Найнебезпечніші дні грудня за місячним календарем / ua.depositphotos.com

Місяць має сильний вплив на долю і здоров'я людини. Місячний календар пророкує вдалі дні для стрижки, роботи в городі або великих покупок.

Деякі дні місячного календаря вважаються нещасливими і небезпечними. У ці дати часто трапляються конфлікти, проблеми зі здоров'ям і різні неприємності. Астрологи назвали 5 найнещасливіших дат в грудні, в які потрібно дотримуватися обережності.

4 грудня: сонячне затемнення

Сонячне затемнення в цілому вважається сприятливою датою, але у нього є і негативні сторони. Цей день має негативну енергетику для фінансів. Люди можуть здійснювати необдумані покупки. Сонячне затемнення 4 грудня буде особливо небезпечним для Стрільців і Близнюків.

Відео дня

11 грудня: зближення Венери з Плутоном

У цей день люди можуть здійснювати необдумані вчинки і говорити образливі речі. Значно підвищується ймовірність сварок, конфліктів і нерозуміння. 11 грудня потрібно зважувати свої слова, щоб ненароком нікого не образити.

12 грудня: дзеркальна дата

Дзеркальна дата 12.12.2021 в цілому вважається сприятливою. Однак в цей день здоров'я людей сильно послаблюється. Люди часто відчувають сильну слабкість і незрозумілу втому. Рекомендується уникати сильних фізичних навантажень 12 грудня.

Найнебезпечніші дні грудня / інфографіка УНІАН

19 грудня: ретроградна Венера

Під впливом Венери люди стають млявими і апатичними, втрачають інтерес до життя. У такий час все, що б ви не робили, здається порожнім і безглуздим. Не плануйте на цю дату нічого важливого і не картайте себе, якщо вам нічого не хочеться.

29 грудня: Юпітер в Рибах

Юпітер конфліктує з зодіакальним знаком Риб, тому цей день буде складним і суперечливим. Цей день вважається несприятливим для творчості. Натхнення і уява буде на нулі, як і мотивація. Також 29 грудня буде невдалим днем для занять спортом. Можливі різні травми і удари.

Вам також може бути цікаво: