На Тельців повісять усіх собак, Ракам - вдалі покупки: гороскоп на 6 жовтня по картам Таро

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп на 6 жовтня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро обіцяють саме вам - читайте далі.

Овен

Очікуйте удар по бюджету. Можлива затримка з отриманням виплат або великі витрати. Не виключені дрібні неприємності на роботі. Потрібно не засмучуватися, а докладати зусиль для вирішення проблем.

Відео дня

Телець

Обстановка навряд чи буде робочою. Не варто намагатися робити те, що валиться з рук. Знайдіть заняття під силу і настрій. Остерігайтеся брати участь в інтригах і обмані - повісять усіх собак.

Близнюки

Можливий прогрес у професійній сфері. Не зупиняйтеся на досягнутому і розвивайтеся далі. Успіхи особливо не афішуйте. Деякі люди можуть почати вам шкодити.

Рак

День сприятливий для розвитку бізнесу, ділових зустрічей, колаборацій. У вас бачать надійного партнера. Постарайтеся не наговорити зайвого, сьогодні такий ризик є. Вдалими будуть фінансові операції, придбання.

Лев

Союзи, укладені цього дня, виявляться дуже довгими. Рекомендується приділити увагу партнерським відносинам, обговорити подальший план дій. Час мріяти і ставити нові цілі.

Діва

Ви схильні втручатися в чужі справи, проявляти ініціативу там, де не потрібно. Спрямуйте енергію на розв'язання своїх завдань, і не зіткнетеся з негативом у свій бік. Увечері уваги потребуватимуть домашні справи. Не лінуйтеся, зараз вдалий час.

Терези

Активізуються можливості організму. Дуже добре займатися оздоровленням, зарядкою, профілактикою хвороб. Корисні прогулянки на свіжому повітрі. Алкоголь краще не вживати.

Скорпіон

Варто активізуватися, якщо ви планували навчання або поїздку. Усе складеться більш, ніж вдало. Можливий переїзд в іншу країну, місто. День рекомендується провести нестандартно, побувати в незвичайному місці.

Стрілець

У вас можуть прокинутися містичні здібності, дар передбачення. Можливо, варто переглянути деякі плани і цілі. Проведіть час у роздумах. Якщо хочете розібратися в любовних стосунках, призначте зустріч і поговоріть із людиною.

Козеріг

Вас відвідують оригінальні ідеї. Знайте, удача на вашому боці. Сьогодні невеликий ризик виправданий, можна реалізувати сміливі мрії. Вирушайте на шопінг і робіть покупки. На очі трапляються круті речі за смішною ціною.

Водолій

День підходить для розумової діяльності, досліджень, розрахунків. Присутня уважність і раціональність. Можна робити вклади. Спорт і серйозні фізичні навантаження скоріше підуть на шкоду, не виключені травми.

Риби

Сьогодні той рідкісний день, коли голова в злагоді з серцем. Настрій оптимістичний, і ви можете побачити проблему під іншим кутом. Вірогідні несподівані рішення. Будуйте плани, мрійте, творіть і просто насолоджуйтеся життям.

Вас також можуть зацікавити новини: