Молодик в січні 2022 / depositphotos.com

Перший молодик в 2022-му році настане під час ретроградної Венери і випаде на 29-ту місячну добу. В силу того, що символом дня вважається темна богиня, 2 січня краще тримати себе в руках і не піддаватися спокусам. УНІАН розповість, що можна робити в молодик, а що не можна.

Раніше ми складали гороскоп карт Таро на січень.

Молодик 2 січня 2022 - дата і особливості

Читайте такожГороскоп на 2 січня 2022: як всім знакам Зодіаку пережити цей небезпечний деньНовий місяць другого зимового місяця зійде на небі 2 січня о 20:33 за Києвом і виявиться в сузір'ї Козерога. Астрологи вважають, що цього разу під впливом багатьох планет люди можуть втратити інстинкт самовладання і піддатися на провокації темних сил. Саме тому важливо звертати увагу на те, що відбувається навколо, і аналізувати свої вчинки.

Відео дня

Найкраще, що ви можете зробити в цей період - зайнятися духовним перетворенням і привести свою душу в гармонію з тілом. Експерти рекомендують 2 січня займатися тільки тим, що вам подобається, частіше прислухатися до себе і медитувати.

Що можна робити в молодик

Астрологи радять розслаблятися сьогодні / фото ua.depositphotos.com

Сприятливе розташування планет допоможе вам скласти вірну стратегію на майбутнє. Крім того, 2 січня буде доречним:

  • кидати шкідливі звички;
  • відпочивати, проводити час з близькими;
  • займатися творчістю;
  • складати карту бажань;
  • планувати майбутнє;
  • вирішувати складні питання і завдання.

Також в молодик можна вийти на вулицю, подихати свіжим повітрям, зайнятися релаксацією. Не зайвим буде і поїздка в гості до родичів, тільки якщо це заняття приносить вам задоволення.

Що не можна робити в молодик

Як ми вже сказали, впливати на людей в період нового місяця буде кілька небесних тіл, в тому числі і підступна Венера, яка рухається в зворотному напрямку. Це означає, що вам не варто:

  • спілкуватися з малознайомими людьми;
  • сваритися і ображатися;
  • позичати або позичати гроші;
  • проводити будь-які грошові операції;
  • подорожувати;
  • переїдати і вживати спиртне.

Постарайтеся в цей день не робити нічого важливого, нічого такого, що сильно вплине на долю. Цілком ймовірно, що ваш розум буде затуманений, а керівництво емоціями ніколи не призводить ні до чого хорошого.

Гороскоп для знаків Зодіаку

Поради зірок на 2 січня / depositphotos.com

Тельці, Діви і Козероги отримають прихильність небесного світила, якщо проявлять завзятість і цілеспрямованість. Все, що ви заплануєте 2 січня, дасть позитивні результати. Зірки радять зайнятися реалізацією бажаного і перестати відкладати "на потім". Якщо ви проявите себе зараз, то здійснення задуманого побачите дуже скоро.

Читайте такожАстрологи склали рейтинг щасливчиків 2022 рокуСкорпіони і Риби теж виявляться "на висоті" - життєвої енергії буде з надлишком, найкраще направити її в мирне русло - в роботу або в творчість. Вас підтримають рідні та друзі, колеги визнають авторитет. Це означає, що у представників водних знаків з'явиться шанс поліпшити своє життя. Єдиний виняток - Раки, у яких самопочуття, навпаки, погіршиться. Можливі загострення хронічних захворювань і меланхолія. Постарайтеся в цей період не спілкуватися з незнайомими людьми і відкладіть прийняття важливих рішень.

Овни і Терези змушені будуть долати різні перешкоди, щоб довести собі і оточуючим свою самодостатність. Всесвіт змусить вас вийти із зони комфорту, вам доведеться повністю або частково змінити поточну ситуацію. Не бійтеся - при наявності належної впевненості в собі світло в кінці тунелю засяє майже миттєво.

Стрільці, Леви, Водолії і Близнюки - ті, хто повинен відкинути геть будь-які сумніви. Зірки вважають, що ігнорування такої ради призведе до поганого настрою і "болоту" рутини. Якщо щось робите, будьте непохитні - в цьому запорука успіху. Намагайтеся проявляти більше активності і збирати навколо себе людей, тоді отримаєте те, що хочете.

Вас також можуть зацікавити новини: