Молодик в листопаді 2021 / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що період молодика - найбільш сприятливий час для нових починань. Незважаючи на позитивний вплив небесного світила, багато людей опиняться під його впливом і стануть дратівливими, запальними, емоційними.

Раніше ми розповідали, який гороскоп на 5 листопада склали астрологи для всіх знаків Зодіаку, а сьогодні поговоримо про те, чим же особливий молодик в листопаді 2021.

Молодик 5 листопада 2021 - як впливає на людей

Новий місяць зійде на небі 5 листопада о 23:15 за Києвом і виявиться в сузір'ї Скорпіона. Фахівці з езотерики попереджають, що цей період несе в собі потужну енергетику, пробуджує активність і бажання рухатися вперед. Саме тому цілком вірогідні спалахи гніву, дратівливості і нетерпимості.

Відео дня

Читайте такожМісячний календар стрижок на листопад: найкращі дні для відвідування перукарніЛюди з сильним характером переживуть молодик простіше - вони трансформують потік енергії в правильне русло, зможуть просунутися по службі, налагодити відносини і круто змінити своє життя. Всі інші ризикують посваритися з близькими, зробити тонну необачних вчинків і навіть піти в себе.

Цікаво, що саме в листопаді у багатьох з вас виникне інтерес до езотерики і потойбічного світу. Діти можуть стати некерованими і навіть зухвалими, а вам захочеться осягнути таємні знання. Не дивуйтеся - поточний місяць багатий містичними подіями, майбутні місячне затемнення і повня нікого не залишать осторонь.

Що можна робити в молодик

Як отримати користь з молодика / фото ua.depositphotos.com

Астрологи рекомендують відпочити душею і тілом, очистити організм, позбутися шкідливих звичок і полюбити себе. Якщо ви давно хотіли спробувати дієти або детокс-програми, зараз - саме час. До речі, однією з найпопулярніших і ефективних програм харчування досі вважається дієта Дюкана.

Крім того, можна прибрати в будинку, викинути все непотрібне і почати життя з чистого аркуша. У молодика багато читайте, гуляйте і наповнюйтеся енергією планети.

Що не можна робити в молодик

Для того, щоб не накликати гнів вищих сил і не опинитися на узбіччі життя через потужну енергетику місяця, не ігноруйте рекомендації астрологів. На молодик забороняється:

  • конфліктувати, сваритися, ображатися;
  • позичати гроші або давати їх у борг;
  • подорожувати, переїжджати;
  • одружуватися;
  • проводити хірургічні операції;
  • міняти роботу.

В цілому, доленосних рішень в листопаді краще уникати, так як серця вимагають змін через сильний вплив планети і можуть потім змусити вас розчаруватися.

Читайте також: