Найкращі дружини за знаком Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи назвали топ-3 жінок за знаком Зодіаку, які є найкращими дружинами. Вони вірні і здатні забезпечити своєму чоловікові надійний тил.

Телець

Жінка-Телець - це мрія будь-якого чоловіка. Мало того, що вони домагаються успіхів в кар'єрі, так ще й створюють домашній затишок. Більш того, вони в першу чергу для свого чоловіка друзі, з якими легко, весело, впевнено. Тельці вміють не тільки базікати, але і слухати. Їх поради завжди по справі і завжди дуже точні. Загалом, це той випадок, коли ця жінка буде для вас другом, коханкою, дружиною і партнером.

Рак

Раки - це всім відомі сім'янини, для яких важливо тепло в будинку. Вони укутають вас такою любов'ю, яка вам і не снилася. Ці жінки тонко відчувають чоловіків і знають, коли потрібно промовчати, а коли можна висловитися. З ними на вас завжди чекає тепла вечеря, доброзичлива атмосфера і пристрасний секс.

Відео дня

Читайте такожЛиха доля: 4 знакам Зодіаку ніколи не щастить у коханні

Лев

Якщо ця жінка і вибирає собі чоловіка, то тільки найкращого. Будьте впевнені, що вона нагородить вас званням короля і завжди буде підтримувати ваш статус. Цікаво, що вони горді, але водночас покірні. Їм подобається підкорятися сильним, ніж управляти слабкими. Крім того, саме з цією жінкою ви дізнаєтеся, що таке справжня пристрасть, яку неможливо приборкати. Варто відзначити, що поруч з Левицею не можна залишатися середнячком. Чоловік завжди повинен рости як в професійному плані, так і в особистих відносинах.

Вас також можуть зацікавити новини: