Серед найвірніших — чотири знаки Зодіаку / lokalkompass.de

Часом дуже складно сказати одразу, чи буде людина вірним другом чи другою половинкою.

Проте астрологи назвали кілька знаків Зодіаку, які найчастіше виявляють вірність і ніколи не зраджують, пише SlovoFraza.

Читайте такожЛюбовний гороскоп: астрологи назвали найкращих сім'янинів за знаком Зодіаку

Відео дня

Овен

Овни як ніхто інший цінують просту людську доброту і завжди готові нею ділитися з оточуючими. Варто зазначити, що навіть якщо хтось ображає їх, вони не відвертаються від цієї людини. Девізом Овнів можна назвати фразу: "Якщо друзі, то назавжди". Щоб така людина відвернулася від вас, потрібно дуже сильно постаратися. Овни вірні і в коханні.

Діва

З Дівами все трохи складніше — що, втім, недивно, адже цих людей простими назвати язик не повернеться. Вірність Дів беззастережна і тверда, але тільки в тому випадку, якщо вони будуть на сто відсотків упевнені в тому, що людина, якій вони віддані, не буде сама будувати підступи у них за спиною. Іншими словами, Дівам необхідний доказ того, що вони вірні вам не просто так. Ці люди не будуть витрачати свої сили на тих, хто не готовий робити те ж саме для них.

Скорпіон

Скорпіони — справжнісінькі однолюби, тож сумніватися в їхній вірності точно не варто. Навіть у дружбі вони моногамні — у Скорпіонів є єдиний найкращий друг або максимум двоє, тому що не можуть дарувати себе одразу багатьом. Це прекрасні друзі, на яких можна розраховувати у важку хвилину.

Козеріг

Козероги не можуть почати довіряти людині просто так, без причини. Ви можете розраховувати на їхню вірність, доброту і чуйність тільки в тому випадку, якщо ви давно знайомі. Вам не потрібно їм щось доводити — важливо просто бути поруч якомога довше, щоб вони до вас звикли. Вони не люблять відпускати людей, з якими у них тісний зв'язок, тому вони вас не зрадять, не обдурять і не скористаються вашою довірою у своїх цілях. Козероги — одні з найкращих друзів і одні з найбільш вірних людей.