Розгніваний Скорпіон-найбільш смертоносна людина на планеті / Школа астрології

Астрологи назвали найбільш мстиві знаки зодіаку. Експерти попереджають, що краще не переходити їм дорогу, оскільки в бажанні помститися вони можуть бути дуже небезпечні і винахідливі.

Про це пише freedfeel.

1. Скорпіон

Безсумнівно, лідерство в рейтингу належить Скорпіону. Якщо ви його образите або перейдете йому дорогу, терміново переїжджайте в інше місто, видаліться з усіх соціальних мереж, поміняйте собі ім'я і найміть особисту охорону.

Відео дня

Читайте також"Відьми": страшна казка на Хеловін з" гарнюнею " Енн Хетеуей (огляд)Розгніваний Скорпіон-найбільш смертоносна людина на планеті. Діє він хитро, витончено і з гідністю, так що у жертви немає ніяких шансів уникнути заслуженого покарання.

2. Риби

Нешкідливі на перший погляд Риби можуть нескінченно таїти злобу і постійно плести навколо вас павутину пліток і ненависті, щоб занурити вас в безодню болю.  

3. Тілець

Кого не налякає лютий бик, що несеться на вас? Ну, а тепер подумайте про те, що може статися, коли ви розлютите цього бика до такої міри, що він захоче помститися? У вас просто з'явиться Кровний ворог, спраглий зробити вас нещасним. Телець не буде жалити вас, як Скорпіон, або таїти на вас образу навіть після вашої смерті, як риби.

Він просто перетворить ваше життя на тортури, поки не захоче вас пробачити. А впертим людям прощати кривдників дуже нелегко.

4. Діва

Діва, можливо, найменш мстива в цьому списку, але форма помсти Діви проявляється у вигляді пасивно-агресивних коментарів і дій.

Іноді при спілкуванні з цим знаком ви просто шкірою відчуваєте, як від нього виходять хвилі негативу в вашу сторону. Увага Діви до деталей, особливо в помсті-це не просто витончені тортури, а справжнісінька психологічна атака, яку складно винести.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: