метод допоможе створити резервний запас грошей на крайній випадок, щоб знати, що в будинку завжди буде ще копійка крім основної.

Спробуйте використовувати одну з грошових технік в період молодика. Розслабляємося. Закриваємо очі. Уявіть сонячне світло. Далі уявіть, що ви заходите в великий сад, де милуєтеся трояндами. Кожна з красивих троянд, - це ваша грошова можливість в реальному житті. Виберете ту, яка вам потрібна. Після це позитивної візуалізації приступайте до виконання ваших матеріальних бажань в реальність.

У красивий зошит можна в період молодика кожен записувати ваші плани і бажання, потім через місяць прочитати, викреслити з вдячністю збулися бажання або непотрібні. Також, як і воду, залишаємо зошит відкритою перед вікном на ніч молодика. Вранці ховаємо зошит в затишне місце і думаємо про своїх бажаннях.